Godmorgon - Godnatt

Godermorgon!

Kom precis hem från stallet. Nu blire att sova! Är helt sjukt trött. Visste inte vad som var upp och ner imorse när jag vaknade.. Och det kan väl inte vara ett gott tecken..?

Om två timmar ska jag vara i stallet igen.. Så jag får sova snabbt nu!

PussoGodnatt!<3

btw så är jag sjuuukaste pepp på kvällen! :D
     TAGGA NU BRUDAR!!

Klänningar

Trött, tröttare, tilda!

Gick upp klockan 7 idag med. Inte bra! Är trött som en gnu nu! Ska upp 7 imorn med, eller idag snarare. Om mindre fyra timmar närmare bestämt. Usch usch!

Dagen har tillbringats i stallet för det mesta, men även hemma. Då pysslade jag ihop ett kort till Madde och så vart det lite dator så klart.

Sedan for jag till stan och träffade Jonna och Alex. Vi kutade till Lindex och där köpte jag två par strumpbyxor. Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorn så därför köpte jag en mönstrad strumpbyxa och en vanlig. Vi får se hur det blir..
Efter Lindex virrade vi runt ett tag på stan, hittade en cykel som var jättetrasig! Jonna och jag försökte cykla på den men det gick åt skogen.. Haha. Sen sprang vi ifatt spårvagnen och åkte till Emma. Där blev det mys med tacos och filmer. Mysmys! <3 Bästa ni!
Halv 2 hämtade mor oss och nu sitter jag här. 

Dags att sova nu. Men jag sa ju att bilder på outfitsen skulle komma. Så här kommer dom. Rösta gärna på vilken ni tycker jag ska ha imorn! Jag har beslutsångest! Vill nog hellst ha den första men den känns nästan för fin.. Men jag vet inte.. Vad tycker ni?
..jag ska inte ha dom där leggingsarna till så det är kanske lite svårt att se hur det ser ut.. Men jaja..

Outfit no. 1. - klänning från H&M 



Outfit no. 2. - klänning från New Yorker 




..från New Yorker..? Jag har nog aldrig hittat nått vettigt där.. Men nu hittade jag nått som var fett billigt och rätt snyggt. Chockad!

Nu ska jag sova innan jag dör! Imorn får det bli att sova middig!

PussoGodnatt!<3


Stan idag

Tröööött!

Idag var jag uppe tidigt! Upp klockan 7 och sen pös jag till stallet. Var ute och gick en promenad med Lilly och sedan fixade jag en sjukhage åt henne. Hon fick dock stå inne hela dagen idag men var ute några promenader med henne. ..ointressant för icke-hästfolk..? jao. (;

Efter stallet åkte jag och bästa kusinen in till stan och där mötte vi upp Jonna. Det blev lite shoppande och mycket oseriöst provande! Haha, vi testade nog alla svarta klänningar på hela stan! Jag hittade tillslut två stycken som jag köpte. Bilder kommer kanske imorn.

Kvällen tillbringades med Ludde, trevligt! (:

Nu ska jag sova! Är sjukt trött!

PussoGodnatt!<3

Jävla pollehästen!

Trevlig dag idag! (:

Men måste säga att det är lite skönt att vara hemma hos sin egna dator. Visst Lisas mac är fränare än frän men jag fattar inte riktigt hur man gör.. Haha, en vanlig pc är mycket lättere. xd

När jag satt på bussen hem ringde mamma och berättade att min klantiga häst hade skadat sig i hagen igen! Och nu var det lite allvarligare än vanligt så veterinären var på väg ut. Så det var bara att skynda sig hem och byta om och fara till stallet. Jag åkte btw moppe för första gången sen jag körde omkull också, det ver dock syrran som körde och jag satt bak. Men ändå. Jag måste erkänna att jag var lite rädd.. ;P
Det blev i alla fall tre stygn och penicillin, vila och liten hage som gäller nu ett tag för Lilly.

Så jävla typiskt! När jag blir av med klumpen på armen och snart kan rida igen (..okej doktorn sa att jag skulle vänta i två veckor med att rida.. men det hade jag ju inte tänkt att göra!) så skadar sig hästskrället! Hoppas hon blir bra snart i alla fall! <3 Bästa Quite Light! <3

Nu ska jag sova!

PussoGodnatt!<3

bilder på Lillans ena sår, det som fick sys.




Finspång.

Myyys!

 

Nu sitter jag hos Lisa och lyssnar på Fuck the system HÖÖGT och tittar på när hon städar, jag är imponerad av henne! Hon städar även om hon inte har bruten arm och massor med för mycket fritid! Haha, det är annars nått jag har råkat ut för. Mitt rum har varit väldigt städat och fint och hållit sig så i två veckor, sjuukt!

 

Söndagen var väldigt mysig och trevlig hemma hos Emma. Vi såg på skräckfilm! Ojojoj! Sjukt att du vågade Emma. Det var det sista jag trodde om dig. Haha. 

 

Igår var jag på sjukhuset och tog bort gipset. Det kändes sjukt att bli av med det, men ändå skönt att slippa klumpen. Men ont gjorde det och gör det fortfarande. Men det är väl bara att vänta så går det över. 

 

Kvällen igår var mysig. Den spenderades med Lisa i Finspång. Blev film, mys och kladdkakesvullande! Härligt!

 

Nu ska vi gå ut till geggan och hjälpa Lisas mamma med deras polle.

 

PussoHej!<3

Toy story 2

VINTERTID!

Toy story 2 blev det! Haha, brabra!

Nu ska jag snart ta tag i mitt liv. Ska ta 18.10 bussen till norrköping och möta upp Jonna där och sen äta lite. Sedan bär det av till Emma. Jag är pepp! :D Länge sen vi hade en myyskväll med bara film och mys! Trevligttrevligt ska det bli! (:

..btw, jag kom nyss på att det blev ju vintertid idag! Hah, jag sov ju bara till halv 12 då! Asbra! :D Nu har jag ju en timma extra på mig! (Y)

Jag kanske ska ta och baka lite då också..? Kanske..

Haha, jaja vi får se hur det blir.

PussoHej!<3

CEPEBLOGG!

Va fan äre för fel på min blogg?? Varför ser den ut som bäverbajs för? :o

Blev att sova till halv 1 idag. Inte bra! Men nu känner jag mig lite mer utvilad i alla fall. Men man känner sig ändå så fail när man har sovit så länge. Skulle gått upp vid halv 11 istället när mamma väckte mig. Haha.

Ikväll blir det filmkväll hos Emma! Trevligttrevligt!! <3
Nu ska jag se på Toy story 2. Haha, heja mig!

PussoHej!<3

Toy story - Godnatt

Blogga klockan 02.37..? Bra jobbat! (Y)

Det blev att kolla på Toy story. Kanon! Barnfilmer äger! Alltid glada slut! Sånt gillas starkt!

Nu ska jag sova! 
..fast jag är inte trött.

Haha, what ever!

PussoGodnatt!<3


så jävla värt inlägg!
..men är några inlägg värda? Skulle inte tro det..

Pusss


01.17 - dags för en film..?

Första lovdagen avklarad..

Dagen..
Förjävlig dag!

Den har bestått av depp, Titanic, lite mer depp och sen teven. Blev en promenad med hundarna också som slutade med att jag var dränkt i lera upp till knäna. Och då överdriver jag inte!
Jävla pissväder! Det gör ju inte att man blir gladare precis.. Fy fan!

Imorn ska jag nog ta och sova bort halva dagen. Då slipper jag tänka så jävla mycket i alla fall..

Men nu är jag lite gladare i alla fall, något positivt.

Fan, nu ska jag rycka upp mig! Det är ju lov och jag har fantastiska vänner! Hur blir det imorn brudar? Blir det bio eller filmkväll eller nått? Jag hoppas på att det blir något av det i alla fall! <3

Nu ska jag sova, eller nått..
Blir kanske en film.. En GLAD film!

PussoHej!<3

Första lovdagen...

Bra dag...?

Igår red jag för första gången på två veckor sen jag bröt armen. Kunde inte rida Lilly tyvärr så det fick bli ponnyplutten Fenja istället. Haha, höll på att garva ihjäl mig där jag satt och styrde runt den lilla köttbullen med en hand! Det var fett värt även om resten av kvällen blev förstörd för att det gjorde så ont.

Denna dag skulle bli så bra! Men nu sket sig allt! Nu känns allt ovärt och jag kan lika gärna gå och sova bort hela dagen... Har dessutom sjukt ont i armen idag med.. Bra första dag på lovet! (Y)

Det får nog bli att gå och göra Chili sällskap i sängen och se på nån sorglig film och gråta en skvätt istället.. Bra dag!

PussoHej!<3


Wrong turn 3 Left for dead

God damn!

Det blev inga dörrar målade, inte just nu i alla fall. Det blev ingen disneyfilm. Det blev Wrong turn istället. Hoho, den var rätt bra. Lite weird slut, hade vart bättre om det slutade vid polisbilarna. Men inte! Det kan ju inte sluta bra heller! Vad trodde jag? Hah. Nu får det fan bli en gullig film istället! Haha, typ Hitta Nemo eller nått..

Får se vad det blir..

PussoHej!<3



sommar!<3


LOV!!!

ÄNTLIGEN LOV!! Välbehövligt kan jag lova!

..kan jag lova? Va fan! Man ska ju inte lova så mycket. Det har jag ju själv sagt! Och vems fel är det att jag lovar ändå då? Fan ta dig! ;)

Hah, okej dagen.. Något förvirrad måste jag nog säga. Inte mycket jobb blev gjort. Vi lekte mest med Smart boarden. Haha, en rolig uppfinning!
Jag fick flippen när vi slutat. Jag kom på att vi faktiskt hade lov nu och flippade ur lite. Började med att jag fick hissen i huvudet (..typ) och sen klappade jag en skitig grävmaskin som jag ville ta med mig hem, men jag fick inte det för Bella! Sen jagade vi en sopande traktor ner till söder tull. Haha.
Okej, ingen fattade vad jag skrev.. What ever! Internskämt.. ;)

Nu ska jag antingen måla garderobsdörrarna eller se på film. Antingen nån disneyfilm eller Wrong turn 3 - Left for dead. Hmm.. Kanske ska vänta med Wrong turn och se den tillsammans med Lisa.. Vi såg ju dom andra två ihop..

Jaja, får se hur det blir..

PussoHej!<3

filmtajm

Matten är nu så gott som avklarad! Gött!
Nu blir det nog att se på film. Typ Beauty and the beast. Hahaha, älskar disney! Eller om jag skulle ta mig en dusch först kanske..? Jao, så får det nog bli. Sen film! (x

..fett värt inlägg! ohyes!

PussoHej!<3


Trött dag!!

Idag är jag trööött!

Fysik hela förmiddagen med bästa Peter. Alla var helt döda! Vi kämpade på med krafter och Newtons lagar och bla bla men inget gick in i huvudet. Peter lät oss gå en halvtimma tidigare eftersom ALLA var minst sagt döda!
Vi är lite konstiga måste jag säga.. När Peter erbjöd oss sovmorgon på onsdagar istället för matte, eftersom vi snart är klara med matte a och b som har legat på onsdagmornar som ett extra pass, så sa alla att vi ville ha mera matte och att vi kunde läsa matte c då istället. Haha, och sen ville han erbjuda oss längre rast men vi gick in tidigare och jobbade istället. Och sedan fick vi sluta tidigare, men ingen ville egentligen det och dessutom ville han ge oss ledigt imorn för att ingen av oss var särskilt pigga och friska. Men icke! Vi ville minsann gå till skolan imorn! Haha! Jao, ambitiösa är vi i alla fall! Bästa NV!

Jag tog mig en liten lunchpromenad sen och följde Bella och Hini hem. Jag hade inget annat att göra medan jag väntade på bussen så det fick bli så.. På bussen somnade jag som en stock! Och när jag kom hem satte jag på en film. Det fick bli UP. Vet inte om den var bra dock.. Somnade igen. Det var sjukt skönt att sova!

Nu blir det att plugga lite matte, får se om jag sover lite till sen.. Haha, men det borde jag inte göra. Det är ju faktiskt lov om en dag och då får jag sova ordentligt!

PussoHej!<3



Bara för att jag är trött på hösten nu och längtar efter att åka skidor! Längtar till Italien!




Pappsen


Bilder 2007-2009

Underhållning på hög nivå! Haha. Har suttit och kollat igenom massa bilder. Helt sjukt hur man kan ha så mycket bilder, och så mycket ovärda bilder! ;) Slänger upp några här, 2007-2009. Haha.

Har fått lite disneyryck igen. Sitter och lyssnar på disneylåtar på Spotify och youtube. Blir så arg att nästan inga av dom svenska låtarna finns.. Dåligt av dom.
Nån som vill ha disneyfilmsmaraton med mig snart? (a)

Här kommer i alla fall bildena..


Musik på Ramunder 2007








Nyströmska bild 2007-2008









Getå 2008








Sommaren 2008
















Nyår 2008-2009








Julmys januari 2009






HG -08, bästa!

Lite panikartad dag..

Bästa Peter alltså! Vi fick sluta en halvtimma tidigare på matten idag för att vi alla hade sån panik för redovisningen och inlämningen vi skulle ha på eftermiddagen. Alla var i upplösningstillstånd! Jag höll på att flippa ur totalt, pendlade mellan skratt och gråt. Och Peter blev faktiskt orolig över mig och mina sammanbrott eftersom jag äter Tradolan för armen. Haha.

Sen var det hårdplugg som gällde! Och det gick ju rätt kasst. Hann inte klart med det jag skulle, så det blev bara G-nivå på typ allt.. Men Cathrine sa att det hade gått ganska bra för mig dom tidigare redovisningarna så ja.. Vi får väl se om jag får komplettera det senare.. Hoppas att det räcker ändå!

Våran klass är fan helt sjuk i huvudet! Haha! Jag älskar den! Humorn är på en sån underbar nivå, dagisnivå.. Och det passar nog mig rätt bra. Haha, men ibland är ni lite väl sjuka! Idag syftar jag nog mest på det där med att sätta sig naken på kopiatorn och glida runt på tvål naken mm mm.. Haha, sjuka människor är ni! Sjuka!
Men helt underbara! :D Bästa HG-08!!

TVÅ DAGAR KVAR TILL LOV!  Vilket känns helt underbart!

Nu ska jag..
Vad fan ska jag göra..? Känns helt handikappat att inte åka till stallet och rida! Jag får väl sätta mig och göra lite matte.. Borde göra det.. Känns inte så frestande bara.. Det blir nog att kolla på lite gamla bilder istället. Mycket mer underhållande! Haha.

PussoHej!<3


20 oktober..

Nej usch på mig och min dåliga uppdatering!

..men det är svårt! Att sitta och skriva med en hand är inte det lättaste och det går definitivt inte snabbt..

Helgen var i alla fall riktigt trevlig! Fredagen tillbringades ju med älskobarnen och det var väldigt mysigt! Det får inte gå så här lång tid mellan gångerna vi ses! Fy på oss! Nu får vi ta tag i det!! Saknar er redan!!<3
Lördagen blev bio med syster och Bella. Trevligttrevligt! Vi såg Flickan som lekte med elden. Bra var den! På tal om bio, nu är det exakt en månad kvar till New Moon! YAY! Det blir att gå på premiären minsann!
Söndagen var nog den bästa söndagen på jag vet inte hur länge! Det är sjukt att man har kunnat längta så mycket till en söndag! Söndagar innebär ju annars söndagsångest och panik för den nya veckan. Men inte denna söndag! Den var BÄST!<3

Gårdagen var rätt seeg. Kemiprov på morgonen som säkert gick åt skogen... -.- Vi är i alla fall den skönaste klassen! Svampbobsången, Zwampsången, Min piraya Maja och mycket mera ekade mellan väggarna i uppehållsrummet på lunchen. Inte så uppskattat hos IT-snubbarna precis.. Haha. Bästa HG! <3
Jonna lyckades också trycka in nödsignalknappen på hissen så att den fastnade där och slutade inte att larma. Hah, fail!
Jag förstår inte riktigt hur jag överlevde gårdagen utan Hollywoodfruarna! Ett mysterium!! Det fick bli Färjan och Grannfejden istället.

Dagen då.. Fett ovärd!! Åkte till skolan satt och försökte få nått gjort i typ drygt en timma, inte lätt att få något gjort när det går i slow motion att skriva.. -.- Sedan bar det av mot Åby och hoppspecialen. Segt som fan att bara stå och titta på alla andra som red i ett kallt ridhus! Ahh! Vill bli av med den här klumpen på armen snart!! Den är så osmidig! -.- Och jag vill kunna rida, ha vanliga kläder på mig och duscha som vanligt mm! Jävla Börje!

Men nu får man se framåt! Snart lov ju! UNDERBART!! Så fort tiden har gått! Helt sjukt!! Tre dagar kvar till lov i alla fall! Gött! Men det är verkligen höst ute nu! Det går inte att missta sig på det.. Fy fan!

Nu ska jag plugga vidare..
Redovisning och inlämning av nån uppgift imorn som jag inte riktigt har fattat nått av...

PussoHej!<3

slänger in lite bilder också..


Armen.. -.-


Höst..
Chili fick aggera modell.


MUPP!


Bruten arm..

Hahaha, nu har jag en anledning till att jag inte har bloggat nått!
..har det ganska svårt att skriva..


I måndags när jag åkte hem från stallet med moppen hände det som inte får hända.. Jag drog omkull!
Det smällde till i moppen så jag bromsade in för att se om jag tappat nått och då tar det tvärstopp och jag och moppen flyger! Nått hade antagligen kommit in i framdäcket så det låste sig och tog tvärstopp, eller så var det frambromsarna som cepade sig.. Jaja, ett mysterium.
Det blev i alla fall en helkväll på akuten. Vid typ 1 fick vi åka hem. Då hade jag en bruten vänsterarm i ett jättegipspaket..

I tisdag var jag hemma och knarkade tabletter o sov. I onsdags försökte jag mig på att gå till skolan men åkte hem vid lunch.. Och igår var det Ullared som gällde. Inte kul med en bruten arm! Tanterna var galna! Garanterat galna tantsjukan som är lös! Blev att shoppa sig pank..
INTE bra!! -.-

Och idag var det skolan som gällde! Bästa NV. Vi åkte hiss på fysiken. Mycket roande! ;) Haha.

Ikväll kommer älskoflickorna hit! 100 år sen ju! :o Inte bra!!! Saknar er sjuuukt mycket!!! <3<3

Trots en bruten arm o annat skit denna vecka så har jag mått jävligt bra! Psykiskt i alla fall! Du är bäst!<3

Nu ska jag städa.

PussoHej!<3

måndag..

Ojoj, dåligt med bloggandet i helgen!

Fredags var i alla fall en lyckad kväll. Heh, känslosam men lyckad.. ;)

Igår var det tävling som gällde på Mantorp. Höll på att frysa ihjäl och mådde psykiskt dåligt hela dagen på grund av kylan! >.< Det gick ändå ganska bra. Jag är nöjd i alla fall. Mer får ni läsa i den andra bloggen om ni skulle vilja.. ;P

Igår kväll var det möte på Skogslotten med det nya elitlaget. Det ska bli fett kul och jag är aspepp på eliten i vår!  :D Bästa pollen! O bästa Skogslotten!

Dagen har varit lite halvseg.. Typ alla var sjuka och vi hade inte ens rast samtidigt som hästarna! Hatar det här! :o Klassen glider fan ifrån varann! Men vi kommer alltid vara BÄSTA HG i alla fall!
Vi kämpade hårt på idrotten i alla fall! Haha, bästa samarbetsövningarna! Vi va ju lätt bäst på dom! :D

Nu ska jag pysa till stallet och klippa min häst. Seeeeegt! -.-

PussoHej!<3

Taggad till max!

Pyjamasparty tonight!

Nu sitter jag här hos Drika och är pepp som fan på ikväll!
Vi ska ner till stockholmsrondellen om typ 15 minuter och träffa Jonna o käka lite.

Hoho, kan inte skriva mer nu. Kvällen blir kuuuuul!

För hoppningsvis kommer det lite bilder sen också!

Och btw, Drika är skitsnygg! Hon har en assnygg klänning på sig! Så nu känner man sig inte lika snygg och uppklädd längre när man fick se henne. Haha. 

Men jag har snyggaste pyjamasen med mig i alla fall! Bästa svampbob! Är det pyjamasparty så är det! Haha.

Fett ovärt inlägg!

Men jaja.

PussoHej gott folk!<3

Torsdag.

Jävla tekniska skit!

AHHHHH! Hatar mitt Internet för tillfället! Hatar all teknink!
Helt plötsligt kan bara Internet stängas av. Och det gjorde det nyss.. Då hade jag precis skrivit klart mitt blogginlägg och sen bara det försvann! Den sparades inte ens som utkast! DAMN! Skit! Och så håller det på hela tiden!  AHH!

Men jaja..

Dagen har vart helt okej i alla fall. Och matten gick ju nästan bra och var ju nästan kul! Jag kände mig ganska smart för jag fattade vad jag höll på med! Haha. Härligt!

Annars har det väl inte hänt så mycket mer.. Solen har skinit idag! YAY! Det gjorde mig glad! Det var nästan till och med varmt i solen också. Haha.

Är sjuuukt pepp på imorn! Ska bli så kul! O bästa Emma för att vi får vara hos dig! ..du är bäst annars också, men lite extra bäst nu! Hihi<3
o bästa klassen! <3 Humorn är verkligen på topp! Det kan inte bli bättre!
..jo lite bättre kan det bli. För nuttisarna kommer ju med! Haha, bästa dom! <3 ..fast vi är bättre! bara så ni vet! Så tro inget! :o

Haha, nej nu är det väl bäst att sätta igång med fysiken igen då.

PussoHej!<3

Vilken dag..!

Ojojoj, vilken dag!

Finns mycket att säga! Men jag vill inte säga nått!
Denna dag har legat på allt mellan golv och tak!
Både bra och dåligt!
Både skratt och gråt!
...och panik!

Fy fan för panikattacken! Kunde inte ens sätta i laddaren på datorn för att jag skakade så mycket! Uschusch!


Men en sak:
Jag älskar urflippningen i uppehållsrummet på lunchen i alla fall! Bästa klassen! <3
Humorn är på topp! Såklart!

Nu ska jag sova!

PussoGodnatt!<3

Bra, bättre, bästa HG!

Älskar att vara en hel dag tillsammans med HH-folket! :D <3

Helflum dag med många brottningsmatcher med Jonna. Jag tror ganska många ville döda oss idag. Lite för flumt.. Jag ville också döda oss vissa tillfällen. Speciellt på golvet utanför Hemköp.. Det kändes ovärt att ligga där.. Haha, men vi hade det kul i alla fall.

Vi undersökte tredje våningen idag.. Vi hade nämligen en sjukt lång lunchrast. Där hittade vi massor med IT-ettor som vi aldrig hade sett förut! Helt sjukt! Dom har alltså suttit där ner och gömt sig hela tiden! Haha. Skaffa er ett liv!

Två helt klockrena grejer hände idag!
   - Den första: Jonna står och håller hissen och väntar på mig. Jag går och ställer mig brevid henne. Vi står och väntar ett tag. Allt folk i hisser börjar vid det här laget bli väldigt otåliga, men Jonna envisas med att hålla hissen.. När folket är nära att göra uppror skriker Jonna på mig och säger att jag måste komma nu, eller hon skriker mitt namn men skriker det rätt ut i korridoren. Alla bryter ihop och Jonna kommer på att jag står brevid henne! Haha, det var klockrent! XD

   - Den andra: Vi står i hissen och vi är fortfarande halvt döda efter Jonnas miss. Vi ska av på trean för att gå på upptäcksfärd. Jag trycker på nödstopp så att vi snabbare kan komma ut ur hissen eftersom vi höll på att bryta ihop totalt. Jag glömde där med att det blir en nivåskillnad mellan hissgolvet och det vanliga golvet och ramlar handlöst rätt ut ur hissen i ett gäng med hästettor. FAIL! Men det roligaste var att ettorna inte vågade gå in i hissen sen för att dom var rädda att hissen skulle braka ihop eller nått eftersom dom såg nivåskillnaden på golven.. Haha. Det var kul!

På eftermiddagen hade vi en föreläsning med Carina Möller. Mycket intressant och bra!

Sedan blev det stan med Jonna och Drika. Hittade en myyysig troja på Gina, bild kommer. Sen bar det av hemåt. Fick fetaste utskällningen av busschauffören. Varför särbehandla oss lantisar? Elakt! Haha, det var ganska kul i alla fall. Han höll föredrag typ hela vägen hem om att man inte fick göra som i stadsbussarna och gå in där bak, utan man var tvungen att bilda kö utanför framdörren och gå in där fram.. O blablabla.. Haha, som om vi inte redan visste det.. Men det var ju värt att testa i alla fall.. ;) Haha, FAIL!

Sen blev det lite plugg o stallet.

Nu ska jag sova!

PussoGodnatt!<3

Bästa NV!

Måndag. Innebär HOLLYWOODFRUAR!

Mannen under trappan igår då.. Den slutade ju inte alls så den skulle! Vilket jävla slut! Han skulle ju fan hamna på psyket istället o massa skit ju.. Men inte.. Svt hittade på sin egna version av boken. Men den va ju bra ändå. Blir bara arg på allt psyk! Jag blir fan psykisktstörd själv.. Haha!

Och bästa dagen! Bästa NV var på universitetet och labbade idag! Haha, kände mig som värsta proffesorn eller nått! Lagom flummt var det också! Hela dagen har varit ganska flum. Eller snarare, jag har varit ganska flum hela dagen! Fick klockrenaste bilden också, måste bara ragga upp den av Madde först. Värsta seriösa brudarna! Slänger in en annan bild så länge.

Jag, Linn o Madde - värsta proffesorerna!



När vi slutat kemin på universitetet gick vi tillbaka till skolan och raggade upp HH-folket och drog till mc donalds och tjockade! Inte bra, inte bra! Blev både fattigare och onyttigare på den vistelsen. Helt ovärt! Men ännu ovärdare skulle det vara att vara kvar ensam på skolan när allt annat folk drog liksom..

Sen blev det projekt, som btw går skiiit! Jag fattar verkligen inget av vad vi ska göra. Fail! Och efter den lektionen hade vi en föreläsning om hälsa. Alla var allmänt flumma och kunde inte riktigt koncentrera sig. Eller det där stämmer i alla fall in på mig.. Ni andra kanske kunde koncentrera er? Men jag skulle ju inte tro det.. ;)

Jag måste dessutom försöka bli lite mindre klantig.. Har fan ramlat två gånger idag. Inte bra, inte bra! Men båda gångerna var fan Drikas fel! Haha! 
Jag hatar fan att vara så klantig! Det har ju dock gått över lite. På Ramunder ramlade jag ju varje dag, flera gånger! Och det berodde inte bara på fotbollen på rasterna.. Och som Louise sa idag så är ju vintern snart här och då får man vara livrädd för att gå till skolan pga. halkrisken. Och det blir INTE kul! Och för en som utan problem ramlar på bar mark, så är isig mark inte någon lek.. Fy fan! 

Nu blir det lite mer matte och sen stallet. Och ikväll är det Svenska Hollywoodfruar! YAY! Helt sjukt bra!! Man längtar ju fan till måndagar pågrund av dom! Haha! Bästa!

Och imorn blire förhoppningsvis stan med Jonna. (:
 
Dessutom är jag pepp som faaaan på fredag! :D
Sleepover party hos Emma kan ju inte bli dåligt! Bääästa klassen! <3<3

PussoHej!<3

 


Söndag

Snart slut på dagen, slut på helgen, slut på veckan.

Nu är det söndag, snart starten på en ny vecka. Söndag innebär också Mannen under trappan. Sista avsnittet ikväll! Jag vet ju hur det kommer sluta.. Men jao, få se om det lever upp till mina förväntningar.

Nu sitter jag i soffan och tittar på Ensam mamma söker och snart blire mat!

Dagen har väl gått ut på att sova, slappa och datorn. Sen vart det stallet. Jag och syrran bytte hästar idag. Hahah, så jag fick rida älskade lilla ponnyplutt!

Snart får det bli en shoppingrunda på stan. Känner att garderoben behöver lite påökning. Nån som har lust med det i veckan?

På fredag blire party också! Hoho, längtar!

Nu är det mat!

PussoHej!<3

Sleepingtime

Sova? Vad är det?

Naej! Jag har fortfarande inte kommit i säng! Inte bra, inte bra!
NU ska jag sova i alla fall!

Men måste bara säga att Black-Ingvars är sjukt grymma! Haha! Bästa barndomsminnet!

Pussss<3

Sadness.

R.I.P. Flippan.

Igår var det fruktansvärt mysigt! Martina och jag åt taco och kollade på Blind date, det var en gullig och bra film. Sedan såg vi Just like heaven och den är ju alltid lika bra. Sedan för att vi skulle bli lite pigga så sjöng vi Singstar. Haha, vilka jävla singstars vi är gumman! Efter det när rösten var död körde vi OS och sedan var det dags för sängen.

Uppvaknandet idag var inte så trevligt.. Mamma kom ner och sa att ena marsvinet höll på att dö. Han var gammal så tiden var ju inne, men det är ändå fruktansvärt sorgligt när sånt händer!
Martina och jag tillbringade resten av dagen inne. Vi såg på How to lose a guy in 10 days och efter det blev det lite Guitar hero också.


Fy fan vilket väder det är! Man blir ju deprimerad. Detta var verkligen en typisk innesittardag.
Nu på kvällen har vi sett på Ghost, som en liten hyllning till Patrick Swayze och så har jag suttit och budat på lite kläder på Tradera. Se om jag får nått av det.. Spännande spännande. ;)

Nu är det väl dags att gå och sova. Är trötttrötttrött! Som vanligt.. Haha.

PussoGodnatt!<3

Myskväll tonight!

Ehh..?

Det va fan kallt idag med! Två minus! Fy fan! Men det går väl inte att ändra på det, hösten är här..
Idag har vi jobbat fysiiik! Skrivit labbrapport hela förmiddagen. Det gick ju inge vidare.. Ofta man ska komma ihåg nått som man gjorde för FEM veckor sen! :o
Men det löser väl sig..

Sköööönaste citatet av Linn idag!
"Åhhh, jag känner mig som en stor jävla marshmallows!" 

Haha, bästa nv! Men som Linn sa idag så säger vi mest så för att vi saknar alla andra i klassen så mycket! Fast vi är i och för sig bäst! Vi jobbar sjukt bra tillsammans! Men jättesorgligt att vi inte träffar dom andra så mycket! Vi saknar er hästarna! Emma, Jonna, Viran, Louise och jao alla! Kan räkna upp en låång lista på alla er!
Och tyvärr blir det ingen filmkväll med klassen ikväll heller! :( Jag får mysa med Martina här hemma istället. Och det kommer bli jättemysigt! Jag saknar både Lisa och Martina så mycket!<3 Det blir myyys ikväll gumman!

Nu blir det stallet!

PussoHej!<3


Fryser ihjäl!

KALLTKALLTKALLT!

Imorn blir det förhoppningsvis filmkväll hos Bella!
Hade först planerat in myskväll med Lisa och Martina. Men nu blir det inte så.. Det blev ett missförstånd så Lisa planerade in annat istället. Jävla missförstånd jämt! Missförstånden har ofta kommit i min väg på senare tid.. Fan! Men hoppas på en mysig kväll med bästa klassen istället!

Nu fryser jag sjuuuktmycket! Så nu får det bli pannkakor och dusch innan kvällsfodringen.

PussoHej!<3


..bara för att jag gillar mina glasögon som jag fick av mormor! (X








Hösten är här!

Usch vilket väder!

Idag var det plusgrader i alla fall. Men vet inte om jag föredrar plusgrader och regn över minusgrader.. Tror nästan minusgrader är bättre..
Imorse i alla fall fick jag springa till bussen.. Jag ville vänta så länge som möjligt med att gå ut i regnet och sen när jag skulle gå hittade jag inget paraply. Och då började det bli lite panik med att gå till bussen. Jag fick springa ut i garaget och hämta ett skitparaply och sedan kuta till bussen. Jag hann med den! Kände mig ganska lost på bussen för den var typ TOM..! Sen kom jag på att alla kommunalaskolor hade studiedag idag. Då kände jag mig lite lugnare. Hoppas ni sov gott, era jävlar!

När jag kom fram till stan regnade det fortfarande. Jag tänkte ta spårvagnen en hållplats till skolan, men när jag stod och väntade på den kom en spårvagnsförare fram och sa nått om spårvagnsolycka. Innan det hade jag fått ett sms av Noel om att spårvagnen hade krockat med en bil.. Men jag trodde inte på honom.. Eller jag trodde i alla fall inte att det var något allvarligt och att spårvagnen fortsatte att gå. Men inte. Så jag fick gå till skolan i regnet. Hemskt! Det är ju så fruktansvärt långt från söder tull till skolan! Haha.

Matten idag gick bättre än igår. Linn och jag jobbade på jättebra, stundtals.. Och stundtals fick vi små sammanbrott.. Peter var arg på oss idag, i alla fall på mig och Linn.. Haha, men sen får han så dåligt samvete så han ber om ursäkt. Haha, bästa Peter!

Ojoj!
Nu måste jag skynda till stallet! Har ju insläpp idag! Det hade jag glömt! :o

Pussss<3

RSS 2.0