Vilket röj!

Dööööööd!

Nu ligger jag i soffan, halvdöd! Var i skolan en sväng idag för att hämta lite grejer. Denna vecka går vi bara tre förmiddagar i skolan och resten av tiden jobbar vi hemma. Det är väldigt bra, för jag har åkt på en riktig förkylning. Typ svininfluensan eller nått.

Det var ändå fett värt att åka till Skogsröjet även om man inte mådde 100 innan och definitivt inte mådde bättre efter. Men gud vilket jävla drag!!

Först när vi kom dit möttes vi av en blöt och geggig tältplats, fullt med massa slizare. Vi hittade en hyfsat torr plats och satte upp tältet där. Jag är så pro på att sätta upp tält alltså. Hihi. Och vilken tur vi hade att vi har Ludde! Annars hade vi inte haft något tält.
När vi hade satt upp tältet och gjort oss hemmastadda tog vi en promenad runt på området och kollade läget. Sedan träffade vi våra nya grannar, som visade sig vara ett roligt gäng från Falun.
Kvällen gick snabbt, lite för snabbt! Vi träffade många roliga folk och hade det skitkul! Jag skakade hand med sångaren i Melody club och höll på att dö i publiken till Hardcore superstar! Som vi btw fick igång att sjunga! Vi är ju rätt coola! Jag har kommit på att det är rätt bra att vara kort ibland. Det är inte bra att vara kort om man står mitt i ett publighav. Men det är bra om man lyckats ta sig fram till staketet och kan ragga på någon så man får stå framför. Då säger man bara: Kan inte jag få stå framför dig? För jag är så kort och ser inget här och du ser ju över mig... (A) Det funkade varje gång! Både på Johnossi och Lillasyster.
Lillasyster var ju absolut kvällens höjdpunkt! Dom är ju så sjukt bra live! Och dessutom fick jag en kram av alla i bandet!
Natten var jobbig. Sov inte ett skit! Kunde inte andas, frös halvt ihjäl och slizarna vid lägerelden lät alldeles för mycket! Vi gick i alla fall och la oss vid femtiden, då var vi fem stycken i tältet. Jag, Tuva och Lisa + två av våra trevliga grannar, Hugo och Erik. Dom var fem stycken Falunsfolk, Nils som var alldeles för full, Calle som höll koll på Nils, Adam som deckade vid elden med slizarna och så Hugo och Erik.

När jag kom hem igår var jag i stort sett död! Jag la mig i soffan och somnade med en gång. Jag sov ungefär från klockan två till klockan sju! Det var skönt.

Nu ska jag gå och dö lite till!

PussoHej!<3

..
btw, gud vad jag är glad att jag har så bra kompisar! <3 och dessutom att en av kompisarna har en syster och en stefan som är riktiga änglar! puss på er!

Här kommer lite bilder från lördag kväll och söndag morgon.


Först har Melody club.


Och här är Hardcore superstar. Jag trodde nästan att jag skulle dö i publikhavet.


Hardcore superstar.


Och här har vi Johnossi.


Johnossijohnossi!


Saxon, som garanterat gömde sina rullatorer bakom scenen!


BÄSTA LILLASYSTER!!!!!


Drag hela spelningen!!


Umbrella, som tillägnades alla tjejer i publiken!


Luddes tält, vart lite skevt under natten...


Tältplatsen åt ena hållet när inte så många hade åkt..


När lite fler hade åkt..


Jag tycker synd om dom som ska städa!!


Samma plats när många hade åkt. Precis innan vi stack.


Avslutar med en bild på Tuva och Lisa. <3


Sorry för bildkvaliten, mobilen.. ;)
Kan komma mer bilder från kameran en annan dag.


SKOGSRÖJET!

SKOOOOOOGSRÖJET!!!

Nu sitter jag här och väntar på att Lisa och Stefan ska komma. För då bär det av till Rejmyre.
Jag mår stjärt idag! Ont i hela kroppen för att jag blev påsprungen av en häst igår och halsen och huvudet är helt fucked up och jag börjar bli förkyld som ett as! Men det ska väl gå! Jag har knarkat tabletter, voltaren gel, te och c-vitamin nu, så jag hoppas att det ska bli bättre. Jag har alltid sån otur att jag blir sjuk precis när man ska göra nått kul. Fast denna gång får jag väl skylla mig själv lite... Detta fick jag ju trotts allt när vi var ute och tältade i onsdags och torsdags. Det är inge bra att vara vaken hela natten med NUTare.. 

Klantig som jag är glömde jag dessutom mitt tält i skolan igår.... Så igår när jag kom på det fick jag panik! Men som tur var fick jag låna min älskade kusins tält!! Ludwig, du är räddaren i nöden!

Nu ska jag inte klaga mer! Jag har ju faktiskt en fantastisk kväll framför mig!
Lyssnar sönder Lillasyster nu.. Underbart att få se dom ikväll! XD

Fick just ett sms av Lisa. Dom åker från Gårdeby nu och kommer om tio minuter! (:

Nu ska jag pysa!
Det ska bli så jäääävla kul!!!! Synd bara att inte Martina kan följa med! Jag saknar dej gumman!! <3

PussoHej!<3

Tältning med BÄSTA HG! ..o NUT

Fan vad illa det är med 2 bloggar!

Nu sitter jag äntligen här hemma igen. Är typ halvdöd efter ca 1,5 timmars sömn i natt.
Men tältningen med klassen och NUT var skitkul! NUTarna var riktigt trevliga figurer.
Dagen igår började ju som sagt med skolfoto and so on.. När vi kom fram till Gibraltar skulle NUTarna rida och vi skulle ner till vattnet och hova smådjur.. Det var helt sjukt kul att kolla på när NUTarna skulle försöka borsta sina hästar! Vi fick tillslut hjälpa dom med typ att sadla, tränsa och kratsa hovar.. Hahaha, jag fick ett hysteriskt skrattanfall när en av killarna, som sedan visade sig heta Alex, kastade sig av skräck in i väggen för att hästen viftade lite på svansen. Hahaha, jaoo.. Det var grymtkul!

NUT

Sen när Vi hade hjälpt NUTarna ut och dom hade kommit iväg så fick vi gå ner och håva i vattnet.. BOORING..

Det vart en upplevelserik resa hem.. Vi höll på att volta med minibussen ner i ett dike.. Orkar dock inte berätta hela storyn men läskigt var det!!

Runt klockan halv sju eller nått var vi vid stranden där vi skulle tälta. Vägen dit var plåååågsam med all min packning. Det är tur att jag har underbara kompisar som hjälpte mig att bära en del av mina 100 väskor! Väl vid tältplatsen hade vi fett problem med tältet. Det blåste sjukt mycket och både vi och tältet höll på att blåsa bort. Tältet gick även sönder på några ställen, skittält!


Blåsande tält..


Kvällen fortsatte bra! Vi lärde känna NUTarna som var väldigt trevliga! Kvällen spenderades mestandels på stranden och i vårat "förtält", eller vad man nu kan kalla det.. Det var väldigt trevligt! Vid halv tre-tretiden började allt folk försvinna från vårat tält. Jag somnade runt halv fyra när NUTarna började tystna lite. 

Vi blev väckta vid ca kvart i 5 av vacker NUTsång. "God morgon, godmorgon. Hör fåglar sjunga glatt. God morgon, god morgon i kör!" Underbart vacker var det.. Eller nått... 
..Man kan ju undra varför dom väckte oss då.. Men antagligen för att dom inte hade nått att göra för att dom bara sov en kvart den natten.. 
Vi gick upp då i alla fall, för jag höll på att kissa på mig..

Vi samlades nere vid läger elden och väntade på att lärarna skulle vakna.. Det var sjukt kallt imorse, men natten gick ganska bra.

Efter frukost, packning och plågsam vandring tillbaka till bilarna var det dags för att åka och rida islandshäst! 
Även resan till hästarna blev spännande, vi körde fast med minibussen vid ett träd och bucklade hela sidan på den.

Ridningen vart i alla fall över förväntan! Grupperna blev perfekta! Precis som vi ville ha dom! Och jag fick en jättemysig liten häst som hette Goliat och var lite yngre. Han kunde inte trava, hihihi. Men gick jättebra i tölten när jag hittade knapparna. Eller det tror jag att han gjorde i alla fall.. Hahaha, det kändes som om det gick bra i alla fall.. XP Vi hade det i alla fall suuuuuupermysigt!


Bääästa ridgruppen! <3

Goliat!


Detta måste göras om!

Nu ska jag gå och äta och sedan sova innan jag dör!

PussoHej! <3


Här kommer lite blandade bilder..
Jag somnade på gruset en liten stund medan vi väntade på att första gruppen skulle rida klart..

Sötnosar! <3

Jag och Goliat. (:


 

Tältning i skooogen!

Skooogen med finkläder.

Nu sitter jag här i skolan och ska snart gå och äta. Klockan halv 1 har vi skolfoto, fy fan! Men efter det ska vi åka till skogen. Jag är fett pepp på tältningen. Men jag har så mycket packning att jag typ dör! Jag kan inte ens bära allt själv...

Nu ska jag äta. Hörs imorn!

PussoHej! <3

Paniiik!

Koooorv..

Nu ska jag sova!
Dagen har vart bra.. Men orkar inte berätta nått.
Imorn åker jag till blacka och tältar! Pepp som fan! Nu ska jag sova. Har massa kvar att packa men orkar inte med det nu.. Det tar jag imorn..

Jag har lite smått panik nu också. Det är skolfoto imorn! Jag vet inte vad jag ska ha på mig och jag har bara allmän panik! Jag hatar skolfoto! Jag blir ändå aldrig bra på kort så det är bara en plåga!

Jaja, nu ska jag sova! Ska bara kasta lite kläder som har tvättats i torktumlaren först.

PussoGodnatt! <3

Bra vecka!

Gårdagen var myyyys!

Nu sitter jag vid köksbordet och har precis ätit frukost och snart är det dags att gå.
Igår var det väldigt trevligt att fika med Martina. Jag följde med henne hem sen och var kvar till ca klockan halv 9.. Jag skulle åkt hem vid 7, men missade bussen..
Nu blir det att åka buss med Lisa, som jag btw har saknat som en gnu!! Men i helgen ska det bli riktigt kul! SKOGSRÖJET med Lisa!!

Den här veckan känns som en bra vecka! Tältning med klassen och NUTarna på onsdag till torsdag, islandshästridning på torsdag och skogsröjet i helgen!

Jaja, nu måste jag sticka!!!!!!

PussoHej! <3

Vill ha..

Mätt och belåten!

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och soova! Och det är något jag har längtat efter.

Men först tänkte jag visa lite bilder på några fiina små saker jag vill ha.
..inga skor denna gång! ;)



Den översta är ifrån ONLY.com och dom tre understa är ifrån NELLY.com. Ja tycker att alla fyra klänningarna är jättesöta och skulle gärna vilja ha dom, om jag hade råd.. Kanske nån gång..

Jag kanske ska säga att det gick bra på tävlingen idag. Lillan skötte sig fint som vanligt. Det vart ingen vinst dock, men placering.

Nu ska jag gå och sova!

Det blev som jag sa förut, en fika på stan imorn med BÄSTA Martina! Jag är glad att jag har så bra kompisar! Ni är underbara! <3

PussoHej gott folk! <3

Skoor!

Dödstrött!!!

Nu sitter jag här och orkar inte göra särskillt mycket. Borde gå och duscha och laga mat... Men jag orkar inte!! Ikväll måste jag gå och lägga mig tidigt! FÖRE 9! Annars kommer jag att smälla av eller nått..

Nu pratar jag i alla fall med Martina och vi bestämmer hur vi ska göra imorgon. Vi kan ju inte vara ifrån varann så länge så vi måste ju ses imorn.. Det får nog bli en fika på stan. (:
Jag pratar inte bara med Martiniis jag tittar också på skor och kläder på nätet och önskar att jag hade lite mer pengar!

Jag hittade ett par sjuka skor på Jifashion4u.se!

Jag undrar vem som kan gå i dom här..?


Det finns ju så många snygga skor alltså! Men dom flesta snygga är ju ganska öppna och med öppen tå och sånt.. Och jag behöver ju ett par lite med höstaktiga skor.. Det är svårt!

Här kommer några goodingar som jag vill ha!

        



Dom första skorna är från Skorett, dom andra och tredje är från Have2have. Assnygga!
Dom tredje tycker jag är skitfräcka, det är 15,5 cm klack och 5 cm plattåsula. Jag skulle nog dö om jag gick på dom, men dom är fräcka! ;)


Nu ska jag laga mat!
Hörs kanske sen!

Pusssss <3

Partypics!

Vilka idioter det finns!

Nu sitter jag hemma och fryser och längtar efter Martina!
När jag åkte till stallet förut va det en idiot som jag tror ville vara rolig eller försöka styla för sina kompisar, som körde över på min sida vägen och var inte långt ifrån att krocka med mig. Jag vart ju så klart rädd men det var nog tur att jag var så pass koncentrerad så jag såg vad han höll på med så jag inte hade vejt och kört ner i diket. Jävla idiot! 

Jaja, nu ska jag lägga upp alla partybilderna jag lovade och sen måste jag sova! Uppstigning klockan 5 imorngon då..



Här har vi förfestargänget. Jag, Martina, Sanna, Viran och Drika.
Lite senare kom Bella också.



Det spårade ur lite..
Ingen koncentration på kameran.



Martina, Sanna och Viran.



Min snygging och jag! <3
Fjortisposen! ;)



Sen började dansen!
Drika och Bella i en...                     ...tango?




..Arabiska tanten..?



..och detta vet jag inte vad det är för dans..



Efter dansen tyckte Drika att det var dags att leka "Välta torn"..


Sen bar det av ut i regnet....



Under det skyddande väsktältet!
Blöta.
..Men ganska nöjda!




Det var så synd om oss, vi kände oss som ett gäng blöta katter!

Citat:
Jag: Ohhhh, jag känner mig som en blöt katt! Det bara droppar om mig!
Linnea: Awww, blöta katter är söta!




Hela gänget inne igen efter promenaden i regnet.



Smiile!



Blöta och glada!
Äntligen inne i värmen!



Vi avslutar fredagkvällens foton med en klockren bild!
Där Gustav inte ser så attraherad ut av sin flickvän...
(X


Jaja, nu är det dags att sova!
Jag avslutar med en bild från imorse! Bara för att Martina är så söööt!
Jag älskar dig gumman! <3


PussoHej! <3


Tyvärr, ville martina att jag skulle ta bort sötbilden från imorse.. Det får bli denna bild från i fredagskväll istället.


Gårdagens outfit!

Snyggingbrudarna levererar!

Gårdagens outfit blev den svarta kjolen, svara tubtoppen och det lila bältet. Jag är nöjd med looken, fick faktiskt många kommentarer om att jag hade fina kläder. ;) Till och med folk jag inte kände kom fram och sa det. Hihi.

Här kommer lite bilder i alla fall.

Till detta blev det mina svarta skor med kilklack.




Undrar om Martina hittade det hon letade efter i garderoben.. ;)


Oooops!
Den bjuder jag på.. ;) Hihi.


Nä, nu måste jag sticka till stallet. Ska ju tävla imorn och har massor att fixa! Fy på mig, borde ha åkt dit för typ två timmar sen!

Partybilderna lägger jag in när jag kommer hem!

PussoHej! <3

Outfiten i torsdags!

Som sagt, bättre sent än aldrig. Right?

Det blev nya linnet och nya skorna i torsdags på Rix fm. Till det hade jag dom svarta jeansen och ett svart bälte. Det var inte för finklätt men ändå fint, så det var en bra outfit för dagen..

Martina körde på kjol och linne och var skitsnygg, som vanligt..


Jag och min snyyygging!



Okej, det var allt från i torsdags, nu äre bara fredagens bilder som ska upp!

Pussss <3

Torsdagens fynd.

Bättre sent än aldrig..

Nu kommer bilderna på det jag shoppade i torsdags.
 
Det vart ett vitt linne från Gina Tricot.


bältet ingick inte..



Och här kommer fyndet!!

Ett par underbara skor från Nilson. Det är nästan pinsamt att säga hur mycket dom kostade. Det får ni räkna ut själva, 450 kronor -70%.

Det var egentligen en rosett av skosnörena. Men jag tyckte inte det var så snyggt, så jag klippte av dom och fixade till det. Jag tycker att det var snyggare så här!
Riktigt bekväma är dom också! Älskar att gå med kilklack! Det är ju så skönt och det är som att gå med vanliga skor.

Nöjd med torsdagens köp!

Pusss. <3

Regnig utekväll

Mysigt uppvaknande..

Nu sitter jag hos Martina och lyssnar på gamla rockklassiker. Imorse väcktes vi av Mats och Maria som kom in med te och kakor, myyys!

Igår var det riktigt kul! Vi var hemma hos Drika nästan hel tiden, men vi gick ut en sväng på stan för att träffa lite mer folk. Det regnade sjukt mycket så vi fick stå och gömma oss under ett tält där dom sålde väskor. Sen blev vi utslängda där ifrån.. Då stod vi istället i regnet och dansade till ett liveband som spelade Jag blir hellre jagad av vargar medan vi väntade på resten av folket som skulle joina oss. När folket hade kommit gick vi hem till Drika i Lagelunda igen. När vi kom dit var vi dyngsura och vattnet rann om oss. Fy för svenskt väder! Men vi torkade snabbt eftersom vi dansade och höll igång. Vi blev en hel del folk hos Drika tillslut! Och det är ju alltid trevligt!
Vi tog den sista bussen hem, den gick 10 i 1. Vi sprang nästan hela vägen till rese för vi hade kollat fel på tiden och trodde att vi var jättesena. Men vi kom fram 10 minuter för tidigt och fick sitta och vänta istället. Då var vi blöta och kalla, för regnet hade ju inte lättat upp..
Det var skönt att komma in till Martina sen, efter en trevlig men blöt kväll och en resa med en buss med läckande tak...

Mor kommer och hämtar mig vid halv tre idag, så ni kan räkna med att jag lägger upp bilder från igår kväll och i torsdags när jag kommer hem!

Höres sen gott folk!

PussoHej! <3


Bilder från Rix fm.

I'm tha matchmaker!

Jag lyckades para ihop dom! Gud vad jag är bra!
Datorn och mobilen är vänner nu. Kanske till och med mer än vänner..

Här kommer i alla fall lite bilder från gårdagen.

Rix fm-scenen i Norrköping.
Vi stod nästan längs bak först, men vi arbetade oss framåt. Vi träffade många roliga folk, men dom flesta man såg var ju fjortisar... Det är hemskt att världen ska vara så invaderad av fjortisar.
Vi såg två små pojkar som var i 10 årsåldern och dom måste ha blivit hjärntvättde eller nått, för dom var så fjortisklädda! Dom hade tofsar hela benen och byxorna var så snurrade och nerdragna att krakarna knappt kunde gå! Fy fan..


Det var när Måns kom som hela publiken kom igång.
Det började lite smått när Agnes sjöng. Hon var precis före Måns, men när han kom in på scenen så blev publiken helt galna!


Här har vi EMD. Alla tjejer i 13 årsåldern blev helt galna när dom kom.. Inklusive en kvinna som var kanske 40+ som stod bakom mig.. Hon skrek: Jag ÄLSKAR dig Danny!!"
Ojojoj...

EMD igen..


Och EMD.. Vi stod nästan ända framme vid scenen när dom sjöng.. Tyvärr var dom sist ut, så vi fick inte njuta så mycket av våran bra plats..
Det blev en spurt fram när pojkarna gick av scenen och ner till publiken. Folk blev som galna, men det skulle jag också ha blivit om det var mina idoler som stord där.. ;)

Nu ska jag nog fixa mig lite inför kvällen..

PussoHej! <3

..sorry för bildkvaliten, mobilkamera.
Bilderna från min kamera kommer nog upp imorn och då får ni förhoppningsvis se lite bilder från ikväll också!
        pusss

Taken

Att sova var skönt!

Hihi, jag somnade en stund förut. Det var riktigt skönt. Jag blev väckt när Martina kom in och bjöd mig på glass med strössel! GOTT! Sen såg vi på Taken, riktigt bra men hemsk! Nu står Martina och sminkar sig och jag ligger här i hennes säng.
Jag hade tänkt att lägga in lite bilder som jag har på mobilen från Rix fm, men den verkar inte komma så bra överens med Martinas dator.. Vi får väl se hur det bir med det..

Nu ska jag se om jag kan fixa så att datorn och mobilen blir sams...

Pusss, hörs snart! <3 

Trööööött!

En powernap skulle inte sitta fel!

Nu är jag hemma från skolan, eller jao hemma och hemma.. Jag är hos Martina. Hon har bara legat och latat hela dagen lång!! Fuskigt! Själv har jag suttit och kämpat med matten hela förmiddagen. Som tur var fick vi sluta efter lunch så jag är glad för det! Och det är så skönt på torsdagar och fredagar för då är vi bara åtta stycken i klassen. Det är bara NV-spåret som är i skolan för HH-spåret är och rider eller har APU.

Nu ska vi bara slappa och kolla på film. Och senare ska vi först till Fredrika och sen sticker vi ner på stan. Är pepp på kvällen! Hoppas det blir kul!

Hörs senare.

PussoHej! <3

Time för skola..

Redo för skolan!

Nu sitter jag här hos Martina efter en god natts sömn, välbehövd sömn! Skönt med fredag idag, imorgon blir det att sova. Det var riktigt kul igår! Vi hoppade och skrek på Rix fm och sjöng med i dom låtarna vi kunde. Hihi, man kom igång när Måns kom. Han är ju inte ful den killen.. ;)
Jag fotade och filmade Måns, Martin Stenmark och EMD för mammas skull! Det kommer att komma upp lite bilder senare också..

Martina är ledig idag, så det hon kommer göra idag medan jag plågas igenom denna skoldag är väl att sova och slappa.. FUSK! Men ikväll ska vi ut på stan och träffa folk. Det ska bli trevligt!

Nä, nu är det dags att pysa iväg till skolan, snart i alla fall..

PussoHej! <3

Rix fm

Sitter hos Martinisen nu..

Nu måste jag verkligen sova! Skola imorn..
Martina och jag har i alla fall haft det askul ikväll! :D Vi träffade Jonna också efter mycket om och men.. Det var verkligen proppfullt med folk på stan, så det var ju inte så lätt att hitta henne..
Jag orkar inrte lägga upp bilder och sånt nu med gör det så fort jag kan! LOVAR! Och då berättar jag också mer detaljerat om vad vi gjorde.

Det var btw riktigt kul på Rix fm, även om man inte gillar musiken så är det kul med allt folk och allt runt omkring.. Och man har ju hört låtarna ett antal gånger, så dom kan man ju.

Jaja, nu är det dags att krypa ner i sängen brevid Martina! Myyys!

PussoHej! <3

On the run!!!

Skyndaskynda!

Precis nu ska Martina och jag sticka ner på stan igen och gå på Rix fm. Vi gick en sväng på stan förut och jag fyndade ett linne och ett par skor! Har dom på mig nu.. Bilder kommer sen!

Okej nu är det dags att pysa!!!!!

PussoHej! <3


Packning som gäller..

Wellwell, här kommer bilderna!

Nu har jag suttit och pratat med Martina i telefon i 20 minuter, vi skulle nog kunnat prata hur mycket mer som hellst men sängen kallar.. Det är så mycket hon måste berätta om plåtningen! Jag är ju så nyfiken. Det hade i alla fall gått asbra, och jag känner mig som en fågelmamma som ser sin bebis flyga för första gången! STOLT! Hihihi.

Imorn ska jag i alla fall sova hos henne så jag måste packa en feeeet väska med kläder! Det kommer ju att bli två outfits per dag liksom.. Först skol-outfiten och sen Rix fm-outfiten, sen på fredag ännu en skol-outfit och en outfit till kvällen då jag ska ut med tjejerna! Är väl kanske dags att börja packa redan nu, så att det inte blir så stressigt imorn..

Skojakten börjar väl antagligen imorgon med.. Måste hitta ett par snygga, snarast! Jag har blivit helt skogalen alltså! Det är inge bra.. Det är ju inte det billigaste man kan gå och köpa liksom.. Och det blir väl en runda på stan också för att se om jag kan hitta något kul.. Skulle vilja hitta något som kan passa till skolfotot som är på onsdag..

Nej, nu är det time för att gå och sova!

PussoGodnatt! <3


Dagens look..

Hungrig!

Kom precis innanför dörren..

Nu är jag precis hemkommen från stallet. Det blev en längre vistelse där än vad jag hade planerat. Allt folk var där och var pratglada, så det vart att man satt och snackade skit istället för att göra något nyttigt. Men nu är jag hemma i alla fall. Och jag måste säga att jag är rätt lagom seg efter första riktiga dagen i skolan. Vi satte igång som vanligt med allt! Det känns inte ens som om vi har haft något lov.. Jag tycker ju man kan mjukstarta lite! Men det tyckte inte skolan. Jaoo, det är ju som det är. Men det är lite spännande med det nya arbetssättet, med NV-spåret och sådär. Hoppas det kommer funka bra bara!

Snart kommer mor, far och Ellen hem, dom har varit på match, och då blir det maaaaat! Min mage skriker!! Jag borde ju kunna laga till maten själv eftersom vi ska äta toast, men jag orkar inte!

Jaja, snart langar jag en bild på dagen outfit..

PussoHej! <3

No shoes!

Jahopp.. Inga skor idag.

Nu sitter jag här hemma och har precis sett på Top model och Project runway och ätit lite. Nu ska jag snart pysa till stallet.

Det blev inga skor idag.. Tyvärr! 38an var för trång och 39an glappade.. Segt! Jag tyckte verkligen dom var snygga!
Man kan ju i och för sig ha sula och sånt i. Men det känns onödigt att lägga ner 500 spän på något som ändå inte är bra.. Jag la i alla fall undan 39an så jag kan gå in imorn o känna lite på dom. Jag vill verkligen ha nya skor till hösten! Så det får väl bli en skojakt snart.

Ikväll kommer Martina hem från Sthlm, där hon har vart på plåtning. Och med henne följde min skor, dom senaste jag köpte.. Så nu har dom gjort sig en resa i alla fall.
Imorgon är det Rix fm-festival, brudarna i klassen sa att dom skulle med dit, så vi får hoppas att vi blir många! Martina och jag ska dit i alla fall. Inget bra folk som uppträder menmen.. Det är ju gratis! (Y)

Jaja.. Nu ska jag pysa..

PussoHej! <3
...hörs ikväll, då får ni bilder på The look of today.   pusssss


Skola...

Seeeg skoldag..

Nu sitter jag i skolan, vi håller just på att avsluta. Denna dag har varit seg! Men jag är glad at den snart är över. Det är ändå skönt att komma in i gamla rutiner igen, få lite struktur i livet liksom.. Har inte sett så många ettor. Men dom hästettorna jag har sett ser väldigt fjortis ut, tyvärr..

Men nu slutar vi snart och jag ska gå ner en sväng på stan.. Och kolla skorna! Tror jag ska köpa dom.. ;)

Nu slutar vi, hörs när jag kommer hem..

PussoHej! <3

Första skoldagen.

Första skoldagen avklarad!

Det var bra i skolan idag! Riktigt kul att träffa allt folk och så. Schemat var helt okej och jag hoppas att mina iv-val löser sig! Det verkade så.

Efter skolan gick jag på stan med Martina. Hittade ett par snygga skor, igen.. Men jag köpte dom inte.. Jag ska gå och lägga undan dom imorn, så får jag fundera lite på det.. Men jag köpte i alla fall ett par svarta tajta jeans och några svarta armband.
Sen fick jag stressa som en bäver för jag skulle på hoppträning som började klockan 7 och jag glömde helt bort tiden och kom på vad klockan var klockan halv 6.. Men jag hann i alla fall, med god marginal! Och Lillan gick som en klocka, som vanligt!

Nu är det väl dags att sova, skola imorn..

PussoGodnatt! <3


Dagens köp..



Skorna jag hittade..
Det som är gött med dessa skor är att dom har kilklack, och det är ju så skönt att gå i. Skulle kunna tänka mig att ha dom här till vardags.. Men får se hur jag ska göra med det..


Redo för skolan.

Då så..

Efter mycket om och men lyckades jag bestämma mig för en look.. Har precis varit ute med vovvarna en liten sväng, så nu är jag redo att pysa.

PussoHej! <3


the look of today..

KLÄDPROBLEM!

Det ständiga problemet...

Har precis duschat och ätit frukost efter att ha varit uppe i stallet och servat hovslagaren.. Fick stressa som en liten gnu eftersom han kom en timme för tidigt..
Nu ska jag fixa mig inför första skoldagen. Men då kommer man ju till det ständiga problemet! Vad ska man ha på sig?! Alltid lika svårt att välja kläder! Martina och jag har messat fram och tillbaka om detta problem nu.. Och vi har kommit fram till att man inte vill vara för fin, men ändå fin.. Det jag tar på mig blir nog ett par byxor, nått linne och ett par höga skor.. För då väger skorna upp liksom så att det blir lite lagom fint..

Jaja, jag får väl se vad det blir.. Nu ska jag fortsätta..

PussoHej! <3

Dumma Kenny!

Skooola imorn då..

Det blev kyklingkebab för mig och pizza för dom andra. Det var gott!

Kenny Starfighter funkade inte nu heller! Dumma Kenny! Nu är det väl dags att sova, ska ju trotts allt upp och ta in Lilly imorn vid halv 10-tiden.. Hovslagaren kommer så skrället måste vara inne..
Sen bär det av till skolan..

Det ska ändå bli lite spännande att börja skolan igen. Se vad vi får för nya lärare, scheman och vad det är för nya ettor som börjar.. Hihi. Och det ska bli kul att träffa folket i klassen igen! Har saknat dom!

Nu ska jag ta och se på Nära&Kära, eller PRIME som den heter på engelska, eftersom inte dumma Kenny funkar..

Jaja, sen äre time to sleep!

PussoGodnatt! <3


Kvällens bild..

Hurtbullen!

Hoho, fy fan vad hurtig jag är!

Nu har jag allt varit riktigt duktig! Sprungit fram och tillbaka till stallet med vovvisarna och där longerade jag Lillan.
Klockan är snart 9 och nä är det dags för mat..

Pusss

Run bitch, run!

Okej, då var det dags att ta tag i hälsan..

Ska springa till stallet med vovvarna nu. Just nu är det kondition likamed gnurumpa! Men nu ska jag väl ta tag i det.. Vi ska ju ha idrott i skolan nu också vilket jag ser fram emot.

Det blev inte Kenny jag såg på utan Never back down. Den är bra! (: Men hoppas ändå på att Kenny vill funka när jag kommer hem!

PussoHej! <3

..hoppas jag överlever!



Det  får bli en bild på Morris i snön, bara för att jag längtar till att åka skidor i Italien!

Sista lovdagen..

Okej.. TRÅKIGT!

Att inte göra ett skit kan vara ganska skönt.. Men jag vill göra massor men ändå inget... Jag vet inte riktigt hur det ska gå ihop dock.

Min dag har sett ut följande:
Klockan ringde vid 09.30, men gick inte upp fören 10.15. Sen kollade jag på barnprogram på Disney channel och åt frukost.. Sen fotade jag lite, och sen har jag inte gjort ett skit! Det känns onödigt att slösa bort hela dagen på att inte göra nått, men jag orkar inte hitta på något..

Jag läste på Martinas blogg att hon skulle se på Kenny Starfighter och det lät lockande! Jag ska nog ta o göra det och sedan springa till stallet och longera den skolösa pållen..

PussoHej! <3


pics from today..






Morris undrar va fan jag håller på med och vill gärna ge mig en puss. ;)








Klänning - Carlings
Skor - Skorett
Bälte - H&M

Soova!

Sleepingtime!

Nu är det dags att gå och lägga sig!
Imorn ska jag nog mest slappa hela tiden och njuta av den sista dagen på sommarlovet, kanske ut o springa lite också.. Känns förjävligt att det verkligen är sista dagen! Jag har inte alls hunnit med allt jag har velat göra! Jävla skit! Och jag har lite småpanik över denna termin.. Jag har fortfarande inte kommit fram till mina individuella val och måste verkligen prata med min rektor.. Fan!

Jaoo, nu ska jag gå och sova! Det behövs!

PussoHej fukkers! <3


pics..

Hoho.. Nu jävlar!

HA! Nu har jag äntligen kommit på nått att göra.

Gissa vad jag gjorde?
Jag bytte om från mina ridkläder till lite snyggare kläder och gick ut i kylan och fotade. I like it! Synd att man inte blir så bra på kort... Som t ex. Martina som blir bra på varenda kort. Men så är hon ju modell också. ;)

Jaja..
Har kommer några bilder..









 








Kjol och bälte - H&M
Tubtopp - Carlings
Skor - Din Sko

Skiiiiiiit!

Fy fan!

Är helt sjukt trött! Steg upp vid 11 idag, sovit i ca 6 ½ timmar. Familjen Schlegel åkte hem åkte hem vid 1-2 nån gång.. Och jag har suttit här hela dagen, typ... Var uppe i stallet en sväng men hästskrället hade trampat av sig två skor så det var bara att åka hem utan att rida...
Så nu sitter jag här. Utan något att göra.. Och att hitta på något orkar jag inte heller. Har försökt spela lite gitarr, men det bara skiter sig.. Har försökt redigera bilder, men det är för jobbigt.. Så jag sitter här och gör inte ett skit!!!
..Jo, det jag gör är att ha ångest för att skolan börjar på tisdag och snoka runt på facebook och på olika bloggar utan att hitta något som är av intresse..

Ikväll måste jag verkligen gå och lägga mig tidigt!! Annars kommer jag vara död när skolan börjar!

Jaja..
PussoHej leverpastej! <3


Här kommer en bild på mig o världens sötaste unge Moa!

Haha, jag tycker det ser ut som om jag tänker:
"Oh jävlar, vart ska jag gömma liket?!?"

Våldgästa!

Har precis våldgästat en 40 årsfest..

Nyss hemkommen från Anna Fredheims 40 årsfest. Det var trevligt där. Det är ju lagom att komma när hälften av alla har åkt och resten är rätt dragna..
Lina och jag kom dit runt ett och fick väl med oss alla husbybor hem vid halv 4. Lina fick agera Husbytaxi och köra hem allt folk. Tanken var ju inte att vi skulle bli kvar så länge men mina planer har slutat att funka på senare tid.. Klockan är nu 10 i 4 och min dygnsrytm är heeelt skev! Nu krävs en bättring! Om jag ska lyckas bättra mig måste jag nog gå och sova nu, så....

..PussoGodnatt! <3

Fullt hus..

Jahopp, nu sitter jag här hemma efter att ha slängt ut allt folk.

Festen igår sög lite smått.. Förra året var det ju så kul! Men iår började det ganska illa. Frans och Barnta skulle sova hos mig och tanken var att dom skulle vara med på festen. Men dom fick inte komma in! Vi visste i och för sig att det var för mycket folk där och så, men vi trodde ändå inte att det skulle bli något problem med att dom skullle få komma in.. Men inte..
Vi var i alla fall kvar på festen ett tag. Medan Frans och Barnta tog en promenad i byn och sedan smet dom hem till mig. Där blev dom fint uppvaktade av tre stycken 15 åringar! Haha. Ellen, Neli och Elin tyckte att det var trevligt med besök från två stycken good looking 17 åringar och uppvaktade dom hela kvällen tills vi kom hem runt 11.  Dom spelade playstation och drack läsk och åt chips. Inte det som var planen för kvällen kanske om man kollade på Barntas påse med öl och cider i.. Men jag tror dom hade det rätt trevligt ändå.
Ps-spelandet fortsatte tills klockan var runt halv 4.. Under tiden hade Elin, Johan och Henke åkte hem med deras föräldrar. Mor o far hade nämligen folk hemma också. Så det var verkligen fullt hus här!
Ellen och Neli gick väl och la sig runt 3. Och vi kom väl i säng vid 4 kanske.. Men somnade gjorde vi inte fören klockan var runt 5, efter några skrattanfall och efter att Frans och Barnta äntligen var tysta! Tillslut när dom slutade blinka med ficklampan och stängde munnen i tre sekunder somnade alla som klubbade sälar..

Uppstigningen vid 12 idag kändes jobbig.. Jag tror alla sex hade sovit ganska bra. Jag hade i alla fall sovit gott! Det var mysigt att ha båda mina älsklingar hos mig plus lite bonuspers! (Y)

Inatt blir det att dela rum med älskade Lina som är här på besök för att Sven o Madeleine ska på Anna Fredheims 40-årskalas. Så Lina och jag blir ensamma här ikväll, MYYYS! Vi får väl se om vi åker en sväng till festen och våldgästar lite.. Hihi..

Jaja, snart kommer Lina hem igen, då ska vi pysa till stallet.

PussoHej! <3

Langar bilder på nattgästerna.. Vart inga kort från festen..


Ett charmigt gäng i soffan!


Lisa och Jesper som är lite trötta..


Frans och Barnta, sweeeet!

Städa..

Okej, jag klarade natten med nöd o näppe..

Här langar jag bilderna på det jag köpte igår.

Linne/tunika/klänning och brett lila bälte - H&M


Armband - H&M



Nu ska jag gå och äta frukost. Sen blir det att städa mitt rum och hela huset. Inatt kommer nämligen Martina, Lisa, Jesper + 2 hemliga gäster sova här. Så det kommer bli fullt hus här!

Vi hörs senare! Det kommer förhoppningsvis dyka upp bilder från festen ikväll också!

PussoHej! <3

Sova ensam..

Nu är jag tröött!

Efter alldeles för några timmars sömn och ansträngande shopping, mopedåkning i regn och hoppning av liten pålle i regn så är jag trött! Jag måste börja ställa om mitt dygn nu.. Skolan börjar ju på tisdag och mitt dygn är helt skevt! Att vara uppe till 3-4 och sova till 11-12 är inge bra..

Shoppingturen med älskade Martina gick i alla fall hyfsat.. Det börjar bli riktigt urplockat nu i butikerna. Jag hittade i alla fall ett linne/tunika/klänning, ett brett lila bälte och ett armband på H&M. Bilder på sakerna kommer imorn, för jag orkar inte med det nu.. Men tror att kläderna kan funka bra till morgondagens party!

Frågan är hur jag ska klara mig inatt!?! Martina sover inte hos mig inatt och det känns jättetomt och tråkigt! <3

Jaja.. nu måste jag verkligen sova! Party imorn! Måste ju ladda upp mig! (Y)

PussoGodnatt! <3

Langar en bild på mig och Martina nu, klädbilder kommer imorn!



Regn...

Nu regnar det så in i helvete och Martina och jag ska åka Börje till stan nu.....

Igår hade vi det underbart mysigt! Vi sov mest hela tiden dock... Vi åt frukost vid ett och sen satte vi oss i soffan och såg på Greven av Monte Cristo. Den är ju så bra! (:
Och efter en hel dags latande i soffan och väntande på att det skulle sluta regna åkte vi upp till stallet. Vid ca klockan 7 åkte vi upp...

Vi somnade runt halv 4 imorse efter att alla hysteriska skrattanfall hade avtagit..

Nu har regnet avtagit och vi ska pysa till stan..

PussoHej! <3

Liseberg!!!

Igår hade vi en heeeelt underbar dag!! <3

I måndagskväll, efter paketletandet, åt vi fondue. Något som Martina och Lisa aldrig har ätit. Det var underbart trevligt! Efter det så bäddade vi med massa madrasser i vardagsrummet och la oss där och tittade på den underbara filmen P.s I love you. Den filmen är helt helt underbar! Jag gråter som ett litet barn när jag ser den. Och jag är inte en sån som gråter så ofta... Alla som inte har sett den måste se den, för den är lätt värd att se.




Igår då.. Då kom Anna och Stefan vid ungefär halv 9 och plockade upp oss. Vi stannade och käkade på en rastplats ett koppel av mil från Göteborg. Det var en mysig rastplats med en bro och en sjö och lite annat trams.. Vi var framme i Göteborg vid ca halv 12. Då möttes vi av ett stängt Liseberg. Inga karuseller gick och det var köer av folk utanför. Tankarna om att det skulle vara stängt idag började rulla runt i skallen på mig. Men som tur var så var det bara så att dom inte öppnade fören klockan 13.00. Vi fick stå och vänta ett tag men sen fick vi köpa inträdesbiljetter och åkpass och gå in. Det allra första vi gjorde när vi kom in, förutom att kissa, var att gå till Balder. Vi fick stå och vänta ett tag för dom hade inte öppnat någon karusell än, men sen så!! Vi kom med det första tåget som gick för dagen och fick bra platser! Älskar verkligen Balder!
Sen blev det Kanonen och såklart radiobilarna. Radiobilarna är verkligen urkul när man utser ett offer. Jag är glad att inte så många andra har kommit på detta, för då skulle det inte vara lika kul att åka och kön skulle nog vara lång.

Det blev mycket radiobilsåkande, men även annat också. Att skrika Glenn i panik i bergbanan när man åker förbi folk är kul, och att skjuta dajmkulor ur sugrör på folk är också kul. Man kan göra många roliga saker på en nöjespark! Och speciellt om man är med bra och roligt folk! Puss på er allihopa! <3

Tyvärr regnade det inte som vädergubbarna hade förutspått, så köerna till attraktionerna var långa.. Så tyvärr åkte vi bara balder fyra gånger, uppsvinget två gånger och kanonen, höjdskräcken, spinrock och bergbanan en gång. Sen åkte vi ju lite annat också men dessa är ju dom mest värda karusellerna att åka! Flumride var det alldeles för lång kö till så den åkte vi aldrig..

Det som var bland det roligaste på hela dagen var när två feta norskar åkte Kållerado med oss och sonen fick en av strålarna mitt i ansiktet! Det bara rann vatten om honom!

Något annat som vi skrattade åt så att vi nästan dog var en bild an mig i balder. Hur ful kan man bli?  Jag såg ut som något slags spöke eller monster eller något.. Hahaha.. Det var synd att vi inte köpte bilden, det var den värd!

Nu ska Martina och jag gå och äta frukost. Hon blir kvar här en natt till, vilket jag verkligen uppskattar!! <3

PussoHej! <3


Älskade Balder!! Vi fick åka blått tåg varje gång..



Lisa och jag i Balder. Är vi inte sööta?
Foto: SnyggveMartina

Kärlek! <3

Hihihihihihi!!! Mina gullebävrar är sötast! <3<3<3

Jag fick följa ett snöre.. Och fick små ledtrådar på post-it lappar..

Här kommer bilder..


Första lappen.. "Inte gul som en savann."


Snurra snöre.. Tog lång tid.


Mera snöööre..


Andra lappen. "Inte grön som en skog."


Tredje lappen. "Det finns gnuer i savannen"
 

På väg från fjärde lappen. "Det finns bävrar i skogen"


Femte lappen. "Gnuer och bävrar har inga kläder..."


Sjätte lappen. "Någon som har kläder är Glenn. Han är röd."


Morris ville hjälpa till och snurra upp tråden. Men det slutade med..


..att han trasslade in sig i tråden vid den sjunde lappen. "Dick har också kläder. Han kan vara sexig.."


Åttonde lappen var i ett träd. "Kan du vara lika sexig som Dick?"


Jag hittade ett paket i busken..


Morris tyckte också att det var spännande..


Skor...?


Thihi! Sexigt!

 
Nu blir jag lätt lika sexig som Dick med dessa sexiga underkläder!!!


Alla lappar var så söta!


Puss på mina sötaste vänner!! Jag älskar dom! <3
Nu ska jag vara lite social..

Lisa och Martina sitten nu i sängen och kommenterar folk i skolkatalogen. CHARMING! <3
Och Martina fick nyss kramp eller nått. För hon kastade sig ner och skrek nått.. Konstiga människor! (X

Kommentarer om någon i skolkatalogen:
Lisa: Conversen står ju snett..
Martina: Det kan ju inte vara hennes skor..?
Lisa: Hon kan ju inte ha en av varje...?
Martina: Konstigt..


PussoHej! <3<3

Hemlisar...

Hemma....!

Nu är jag hemma igen! Lisa och Martina sitter här i min soffa nu och är väldigt hemlighetsfulla! Jag får inte lämna rummet och absolut inte gå ut.. Man kan ju undra vad dom håller på med...?

Jag känner mig lite utanför.. Dom fnissar och viskar men jag får inte höra! Dom tar dessutom slut på alla mina små söta post-it lappar!!

..men dom är söta! Och jag trivs med att ha dom här!


Lisa: Kan du inte skriva.. *viskviskvisk*
Martina: Va?
Lisa: *Viskviskvisk*
Martina: Hihihihi, det blir asbra!


Lisa: Det är viktigt att vi sätter dom i rätt ordning!
Martina: Ja, hihihi...


Nu pös dom iväg!
Lisa: Tilda, du skriver blogg va?
Jag: Mmm
Lisa: Bra! Fortsätt med det!

Jaoo, jag får väl sitta här och vänta tills dom kommer tillbaka.
Langar en bild på sötbarnen i soffan så länge.

PussoHej! <3


Födelsedagsmys!

Sitter fortfarande hos Martina...

Klarsjön igår var toppen! Det var proppfullt med folk. Vi lyckades hitta en solig plats vid vattnet inklämda mellan några nördiga killar som snackade housemusik, en tuttvisande gammal klasskompis, en flodhäst och en familj med extremt jobbiga ungar.. MYYYYS!
Det var varmt och skönt i alla fall. Och jag gillar verkligen långhåriga metalisar som badar...

Idag då.. Snart ska vi, jag och Martina, pysa hem till mig. Och senare kommer Lisa! Vi ska ha lite födelsedagsfirande för mig. Det ska bli såååå mysigt!
Med Martina leker jag ju med mest hela tiden nu för tiden. Men inte med Lisa som sitter fast i en stad låååångt borta.. :( Jag saknar henne! <3
Men ikväll så!!! Och IMORN!!

Imorgon bär det av till Liseberg med  Lisa och Martina och Lisas underbara syster och pojkvän! YAY! Och jag fullkomligt ÄÄÄÄLSKAR Annas bloggnamn - http://lila.gnu.nu/

Nä, nu ska jag packa ihop mina grejer och hjälpa Martina med hennes livshotande problem..
HON HAR GLÖMT ALLT SMINK HOS SIN FAR!!! :O

PussoHej leverpastej! <3


Dagens bild blir på sötaste barnen, Moa och Alicia!!!

Martiniii <3

Sitter här hos Martina. Jag trivs så bra här! (X

Vi ska nog pysa till Klarsjön snart. (: Mysigt! Jag älskar sommaren!
Men det är inte så varmt idag som det har varit tidigare i veckan. Tyvärr.. "/

Nu ska jag gå och byta om..

PussoHej! <3<3

Langar en bild på snyggaste!!


Sörpingsmys!

Nu sitter jag här hemma hos Martina!

Martina är borta... Nickelodeon låter i bakgrunden. Moa och Robin ligger i soffan, Moa sover. Malin och Stefan och Alicia är i Sörping.. Och jag sitter här. (: Jag trivs här! Jag ska nog flytta hit!

Martina och jag var också nere i Sörping en sväng. Det var mysigt! Vi åt glass, drack cola och kollade på några stockholmsfjortisar som badade. ....nakna! Och en tysk som smygfotade dom..
Spännandespännande.. Att så mycket kan hända i lilla Sörping!
Men det var inte allt! I en buske vid Smultronstället skrek ett mystiskt djur.. Eller var det en människa? Och när vi skulle åka hem kom det först en lös hund springande, utan någon ägare i syne! Och tre sekunder senare kom en igelkott springande.
Martina vart alldeles till sig! Hon tog av sig moppehjälmen och sprang efter igelkotten. Han sprang in under en veranda.. Och jag tror nästan att Martina var på väg att krypa efter.. Men hon ångrade sig i alla fall i sista sekund! ;) När vi sedan kom iväg skriker hon nått om att hon aldrig har sett en igelkott röra sig och att dom kan springa så fort! Hon är söööööt! ...och knäpp! (X Men jag älskar henne ändå!!! <3<3

Nu har jag hittat Martina! Hon var och sprutade in lite botox i läppen!
BOTOX! (Y)

PussoHej leverpastej! <3

Langar nu lite Sörpingsbilder. Tyvärr inga på stockholmsfjortisarna.. ;)


Bara för att Martina är så söööööt!
Vatten är bra! Det ska man dricka ofta och mycket! (Y)


Sen vart vi så fruktansvärt sugna på korv när vi såg den här skyllten! ;O



Alkis-Martina sitter i slussen och dricker!!
...cola!



Botten opp!

Tävlat

Har vart och tävlat med pållen idag!

Hon var kanonfin och vi vann! :D
Om ni vill läsa mer om hur det gick och om hästen som bröt benet gå då in på min andra blogg. (: www.stallrodeo.bloggagratis.se

Nu ska jag käka, sen ska jag pysa till Martina!

PussoHej! <3


Langar två bilder på oss, bara för att vi är så snygga! (Y)






Sommarkväll i skokartongen!

Kom precis hem från Ludde nu.

Det var skitkul!! Riktigt lyckad kväll! Jag trodde att det skulle vara lite rörigare och att mer folk skulle komma och att folket inte skulle vara så kul. Men det var typ bara bra folk! Några fjortisar dock, men dom finns ju vart man än vänder sig... Så det är ju svårt att undvika dom..

Dagens klädsel blev det jag köpte på H&M igår pluss nya skorna. Dom är så sjukt sköna alltså! Jag skulle kunna ha på mig dom hela tiden!

Nej nu ska jag sova, ska upp tidigt imorn. ...IGEN!
Tävling på Skärlunda med pållepluttan imorn..
PussoGodnatt! <3

Paarty!!

Sitter hos Ludde nu.

Partyparty!! XD
Martina och Lisa är jättesnygga!!!! Jag älskar er!! <3 Hihi..

Nä nu ska jag gå och vara social..
Musiken suger, bara fjortisdunk. Vi har försökt att styra upp det, men det går inge bra.. :P

Nu kom Ludde, Barnta och Martina.. Jag ska gå nu..

PussoHej! <3

Sommar!!

Är inte sommaren helt underbar!!!!

Nu sitter jag vid poolen och göttar mig. Solen skiner, det är runt 25 grader och vattnet är 24 grader.
Sommaren är nog det bästa som finns! Det är varmt och skönt, man slipper massa onödiga kläder, man får en fin färg, - man ser inte död ut som dom andra 8-9 månaderna.. - man kan vara ute nästan dygnet runt, - gäller även fester - man kan bada.. O ja.. Det finns hur mycket som hells som är bra med sommaren!

Nu ska jag bada innan jag rinner iväg! (:

PussoHej! <3


Langar en bild på poolen och badringen far köpte till mig i Sanden! (X



...Och en bild på Chili som åker "båt"..

Blommor o blad..

För några dagar sen hade Martina och jag en plåtning hemma hos henne, med olika teman, kläder och sminkningar. SKITKUL! Det roligaste temat var nog blommorna.

Här langar jag några bilder på det. Bara för att Martina och jag är såååå snygga!!!









Man ser ju vem som är den riktiga modellen iaf! Martina du är sååå SNYGG!!!!! <3
Kolla även in Martinas blogg för hon har också lagt upp lite bilder från dagen. -  www.tilas.blogg.se -

PussoHej! <3

En ny dag

God morgon!

Uppstigning vid 06.20 idag. Har varit uppe i stallet och släppt ut pållarna. Och det är redan otroligt varmt! Klockan är straxt efter halv 8 och det är redan upp mot 23 grader. Det här blir nog en varm och skön dag!

Nu har jag precis ätit frukost och ska gå ut och lägga mig i solen och sova en stund. Det är bra att sova i solen, för då bättras ju brännan på utan att man behöver tänka.. Annars är inte sola riktigt min grej.. Att bara ligga stilla och stekas känns lite... för tråkigt.. Bada är mer min grej!

Annars vet jag inte riktigt hur dagen ser ut. Ska kanske åka in till stan sen och hämta mina skor som är inlämnade på omklackning. Och den högra såg verkligen förjävlig ut!! Jag är ju så skev i den foten! Jaja..
Och ikväll kommer Lisa och Martina och då ska vi dra till kusinvitamin på partypaty! (Y)

PussoHej leverpastej! <3

Shoppashoppashoppa!

Känslan av att ha mycket pengar att kunna shoppa loss för är underbar!

Den känslan kommer ganska sällan till mig.. Men idag var dagen!
Efter en sommar med sommarjobb och födelsedag har en och annan slant trillat in på mitt konto! YAY!
Så idag slog jag på stort!

Började med två toppar från Carlings. En tubtopp och en halterneck.




Sen köpte jag en bh för 49.50 och en läpppenna på Lindex.





På Gina tricot köpte jag ett vitt vanligt linne, sånt går alltid åt!



Och på H&M köpte jag ett svart bälte och ett vitt linne med svart text på och, tro det eller ej, en svart kjol! Jag har inte köp en kjol sen typ till skolavslutningen i 7:an.. Men jag har spanat in lite kjolar på sista tiden och i Stockholm testade jag en underbart fin kjol på Weekday. Och på H&M hittade jag en liknande.
..Och ärligt talat är det den där skitsnygga kompisen jag har som fick mig att köpa den! Tack Martina! <3

 



Till vänster: Gina tricot-linnet, H&M kjolen och H&M bältet
Till höger: Tubtopp Carlings, H&M kjolen och bältet som ingick i kjolen





Och såklart så köpte jag dom här gooodingarna på Din sko också!





Nu ska jag sova! Är dödstrött!!
PussoGodnatt folks! <3

Extara puss till mina underbara flickor!! Jag älskar er! <3<3


Skor! <3

Har precis tagit ett kvällsdopp i poolen! Det var jätteskönt! 24 grader. (:
Innan det var jag iväg o hoppade med pållen. Det gick bra, men var asvarmt!

Gick ju som sagt på stan med Martina förut idag. Och Lisa joinade oss lite senare också.
Det blev endel shoppande. Bilder på det kommer senare. Men bland annat blev det ett par döööösnygga skor! Och Martina hittade äntligen sina skor som hon har letat efter i hela stockholm.. Men sen vart hon osäker på om hon skulle ha dom eller inte.. Hon tyckte dom var för lika ett par andra hon hade. Men jag tycker att hon skulle ha tagit dom! Dom är grymt snygga! Men hon blev även kär i skorna jag köpte. Och det kan jag förstå! JÄTTEFINA!
..Så nu får vi se om vi kommer med likadana skor då. Hihi.

Vi var btw tvillingar idag på stan.. Vi hade nästan exakt likadana kläder. Måste ha sett kul ut! XP

PussoHej hörs snart igen! <3


Skorna jag köpte idag. 499 på Din sko







Skorna Martina letade efter och hittade.. 399 på Din sko


Staaaan!

Nu har jag fixat lite mer på sidan, men är fortfarande inte nöjd.. "/
Jag förstår inte varför profilbilden inte visas eller laddas upp..? Jaja.. Jag får väl fixa lite mer med sidan senare, för nu ska jag smita iväg o duscha. Sen kommer Martina och då ska vi åka Börje till stan.
Se om man hittar något kul!

PussoHej folk! <3


                                          Dagens bild:

Ny blogg!

Okej, nu har även jag skaffat mig en vanlig blogg. Har förut bara haft en blogg där jag skrivit om mina hästar och deras träning. Kanske inte alltid så kul att läsa...

Bloggen ser dock ut som skit nu.. Men jag orkar inte mer ikväll! Nu ska jag sooova!

PussoGodnatt gott folk! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0