Packning som gäller..

Wellwell, här kommer bilderna!

Nu har jag suttit och pratat med Martina i telefon i 20 minuter, vi skulle nog kunnat prata hur mycket mer som hellst men sängen kallar.. Det är så mycket hon måste berätta om plåtningen! Jag är ju så nyfiken. Det hade i alla fall gått asbra, och jag känner mig som en fågelmamma som ser sin bebis flyga för första gången! STOLT! Hihihi.

Imorn ska jag i alla fall sova hos henne så jag måste packa en feeeet väska med kläder! Det kommer ju att bli två outfits per dag liksom.. Först skol-outfiten och sen Rix fm-outfiten, sen på fredag ännu en skol-outfit och en outfit till kvällen då jag ska ut med tjejerna! Är väl kanske dags att börja packa redan nu, så att det inte blir så stressigt imorn..

Skojakten börjar väl antagligen imorgon med.. Måste hitta ett par snygga, snarast! Jag har blivit helt skogalen alltså! Det är inge bra.. Det är ju inte det billigaste man kan gå och köpa liksom.. Och det blir väl en runda på stan också för att se om jag kan hitta något kul.. Skulle vilja hitta något som kan passa till skolfotot som är på onsdag..

Nej, nu är det time för att gå och sova!

PussoGodnatt! <3


Dagens look..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0