Skiiitmatte!

Matte C, gå o dö!

Fan, fattar verkligen inget av matten! Får väl bara ge upp och gå o dö då! Så här trög brukar jag inte vara! Men det är väl ingen bra mattedag idag.. Haha, och det var ganska tydligt det. På mattelektionen imorse var ALLA supertröga! Inte bra av oss brudar! Det va ju för fan bara matte b! Så Peter fick hitta på något annat åt oss istället. Det fick bli en undersökning vi ska göra på skolan. Och Jonna kom på BÄSTA idén! Vi ska undersöka hur ofta IT-snubbarna duschar! Haha, det blir inte ofta det..! Haha. Och sötaste Peter som försökte lägga fram lite fint att vi inte får vara elaka mot dom osv. Det lär bli bäst! Bästa Peter!

Uppstart på nya projektet va det även idag. Och man fick panik och utbrott över det som vanligt.. Fan! Men det blir väl bra.. Dom har ju lovat att det skulle vara ett lugnt projekt nu. Vi får väl hoppas på det! Men jag tror inte så mycket på det.. men jao..


Imorse fick jag PANIK och ÅNGEST! För på radion gjorde Villa Fridhem reklam för JULBORD! Nu? :o Hallå?! Det är ju fortfarande september!!!
Men man kunde fan tro att det var något annat imorse. Det var minusgrader ute! Fy fan! Höll på att frysa ihjäl! Usch!

Och nått mer som är usch är VARGARNA! Fan ta dom att dom skulle förlora! Dom hade fan sm-guldet! ..igår i alla fall. Helt utspelade idag! Skit!

Nu ska jag sova!
Ganska nöjd med mig själv idag i alla fall, om man inte räknar med all matte som har gått skit och skitprojektet som jag inte fattar nått av och resultatet på apu-rapporten.. Haha, typ inget kvar att vara nöjd över.. Men en sak som jag har gjort idag är jag nöjd över i alla fall, jag städade mitt rum! Hoho, duktiga mig!

Okej, sova!

PussoGodnatt!<3


Jävla matte!

FAN!

Jag fattar inget av matten! Jävla MATTE C!

Mer plugg nu.. Skriver mer sen! -.-


Pusss<3

Bra dag!

Trötttrötttrött!

Idag har det varit en BRAA dag! Började lite segt med en föreläsning.. Som btw var helt URTRIST! Men rasten blev bra, bästa Linn lekte The Grudge-tanten på toan. Var faktiskt lik, fast blond istället.. ;) Haha!



Sen bar det av mot hoppspecialen!
Åbyfolket är ju speciella alltså.. Alltid någon konstig person på bussen! Idag var det en superskabbig gubbe som raggade på Jonna. Haha.
Hoppspecialen var extra bra idag, för vi fick tåårta! Gottgott! Tack Bella! O det är dyrt att ramla av, 50 spänn!


Sedan bar det av mot hoppträningen med Lillan. Bästa hästen är hon! (X Fy fan! <3

Men även en bra dag har något dåligt med sig.. För idag så slutade Alex på Real och bytte till Teoretiska...! :( Lågt av dig att dissa oss! Fy fan! Vi kommer sakna dig, men festerna måste du fortsätta komma på! (X Haha! <3

Nu ska jag sova!

PussoGodnatt!<3

Höst!

Långkalsonger och vintervisir på!

Jag trodde nästan att jag skulle frysa ihjäl när jag gick ut! Nu är det faktiskt höst på riktigt! Så nu är det dags att plocka fram höstjackan, vantarna och det ljusa visiret till moppehjälmen.. Usch! Ser verkligen inte fram emot mörkare tider! Som om inte det är mörkt nog i mitt liv nu.. Hah! Vill ha sommar och värme! Men se, det får jag inte. Får väl flytta utomlands..

Fick för mycket ensamtid i stallet. Hann med att tänka för mycket! Inte bra, inte bra!
Hollywoodfruarna på trean fick mig på lite bättre humör sen i alla fall! Haha! Så jävla blåsta! Men man skulle ju ändå inte tack nej till deras liv. Haha, fan vad styrda vi är av pengar! Helt sjukt!

Nu måste jag verkligen sova!
Jävla datanörd är jag! Men jag är väl en periodare.. Vissa perioder sitter jag JÄMT vid datorn och vissa sätter jag knappt ens på den.. Och detta är en DATORPERIOD, vilket bidrar till dålig sömn och att jag inte får något annat gjort. Fy fan!

Nä, nu jävlar blir det sängen!
..har sagt det till mig själv i ungefär i en timma nu..

Men nu..
GODNATT!<3


Minst sagt förvirrad dag..

Förkyld, igen..!

Idag vaknade jag upp och var så totaaalt förvirrad! Jag försov mig typ en halvtimma men var helt lugn när jag klev upp. Annars brukar paniken komma ganska snabbt i det läget..
När jag sedan kollade ut genom fönstret fick jag värsta vinterkänslan. Det kändes som om det var typ december och det snart va jullov. Resten av morgonen var också förvirrande, jag visste inte om jag klev på rätt buss eller om det ens var måndag idag eller om det var nån skola.. Dock är det inte så lätt att ta fel buss här ute.. Det går ju bara två bussar och vid den här tiden går båda två till samma ställe.. När jag sedan kom till skolan visade det sig att jag glömt mina böcker hemma. Och jag som så noga kollade så att jag hade med mig alla böcker! Men inte.. Sedan fortsatte dagen likadant, med en förvirrande bubbla kring mig..
Men jag klarade mig igenom dagen i alla fall!


Jag går och tänker för mycket.. På för många saker.. Och nästan allt gör mig ledsen.. Förut kunde jag tycka att det var skönt att vara ensam, för man fick tid för sig själv och hann med att tänka.. Men nu tycker jag bara att det är jobbigt! Allt bara snurrar runt i skallen och så fort jag lämnar folket och blir ensam blir det 100 gånger värre. Bussresorna till och från skolan är hemska! Fan!

Jaja..
Nu är det dags för stallet. ..och ännu mera ensamtid.. -.-

PussoHej!<3

Mannen under trappan!

Sömnbrist!

Hah! Jag är trött som en gnu! Inge bra att sitta uppe till halv fyra när man blir väckt tidigt för att man ska till stallet o hoppa.
Som sagt så har min dag bestått av hoppning av liten polle och sedan datorn.. Har fixat men en ny hästblogg eftersom den andra inte tycker om mig längre.. http://tildasofia.webblogg.se/pollar/ 


Jag saknar min flickor!! Vi måste ha myskväll snarast!! <3<3


Hihi, en gammal bild på finaste! Men den är så söt, så det får bli den i alla fall! <3


Nu blir det MANNEN UNDER TRAPPAN! Yay! Enda anledningen att man längtar till en söndag!
Och på tal om söndag.. Imorn är det måndag! Fan! Vart tog långhelgen vägen? Dom här fyra dagarna bara sprang förbi! Nu dröjer det väl låång tid innan det blir långledigt nästa gång.. -.-
Men morgondagen blir nog inte så hemsk som jag hade föreställt mig. Jag överlever nog trots allt.

Men jaja.. Teven kallar!

PussoHej!<3

..förresten! Har ni tänkt på hur roliga folk ser ut som läser ett kul sms eller en kul konversation på t ex. msn eller nått liknande..? Det ser så fånigt ut när folk går runt o smilar åt telefonen eller datorn.. Haha.
Jag kommer på mig själv dagligen med att sitta o le stooort eller skratta åt nått som någon annan skriver. Haha, töntvarning!
Eller ännu värre är det ju när man själv kommer på något roligt man vill skriva och blir liksom exalterad och bara vill skriva jättefort och sitter och fånler! Haha. Eller detta kanske bara händer mig..? Haha.
Teven vare ja..
pusss.

 


Kulturnatten

Bästa partyhelgen..?

..inte riktigt va! Ha! Fan så fail!
Allt är så fail nu! Jag är så fail! Haha!

Kvällen blev i alla fall lite värd.. Bättre än att sitta hemma i alla fall..
Men det började med fetaste missförståndet! Jag sa ju ifrån till Ludde om Blacka för att jag skulle med Martina till stan. Men hon hade fattat det som om jag skulle skita i henne o vara med Ludde istället, så hon hade bestämt filmkväll med Emma istället.. Så ja.. Rörigt vart det! O ja, det hade ju vart värt att åka med Ludde!

Men jag pös in till stan sen i alla fall och träffade Jonna. Det var trevligt. Vi träffade lite trevligt folk bla. Noel och hans kompis och dom hängde på oss ett tag. Vi drog runt lite på stan och försökte, som sagt, hitta en fest.. Och det va ju lättare sagt en gjort! Fan! Jag trodde att detta skulle bli bästaste partyhelgen! ..men inte! Inga partyn? Jag fattar inte!
Haha. Man kände sig lite misfit i stan liksom, 12 åringar och 40plusare.. ;) Jävla kulturnatten! Det var annat för typ två år sen.. Då spelade ju BÄSTA SMK. Gratis! Fy fan va bra det va! Menmen..

Nu är det väl dags att sova.. Är ju en dag imorn med..

PussoGodnatt!<3

FAIL!

Failfailfail!

Allt är så fail! Jag är så fail!
Kan inte sluta tänka på hur fail jag är! Jävlaskitfan!

Ikväll, vad händer då?
Älskade Ludd vill ha med mig på party i Blacka. Men fan, Martina o jag har ju länge pratat om kulturnatten ikväll och att vi ska försöka hitta nått party i stan. Och dessuton känns inte Blacka så frestande.. Och fan vad jag kommer göra bort mig där! Så nej, inte Blacka.. Förlåt Ludde! <3

Men om det är någon som vet nått party i NORRKÖPING ikväll, tell me!


Nu ska jag till stallet och rida o ha lektion för en unge.. Hoppas på party ikväll!

PussoHej!<3


partyparty

Ojojoj..

Haha, brännbollsfest med bästa klassen och nut kan sluta hur som hellst, vilket det gjorde också! Haha! Sjukt kul va det igår i alla fall! Men mycket brännboll blev det inte.. Haha, det ballade ur..
Tyvärr slutade allt ganska fail med en IT-snubbe som sabbade toan och då åkte alla ut. Men innan det var det en bra kväll! Tack alla! <3 Och extra tack till Drika för att jag fick sova hos dig och för att vi får festa hos dig! <3

Och puss på BÄSTASTEBÄSTA klassen! <3
Och puss på nuttarna! Kul att ni är med och festar med oss! <3

Nu är jag trött och har fått ont i halsen igen.. Haha.

PussoHej!<3

PEPPPEPPPEPP!!!

Slappardagen!

Hoho, vad skönt det kan vara att vara ledig då!!
Det var lite svårt att sova imorse för att Kenny-elektriker var här och borra och fixade och höll på. Elskåpet är precis utanför mitt rum så det lät ganska mycket.. Men efter typ en timme somnade jag om. Då hade jag kommit på att det gick bra att sova om man låg under kudden med huvudet nerkört mellan sängen och väggen. För då hörde jag inte allt oväsen. Haha. Vaknade igen vi halv 12. Det var sjuuukt skönt att sova länge! Det var fan ett tag sen.. Sen gick jag och åt frukost och kollade på Harry Potter på datorn. Vi hade ingen el heller så det fanns inte mycket att välja på, inget Internet, ingen TV, ingen dator, ingenting.. Jo okej.. Dom bärbara funkade ju! ;) Tur det! För vad hade jag gjort annars?

Nu är jag i alla fall jäääävligt pepp på kvällen!!! Hohoho! Nu när det inte regnar längre och solen faktiskt lyser så känns det väldigt bra! Det kan ju inte bli bättre! Hoppas bara att vädret fortsätter att vara fint! Nu ska jag snart gå och duscha och sen bär det av till stan!!

Ikväll måste jag ta många kort!! Haha. Det kan jag nästan lova! ;)

PussoHej!<3

BRÄNNBOLLSFEST på torsdag!

Detta har jag inte tid med! >.<

Fan, mycket plugg! Kommer faila sönder på provet imorn! YAY! Failade totalt på redovisningen idag i alla fall! DAMN!

Okej, gårdagen började bra med ett brandlarm i alla fall! HAHA! Det var nån sladd eller nått skit som gick sönder.. Sen fortsatte den plågsammt med massa plugg o skit! Slutade fint med brännboll i alla fall. 

HOPPSPECIALEN idag då! Me like! Bäsa gruppen! Hihi. Åby-Glenn åkte bussen med oss idag igen! Haha, han skulle kanske dyka upp på torsdag med sina vänner.. Plexus ville bara slänga av mig ganska jättemycket idag i alla fall! Ha! Men jag satt kvar minsann!

BRÄNNBOLLSFEST på torsdag!!! Fy fan vad underbart! Det blir med bästa klassen o några nuttisar och kanske nått mer fölk.. Vi får väl se vilka som dyker upp i Lagelunda klockan 6 på torsdag. ;) Det kommer bli bäst såklart! Älskar studiedagar! Torsdag o fredag!

Hela helgen ser ut o bli en riktig partyhelg! Brokindstävlingarna på söndag blev inställd så jag har inget att göra i helgen. Så det får bli party torsdag, party fredag -om jag hittar nått- o utgång, kulturnatten o förhoppningsvis nått paty på lördag också! Haha! Bästa helgen på länge!

Nä, nu ska jag plugga vidare!

FAILFAILFAIL!! >.<

PussoHej!<3

Snyggaste brillsen!

Dags att sova!

Hoho, vad bra Mannen under trappan är då! Äntligen någon svensk serie som är bra! O en thriller dessutom! Bättre blir det ju nästan inte! Haha.
Vi kom hem lagom till att programmet började från en trevlig släktmiddag hos mormor och morfar! Vi åt pappas och dom andra gubbarnas fisk som dom fångade i Norge. Gott!
Jag gjorde ett riktigt kap också! Kollade i mormors lådor och hittade snyggaste brillsen! Fick med mig två stycken hem! Haha, snyggaste! Tackar mormor! Det ena paret är ca 30 år gamla. Blir det coolare eller? Haha!

Bara för att vi är sååå snygga! Och brillsen med! Hahahaha!



Dagens tävling gick bra! Fiinaste hästen! <3
I första klassen hade vi snabbaste tiden o skulle vunnit om vi inte petade ett hinder. SKIIT! O i andra klassen kom vi fyra. Hon var jättefin! Det var roligt för det var en riktigt stor klass, 77 starter! Och så kvalade vi nu också! Och det var så skönt. Nu slipper jag tänka mera på det och kan satsa lite mera. Jag satsade inte fullt i sista klassen idag för nollan var ju viktigast. Men det känns så bra att hon kan så mycket mer än vad hon hittills har visat! Älskade lilla häst!
..Kom dessutom fram en snubbe efter 120:en o ville köpa henne! Haha! Men min lilla älskling säljer jag inte! Puss på henne! Hon är bäst!
Okej förlåt.. Inget hästskrivande i denna blogg.. Men min andra har blivit cp! Kan inte logga in..
Men bloggen har ju vart lite fail på senare tiden.. Mycket klag o skit! Så några rader om pollen kanske inte dödar någon.. Hihi. Förlåååt! (A)

Men nu ska jag sova!

PussoGodnatt!<3


Halvfailad kväll..

Vintern kommer nu..

Gårdagen vart lite halvt fail.. Halva kvällen väntade vi och halva kvällen frös vi ihjäl..
Okej, våran plan var att komma in på otten igår då, men vi försökte inte ens... Vi träffade några tjejer som hade gått på samma skola som Martina och dom hjälpte oss in på Hugos istället. Det var rätt dött där då så efter en stund bestämmde vi oss för att gå ut till tjejerna som hjälpte oss. När vi sedan skulle gå in igen fick vi inte komma in! Dom sa att våra stämplar var för utsuddade! Jävla skitstämplar I say! Så då gick vi.. Ville inte bråka med biffen till vakt liksom... Resten av kvällen gick vi i kylan och väntade på att vi skulle komma in på otten.. Men jag antar att tjejerna blev för fulla och glömde bort oss. Så vi tog sista bussen hem vid 1. 
Medan vi väntade på tjejerna drog vi mest runt på stan och frös ihjäl och letade efter människor som gick in eller kom ut från trapphus. Tillslut hittade vi ett trapphus med en människa som gick in. VÄRMEN var underbar!!!! Där satt vi ett tag och kände oss som uteliggare.. Haha, men det var så skönt att komma in i värmen.
När vi sedan kom hem till Martina drack vi varm oboy och såg på Svenska Hollywoodfruar. Vi somnade ganska snabbt. När jag vaknade var jag helt förvirrad, hade en dator i knät, hade uppsatt hår, inte tagit av mig allt jag skulle ta av och visste inte riktigt vart jag var.. Haha.

Idag slappade vi mest, kollade klart på Svenska Hollywoodfruar, kollade på några avsnitt av Extra extra, kollade på första avsnittet av Comedy fight club och Mannen under trappan. Sedan bar det av mot Kimstad och farmor o farfar. Farmor fyllde år igår så det var släktkalas med massa god mat och tårta! Hihi.

Nu ska jag sova i alla fall! Är sjukt trött och imorn ska jag tävla.

PussoGodnatt!<3

Hinner inte...

okeeeeej...

Hinner inte, har inte tid!

Kort summering.
 - Mycket plugg.. Redovisning idag. Prov o redovisning nästa vecka.
 - Vi nv-barn är bäääst! BÄSTA gruppen! XD
 - Gick skit på fysikredovisningen..
 - Åkte samma buss som GLENN igår! Riktiga GLENN!!!!!!! XD
 - Saknar mina älskobarn! <3
 - Ska få träffa ett av älskona idag! <3
 - Ikväll blir det utgång! Yay! ...hoppas bara på det bästa. ;)

Jao.. så ser det väl ut nu för tillfället.
Nu ska jag pysa till stallet.

PussoHej!<3

..ska försöka ta lite bilder.

SKIT! ..igen!

Fan!!!

Allt är bara skit!  ..igen!
Jag är bara allmänt sur och arg och allt går åt skogen!
Vi har för mycket i skolan nu! ..men egentligen är det nog inte såååå mycket. Men det känns så eftersom allt bara går dåligt! ..men det är mycket.

Fick värsta pmsrycket på den där jävla surkärringen till lärare förut idag! Fan! Jag brukar inte vara arg på lärare om dom inte heter typ Jonas och är dumma i huvudet.. ..och okej..! ramunderlärarnan räknas inte.. Dom är ju som dom är... Men aa.. Nu fick jag ett utbrott i alla fall. Och det var behövligt! Kan dom inte fatta någon gång?!?! Ohhhh, fan! Jag är bara så arg hela tiden! Jag får ett raseriutbrott snart! ..ett till..

Jag måste sluta att klaga snart! Det är ju fan inte kul att läsa om sånt. Och dessutom måste jag sluta att svära! ..men det blir lättare sagt än gjort..


Igår va det en bra dag i alla fall! ..eller eftermiddagen va bra! Förmiddagen var.. hmm.. förvirrad! Men det brukar ju vara så när vi ska börja på ett nytt skitprojekt eller fall! Men eftermiddagen var bäst! Bästa hoppspecialen! Och spårvagnsresan och bussresan till åby slår ju nästan allt!!! Hahaha! Träffade en snubbe på spårvagnen. Han råkade sitta mitt bland oss och våra feeeta väskor! Han verkade lite rädd för oss först. Och det kan jag förstå.. Folk brukar kolla lite snett på oss när vårat gäng kommer dragandes med stoora väskor och höga skratt..!
Men snubben satt kvar i alla fall. Och det visade sig att han också skulle byta till åbybussen. Haha, vi började snacka lite med honom. Och det visade sig att han hette GLENN!! Hahaha! Fett kul! Han fick visa sitt leg för att vi skulle tro på att han verkligen hette GLENN! Haha! Sen följde han med oss till åby krog när vi åt. Charmig snubbe! ;) Sen fortsatte dagen bra!


Bra dag, men knäckte sönder ryggen TVÅ gånger! Gjorde jäääävligt ont! Men nu är det bättre.

Nu ska jag ta och plugga. DAMN! Matte C-grej tills imorn och redovisning fysik på fredag! FAIL! + den där jävla redovisningen om Bellman nästa vecka och natur/svenska provet nästa vecka. Blir fan att råplugga i helgen!

Skiiit!

..bäst att ta tag i livet nu!

PussoHej!<3


Ovärd tvkväll igår!

HAHAHAHAHA!

Har precis sett Svenska Hollywoodfruar! Kan man bli mer blåst eller?
Aa, shit! Måste fortsätta se det där! Sjukt kul!

Något som inte var lika kul var Komisarien och havet igår! Ghaaaa! Jag blir galen! Varför har man med tyska skådespelare i en svensk film? Texta hela skiten i så fall, istället för att dubba till svenska! Sämre dubbat än typ Hannah Montana eller nått annat skit! Ångrar att jag inte såg Mannen under trappan igår istället. Då hade jag kunnat gå och lägga mig mycket tidigare, vart pigg imorse och inte suttit och vart irriterad hela filmen!
Jag såg Mammen under trappan idag istället på svtplay. Den var bra! Och lätt värd att se! (Y)

Skolan idag var bra. Trevlig att träffa allt folk igen! Puss på er!

Men nu ska jag sova!

PussoGodnatt!<3

Slappa!

Tröööött!

Idag mår jag bättre. Det känns som om det händer någonting nu, det känns som om det finns en framtid. Haha, närå.. Men idag har det känts okej. Jag var till och med i stallet och red. Och det var så underbart! Jag har ju inte ridit Lillan på en hel vecka! Fy fan! HEMSKT!! Men idag så! (X Vi var ute i en timma och bara hade det kul och galopperade på fälten. MYYYS!

Nämen, detta skulle ju inte vara en hästblogg..
Annars har mitt liv sett ganska händelselöst ut idag. Såg på Bröllopsduellen, helt okej film, bakade scones och kollade på hela veckans idolavsnitt.. Slappt och skönt!

Imorn blir det skola. Ska bli kul att träffa bääästa klassen igen. Har ju saknat dom medan jag var sjuk! Hihi, våran klass är bäst! ..eller jao... Det gänget som räknas till klassen är bäst! XP Hahaha. Puss på er alla! <3

Nu blir det TV och snart kommer mamma hem med pizza.

..fan vad jag svullar nu! HELA TIDEN!
Nu måste jag bli helt frisk så att jag kan börja träna!

PussoHej!<3


HAHAHA! Hittade massa gamla bilder jag hade glömt bort.. Slänger upp några på tal om bästa klassen!
...fast 9B var fan sämst! Nästan i alla fall.. ;)












DICK IN A BOX!

Humorn är ju på topp så här på kvällen!

Bästa youtubeklippet!  http://www.youtube.com/watch?v=FrlF9Efn6Ug

1:53! Watch it!

 
Lisa your the king! (Y)

..eller Dick är ju fan lite kungligare!





Sorry, internskämt på bloggen. Inte bra...!
Men vafan! Dick in a box! Bättre blir det ju inte!

God damn!
Jag fick mig ett jävligt gott skratt där! Så oväntat att han skulle dyka upp. Men HAN är ju the boss!

..jag saknar dig DICK!

HAHAHAHAAHA!

Men nu somnar jag lycklig i alla fall!

Pussssss<3

Kattjakt.

Tänka sig, jag testar på Farm Ville på Facebook...

Nu är man ju på benen i alla fall!
Har precis varit ute med hundskrällena en sväng, vilket var väldigt skönt! Kände att jag behövde lite frisk luft och det var skönt att röra på sig i lagom takt. Det tar ju sån tid för Morris att gå en runda eftersom han måste stanna och kissa var tredje meter.. Haha. Näråå..

Men det var mysigt. Jag gjorde allt för att undvika folk eftersom jag ser ut som fan! Har inte varit sminkad och i ordning gjord på typ en vecka. Nämen, fyra dagar i alla fall.. Haha. Jag fick gå en mööörkmööörk bakväg för att undvika en gata där nått folk hade kräftskiva eller nått liknande. Det är ju tur att man inte är mörkrädd! Jag hade dessutom glömt ficklampa hemma så jag såg inte ett skit! Och det är ju helt sjukt hur mörkt det är nu! Klockan var ju bara 9 och det var koolmörkt!
Men så är det. Vi går mot mörkare tider nu. ..tyvärr!

Chili hittade i alla fall en katt att jaga. Hon får nämligen gå utan koppel när jag är ute med henne, hon brukar ju lyssna... Hon jagade den i 5 meter kanske, sen kom hon på att hon inte fick det och kom tillbaka till mig som var riktigt arg då! Resten av våran lilla runda gick hon klistrad vid min sida. O det var tur för henne! ;)

Nu ska jag prata med Lisa på msn, om hon har städat klart.. Jag saknar henne och Martina! :( <3

PussoHej!<3


Chili och Morris, odjuren!




Får bli en bild när Morris förstör också..



Och en bild när han bara nästan förstör.. ;)


Ful blogg?

Life goes on..

Ser min blogg helt fuckad ut på era datorer med? :o
Kollade på den på laptopen. Och fy vad den var ful! :o Äre bara den datorn som är cp eller?

Så här ser den ut på min datorn nu.. och det är så här som tanken är att den ska se ut..



Idag mår jag i alla fall lite bättre. Hostan börjar avta lite och halsen gör inte alls lika ont. Nu är det bara huvudet som ska ge sig och att jag ska sluta vara så matt.
Idag har jag slappat och kollat på Twilight och spelat lite gitarr. Det var länge sen jag spelade, så det var liksom på tiden nu!
Nu längtar jag tills New Moon kommer ut på bio! Den 20 november!! Hihi! Jag måste gå på premiären!

Jag kan inte sluta tänka på mobiler alltså. Haha, jag vill verkligen ha en ny nu. Även om jag älskar min gamla tegelsten! Men gud vad jag önskar att jag hade pengar. Mycke pengar!!
Inte för att man blir lyckligare av pengar..
..eller joo! Det blir man! Man blir fan lycklig av pengar! Haha.
Nu ska jag ta och åka upp till stallet och pussa på min häst, som jag fortfarande inte orkar rida. Jävla skit! Måste bli frisk nu!

PussoHej fölk!<3

PURKEN, bästa ordet!

Don't be PURKEN!

Dagens! (Y)






Mobile phone

Pengar? Vad är det?

Okej, mobiler nu då.. Jag skulle vilja ha en men touchscreen men vet ju att man kanske skulle tröttna efter ett tag..  Och vad kan egentligen slå min bästa Sony Ericsson W800i? Den är ju nästan oslagbar! Jävligt seg bara..

Helst av allt skulle jag ju vilja ha en iPhone, men det kan jag väl bara ta och slänga mig i väggen på!
Men här har jag hittat två varianter jag skulle kunna tänka mig.. Den ena är en LG Viewty KU990i och den andra är en Samsung SGH-F480.
Är det någon som vet nått om dom här telefonerna? Är dom nått att rekomendera? Fördelar och nackdelar? 

Jag har sett Samsungen förut, men är nog lite mer intresserad av LG:n.. Kanske... Fan vad svårt det är!
HJÄLP MIG! (A)




LG Viewty KU990i




Samsung SGH-F480


Tröstäter..

Alla utom jag...

Nu sitter jag här och äter chips, dricker pepsi och tycker synd om mig själv.
Alla ska ut ikväll, men inte jag... Det får väl bli en mysig hemma kväll då.. Får väl försöka göra det så mysigt som det går..

Jag var uppe i stallet en liten sväng idag. Har inte varit där sen i söndags och fan vad jag saknade alla mina små goooodingar! Orkade inte göra något särskillt, myste med pollarna och satt mest och degade. Kollade lite när mor red min lilla älskling också, sen åkte jag hem.
Jag mår faktiskt lite bättre nu, jag kan göra något utan att smälla av. Vilket är skönt. Jag kanske blir frisk igen...!

Jag gråter krokodiltårar över att jag inte var med på redovisningen idag! Fan! Undra vad jag kommer få göra istället..? Fan!!

Nu ska jag kolla lite på mobiler.. Min väckte mig inte nått i natt, jag gömde den bra. Jag vaknade av min hosta istället..

Jaja..

PussoHej!<3

Så underbart allt är!

Döden är nära..

När räknas man som knarkare? Är det när man inte kan räkna hur mycket medicin man äter om dagen? Eller är det när man har blivit beroende? Eller när man måste välja bort sånt som är kul och ta tebletterna i första hand?

DAMN!

Knarkartilda!
Jag känner inte att jag trivs med den titeln...
Fy fan! Allt är skit, än..! Var hemma från skolan idag igen.. Behövligt? Ja! Ville jag det? NEJ!
Fan jag måste till skolan nu! Imorn är det fysikredovisning och inlämning av rapporten. Och äntligen är jag så gott som klar. Men antagligen blir jag hemma imorn med... Mamma har redan bestämt sig, men.. Ohhhh, jag vill verkligen inte det!! Måste verkligen vara med på redovisningen! Det som skulle bli den bästa redovisningen ever! Jag såg fan fram emot den! Skitskitskit!

Inatt sov jag jävligt dåligt! Min älskade mobil har allvarliga psykiska problem alltså! Han sätter på kameran av sig själv helatiden och ligger och blinkar. Jag fick lägga saker över den för att jag inte skulle vakna av att lampan tändes.. Det är väl dags att köpa en ny snart.. Men frågan är vad jag ska ha för någon.. Och hur jag ska ha råd.. Jaja.. inte det största problemet just nu i mitt problemfyllda liv..

Imorn hade ju Martina och jag feeetaste planen men den skiter sig nu! Ingen utgång imorn! Jävla skit!!
Men nu ska jag fan bli frisk! Jag hade ändå inte kunnat gå ut imorn även om jag mådde hyffsat.. Tabletter + alkohol = inge bra alls! 
Nu har jag i alla fall fått lite mediciner utskrivna till mig idag, så nu ska det fan bli bra! Jag vill inte ens tänka på hur mycket medicin jag äter dagligen nu.. Runt tre ibumetin, tre omgångar med Mollipect, en omgång med Cocillana, två Rinexin, Voltaren gel, näsprej i mängder, halstabletter och sen nån tablett för hosta -don't know the name.. Det är säkert mer.. Fan det är ju äckligt!! Och jag är ju fan beroende. Mår ju skit om jag inte äter det. Mår skit efter att jag ätit det också, men bättre mår jag ju i alla fall..

Jävla skiiit!

Nu ska jag sova, hoppas jag..

PussoHej!<3

skit, JÄVLA SKIT!

Skit, allt är skit!

Nu har jag gått och blivit ännu värre. Mamma tvingade mig att vara hemma idag. Och det var väl tur det. Jag mår verkligen inte bra. Jag mår skit! Allt är skit, jag lovar! För mycket plugg! Rapportjäveln som ska vara inne på fredag suger! Sen har vi två sidors Matte C tills imorn och en jävla fysikredovisning på fredag! Ibland hatar jag att jag valde jävla NV! Jävla skiiiit! Och det blir ju inte bättre för att jag mår piss heller! Ghaaa! Jag måste bli frisk nu! Jag måste vara frisk på fredag! Våran plan! Ghaaaa! Pappa sa att jag inte fick gå ut på fredag om jag inte var frisk! Jag MÅSTE bli frisk!

Jag blir fan galen på det här! Jag orkar inte mer!
..o terminen har bara börjat.. Fatta hur det kommer bli sen! Men då får man ju hoppas att jag är frisk i alla fall.

..förlåt för allt klagande! Men jag får panik på det här!

Nu har jag inte tid mera.. Måste fortsätta plugga..

puss<3

gå o dö

Sjuuksjuuksjuuk!

Fan, nu är jag trött på den här skiten! Jag har vart sjuk mer eller mindre i två veckor nu. Och nu har jag gått och blivit värre igen. Känns som om jag har fått bihåleinflammation eller nått skit. Har haft det förr och vet hur det känns.. Detta tar fan kol på mig!! Måste ju vara frisk nu! Fall 1 ska ju vara inne på fredag!

Dagen har annars varit... bra typ..

Stackars Emma som råkade ut för värsta panikångest attacken! Jag tänker på dig gumman! <3 Hoppas du är bra tills imorn! <3

Nu ska jag plugga och sen går jag nog och dör ett tag! Fy fan på allt!!!

Orkar inte med det här!

FANFANFAN!!!!

puss<3

Sova 20.30..?

Orkar inte!!!

Klockan är 20.30, Tilda har borstat tänderna och gjort sig i ordning för natten. Nu har hon att välja mellan att sitta vid datorn och plugga, prata med Frans på msn, som btw är sjuuukt tråkig idag, eller gå och sova. Valet blir nog sängen.

Det är väl duktigt? Att gå och lägga sig halv nio var ett tag sen..
Jag orkar verkligen inte plugga! Och grejen är ju att jag verkligen måste! Idag var en bra pluggdag annars. Hade inget stall och inget annat för mig! Och jag sumpade det! Gjorde allt annat istället. Hur kan jag vara så dum i huvudet? Jag vet ju att jag ändå kommer få göra det och ju längre jag skjuter upp det ju jobbigare blir det! DAMN!
..men nu blir det sängen!

PussoGODNATT!<3

NYA DESIGNEN

Vem orkar med bilddagboken...?

Så, då var den nya designen klar. Vad tycker ni? Bättre eller sämre än den gamla?

Det jag har sysslat med sen jag kom hem var att försöka plugga, mätta mitt sockerberoende, försöka plugga lite till och raderat alla mina bilder på bdb.. Heltidsjobb I say! Man fick ju sitta och radera bilder från varje dag! Varför inte ha en knapp som heter typ "Radera alla gamla fula bilder som du inte vill att folk ska se för att dom är fruktansvärt fula och pinsamma". Det skulle vara mycket bättre! Och allt är NUTAlex fel! För han satt och printscreena massa gamla fula bilder från typ 2007 och skickade dom till mig! Hur hemsk får man vara? Fy fan säger jag! Jag skäms för hur ful jag var förut! Hur kunde jag gå runt så där? :o GODDAMN! Men om några år kommer jag säkert tycka likadant och undra hur jag kunde se ut såhär 2009..
Och btw bilddagboken suger verkligen! Jag loggade ju in idag efter typ ett halvår utan och man blir ju chockad att det fortfarane håller på och laggar och dampar! Helt sjukt att folk orkar med det!
Men jaja..

Dagen har i alla fall varit rätt bra. Är fortfarande inte frisk, och lär väl inte bli det på ett tag heller.. Idag hade vi våran första idrottslektion. Jag var med men tog det lugnt.. Det känns som om det kommer bli riktigt bra med idrott i skolan! Och jag ska verkligen kämpa nu! Då slipper man träna så mycket hemma och får det liksom gratis i skolan! FETT BRA! ;)

Nu ska jag i alla fall försöka ta tag i pluggandet.. Rapporten ska ju ändå in på fredag så det är väl dags att göra något åt det..

PussoHej!<3

btw är jag FETASTE PEPP på fredag...! hihi, det måste bli bra!
                                                                                 ...älskar hemlisar!!




 
bara för att jag vill ha tillbaka sommaren...
 


Ny design..

Tröööööött!

Nu ska jag gå och lägga mig! Är ganska död!
Har fixat lite med designen på bloggen.
Inte klar än.. Inte nöjd än.. Inte snyggt än.. 
Men nu orkar jag inte mer! Nu ska jag sova. Och i natt vill jag verkligen sova! Hoppas på att jag kan det i alla fall...

PussoGodnatt!<3


complaincomplain..

Trött, kall och sjuuuk!

Nu är jag hemma igen. Dagens tävling gick hyffsat, ingen placering dock.. Men man kan väl inte få det varje gång.. ;) Martinis och Moa kom och hälsade på en sväng! Puss på er! <3
Skitväder säger jag bara! Först var vädret rätt okej. Men sen öppnade himlen sig och vi blev dyngsura och kalla! Usch säger jag!

Jag precis tagit mig en varm dusch och nu sitter jag här.
Nu ska jag klaga lite till.. I'm sorry!
Jävla förkylning som inte dör! I natt trodde jag att jag skulle smälla av! Jag kunde verkligen inte sova, huvudet sprängde, öronen var påväg att explodera och springa till skåne, halsen gjorde gryyymt ont, jag kunde inte andas och hela kroppen värkte. Inte minst CPnacke och axlar.. Faaan! Jag vill inte vara sjuk längre!!

Någon mer som är sjuk är min älskade medeltidsmobil! Han har fått allvarliga fuktskador och psykstörningar. Helt plötsligt sätter han bara på kameran och ligger och blinkar.. Min älskade mobil! Hoppas han blir frisk snart!
Och varför blir bara Sony ericssons nya mobiler sämre och sämre? :O Det var skillnad förut när dom höll för allt och jämt funkade! Jag är så glad att jag fortfarande har en gammal hederlig! (: Men frågan är hur länge till han håller.. Och vad jag ska ta mig till när jag blir tvungen att köpa en ny..


My darling, W800i



Känns som att alla är sjuka nu för tiden! Nu får vi ta och pigga på oss! Jag undrar också när Börje ska bli frisk?!?! DUMGNU till moppe!

Nu ska jag ta o sova eller nått...

PussoHej!<3

Middag

Trööööt som en gnu!

Nu sitter jag hemma hos familjen Lundberg. Zenitha har bjudit på god mat och nu kollar dom på teven, Sverige-Ungern. Tråååkigt! Sverige leder i alla fall och de är väl tur det. Snart ska jag åka hem och kasta mig i sängen. Är så sjuuuukt trött!

Nu ska jag ge datorn till Ellen. Hon sitter här bredvid och tjatar som en gnu! Och jag ska ta och klippa Nelis lugg. ;)

PussoHej!<3

Sture



                                               
Langar en bild på min kompis STURE!                  ..bara för att jag har det så jävla kul!
..har jag sagt att mina kompisar är bäst?    ..Sture ingår!

Nu ska jag till stallet.   ..sen tar jag väl en sväng till psykakuten..

Pussss<3


BÄÄÄÄSTASTE!

Våra partyn är ju bara fööör bra!!

Dom som inte har festat med oss vet inte vad jag menar! BÄÄÄSTA HG!
Igår var det ja alltså party med bästa HG. ..och några till ;)
Dom som ingår i några till är Lisa och Martina, Madde och Mirre, Louises kompis och tre NUTar.

Det var underbart att träffa Martina och Lisa igen! Har saknat er! Martina lurade assssen av Lisa och mig.. Hon messade och skrev att hon missade bussen och inte tänkte komma och massa shit.. När vi började bli riktigt arga och ledsna stormade hon in genom dörren hos Drika och överraskade oss! XD BÄSTA! <3 ..jag vart så glad att jag började gråta! Hahaha!

Annars fortlöpte festen som dom brukar göra, dock inget kortspel denna gång... Men mycket dans vart det!
Puss på Drika för att vi får vara hemma hos henne och festa! Men dom bästa festerna är faktiskt där! <3 

Det var kul för det var ju lite annat folk där igår, inte bara dom gamla vanliga ifrån bääästa HG! Bästa Emma t ex. var där! Och det hoppas jag verkligen inte var sista gången! Och Bella var också där! Oftare Bella! OFTARE!! Och sen var Noel och Patricia från NUT där. Och efter ett tag kom Alex från NUT också. Madde och Mirre har ju vart där och festat med oss förut och Lisa och Martina är ju alltid med! XD

Fy fan vad bra!

Puss på allt!
Puss på kvällen!
Puss på mina underbara vänner!
Pusspusspuss!

Här kommer lite bilder från gåååårdagen!

PussoHej! <3



Lite av foolket!



Folk.



Mirre, Madde o Bella!




Bääästa!



Mohaha! Shake it baby, shake it!
..den bjuder jag på. ;)


Kameran dog så det blev inte många bra bilder.. Ingen bild på allt folk tyvärr..


GRYNET! (Y)

YAY, partyyyy!

Wellwell, fredag idag då.. Skönt! Men lite tråkigt. För denna vecka har vart så skön! Har bara gått tre förmiddagar i skolan och jobbat hemma två.
Idag har vi vart suuuuperambitiösa och jobbat flitigt med matten! Det funkar.. Men det är ju inte kul... MEn ikväll äre ju party! Och det ska bli sjuukt kul!

Kom hem från skolan runt halv ett och har bara suttit och latat mig frömför datorn. Jag har läst massa bloggar, facebook -som jag btw egentligen inte förstår mig på! Vad fan gör man på facebook?- och nördat lite youtubeklipp. Haha, hittade några på Grynet som var sjukt bra! Henne har man inte sett något av på länge.. Hon är så jävla rätt alltså!! HJÄRTA på henne!



SÅ JÄVLA RÄTT!

Jag gillar denna också! Hon har bara så rätt!




Nu spööööregnar det och jag ska upp till stallet nu... Seeegt!

Hörs sen!

Partypics kan jag nästan lova att det blir! ;)

Pusss<3

..jag har btw bilder på mig någonstans när jag var utklädd till Grynet.. Jag ska ta och fixa fram dom någon gång.. ;)


ÅNGEST!!!!

Skönt att inte vara sjuk ensam..

Nu har jag pluggat och pluggat och pluggat och segat lite... Och så har jag börjat bli lite smått galen!!
Att resa är dyrt!
Jag har inga pengar!
Jag har inget jobb!
GNUSTJÄRT!

Om det ska bli nån resa måste här samlas pengar! Frågan är hur jag ska lösa detta...? Ett jobb skulle ju sitta fint. Men jag fattar inte när jag ska ha tid med det! Åhhhhh, jag blir sinnessjuuuk!

Jaja, inget mer klag nu!!

..jo bara lite till..
Börje är också sjuk nu.. Det är nått fel på honom, kanske med förgasaren.. Han går bara i typ 35-40 km/h. Annars går han ju minst i 55 km/h. Dumma Börje! Jag har fått ta Gullan - Ellens moppe - till skolan nu istället. Och det känns inte alls bra.. Visst den är bra och så.. Men jag vill ha min lilla Börje!
Hoppas att han blir frisk snart! <3

Så jävla pepp på morgondagen alltså! Det blir typ hela klassen tror jag! + några NUTar.. Haha, kul att se hur dom är på fest! ;)


Bara för att jag veeeeeeerkligen vill utomlands till solen!                                -Kreta 2007



Nu ska jag snart äta mat, men först blir det lite plugg.. Matte C som gäller!

PussoHej!<3


plugg...

Livet går inte i repris..

Igår kom jag hem från träningen klockan 11! Då var jag så gott som död! Plutthästen gick awesome! ..som vanligt. ;) Innan jag stack på träninen så tog jag en stol och datorn och gick in och satte mig i hönshuset och studerade höns i typ en timma! Haha, dom måste ha tyckt jag var dum i huvudet! Jag kände mig ganska störd där jag satt i alla fall.

Nu sitter jag i soffan och är sjukt trött! Jag känner mig inte riktigt frisk än, eller jag har i alla fall inte så mycket ork ännu. Men det är ju bara att ta lite tabletter och rycka upp sig! Det gick i alla fall bra i skolan idag! Bästa gruppen är vi i! Det är så skönt nu när vi bara är åtta stycken i klassen! Jag skulle vilja ha det så jämt! ..fast då skulle jag i och för sig sakna alla andra.. Men det är så lätt att arbeta när vi är så få och alla koncentrerar sig liksom bättre! Våran grupp, som består av mig, Madde, Bella och Drika, har typ gjort klart hela första fallet i NV-projektet! Vilket känns väldigt bra! Det blir nog bästa redovisningen också! ;)

Nu ska jag nog ta och plugga lite till.. Fast egentligen vill jag bara sova!

Har suttit och kollat lite på utlandsresor också. Blir så sjuuuukt sugen på att åka utomlands och sola och bada och bara leva livet! Man lever ju bara en gång så det är väl bäst att passa på! Målet eller planen för nästa sommar är att åka till typ Ayia Napa eller nått liknande ställe och ha det gött!

Jag är värsta pepp på imorn också! PAAAARTY!
Jag har ju inte träffat Martina på flera år känns det som!! Men imorn!! Saknar ju dig gullet! Lisa täffade jag ju i och för sig i söndags men saknar henne som en gnu i alla fall...
Men imorn får jag med mig båda mina flickor till Drikas party! ..förhoppningsvis! VÄRTVÄRTVÄRT! <3
Och jag är PEPPPEPPPEPP!

Dags att ta tag i livet och plugga då...

PussoHej!<3

Grattis darl!

Pluuuuuugga!

Idag mår jag bättre, inte bra, men bättre.. Jag har precis ätit lite och ska ge mig in i pluggandet igen. Egentligen behöver jag åka upp till stallet och skriva istället. Jag ska nämligen leta reda på 10 olika sorters växter och 10 sorters djur som finns på gården och skriva om dom. Jag ska även sitta och studera ett av djuren i minst 30 minuter. Haha, och lite annat skit.. Jag ska nog sitta och kolla på hönsen. För dom är så korkade, och dessutom gör dom saker hela tiden men springer inte iväg.. Det kan kanske vara lite bar att få lite frisk luft också.

Ikväll blir det hoppträning. För jag har bestämmt att jag är så frisk då!



Och idag är det ingen vanlig dag! Utan det är BÄSTA Ludwigs födelsedag!!
Puss på dig bästaste kusin! <3


Nu blir det mer plugg! ...antagligen i stallet.

PussoHej!<3


Sleeepingtime!

Ett allvarligt fel som är trasigt med blogg.se!
..eller kanske med min dator..

Det blev att kolla på Top model och Project runway förut, och efter det en skööön dusch.
Nu har jag precis ätit mat och sett på What happens in Vegas. Den var bra. Värd att se.

Nu ska jag gå och sova. Denna dag har varit så seeeg! Imorn ska jag vara frisk har jag bestämt! Då ska jag göra lite nytta! Typ plugga, städa och tvätta.. Måste tvätta mina converse också, dom är gråbruna istället för svarta, täckta av festivallera.



Och vad är det för fel med blogg.se? Häromdagen kunde jag inte logga in för att inloggningsrutan fanns inte.. Tidagare idag kunde jag inte heller logga in, då stog han bara och laddade när jag hade skrivit in mina inloggningsuppgifter. Och nu höll han på och laddade i kanske 10 minuter innan jag kom in på mitt konto.. Seeeegt!

Nää, nu ska jag försöka med att sluta klaga..

PussoGodnatt gott folk!<3


Film...

Överdrivet? That's right!

Final destination var minst sagt överdriven. Dom andra har ju vart rätt bra, men nu sket sig allt! Den var rätt ovärd att se..


Nu ska jag väl..        typ gå och duscha? o dö lite till..?
kanske blir en film till...?
..kanske ska försöka plugga lite till också! Det låter som en bra idé! Men det är lättare sagt än gjort.. SKITSKITSKIT!

ajaa.. man har ju inget liv. 
....inte just nu i ala fall.. Vill bli frisk nu! 

Pussss<3

September...

Hopp, då var hösten här..

Är fortfarande sjuk. Men idag är det bättre, idag lever jag i alla fall. I natt trodde jag att jag skulle dö för att mina öron och mitt huvud var garanterat på väg att explodera. Mina trumhinnor har ju gått sönder förut och det gjorde sjukt ont då också och jag trodde att det var dags igen. Men sen blev det bättre..
Idag har jag förökt att skriva lite på rapporten som ska vara klar nästa fredag, men det går inte så bra när huvudet spränger, öronen dunkar och koncentrationen är på dagisnivå..

Nu ska jag se på Final Destination 4..

PussoHej!<3

RSS 2.0