19 februari

imorgon börjar skolan igen! jag anlände till skånelandet igår. till blåst och regn. men idag är vädret lite bättre. inte lika mycket regn i alla fall. har börjat komma lite i ordning nu. men fan vad grejer jag har! sjukt.
helt underbart att träffa alla mina fina flickor igen. natten tillbringades med ida! och den där partanen blev jag ju inte av med så mycket eftersom hon hade sin praktik hos malin. men ärligt talat så ska det bli nice att ha henne under samma tak 24/7! nu är det bara samyang jag väntar på. men hon har gått och blivit sjuk så vi vet inte riktigt när hon kommer.

nu ska jag ut och rida!

Pusss!


13 februari

en braa helg!

lördagen började med en tur med min fina prinsessa. jag var busig och red på grusplanen vid bygdegården. smart tjej! det var bra underlag där tack vare snön. kunde både trava och galoppera på volt.

sedan var det dags för skogslottens årsmöte och jag blev utsedd till årets storhästryttare! weii! efter det åkte jag hela långa vägen till finspång och till min lisa! vi gjorde oss fina för att sedan ta dubbeldäckaren till staden där vi blev dissade av spårvagnen.. till slut kom vi fram till pelle där vi hade det jättetrevligt med allt folk!
vi skulle ju egentligen ut på puls, men kom aldrig så långt.. vi hade det för trevligt hos pelle så vi missade spårvagnen med typ 20 sekunder.. så då åkte vi till till cromwell istället för att sedan åka tillbaka till pelle på efterfest. med 24 chees!









igår vaknade jag upp i finspång och hela förmiddagen myste jag och lisa framför massa how i met your mother-avsnitt! och på eftermiddagen var jag iväg med prinsessan till ridhuset och hon var sååååå fin! jag fick även höra att hon var den mest välridna hopphästen på ett år! haha!

hoppas att jag får en plats i hoppgruppen i veckan. för på lördag åker vi ner till skåne igen. måste säga att jag längtar!

puss!

10 februari

10 dagar kvar tills skolan börjar igen. känns bra!!

gissa vad jag har gjort idag! jag har varit busig och gaddat mig igen! fett nice! men jävlar vad ont det gjorde!


min tanke.



lidandet.


resultatet. lite blodigt osv.

om ni undrar så är gadden till min syster och betyder ungefär "du är föralltid i mitt hjärta."


kan också meddela att helgen var superbra! lilly var jättefin och skötte sig bra på Daniel-träningen! men vi höll nästan på att frysa ihjäl eftersom det var 20 FUCKINGMINUS!
hopptränade för anita i onsdags också och då var lilly också duktig. hon började inte så bra på hoppövningen i höger varv, men hon tog igen det sen när det blev högre för då var hon kung.

förhoppningsvis ska jag iväg och rida i ridhuset ikväll. men bara om jag får på mig skor.. hehe. vill inte riskera att gadden blir förstörd heller. foten är ju ett ganska dåligt ställe att tatuera eftersom det är svårt att ta hand om gadden där. men vi hoppas att det blir bra!

sofia gjorde sin första gadd idag! niiice blev den!


snart kommer jag börja fundera över nästa gadd. men måste glömma bort hur ont det gör först..

pussssss!

3 februari

mer cupcakebak idag! återkommer med bilder. blev inte lika fina idag eftersom jag använde alla rester vi hade, så det saknades lite florsocker. men jävligt goda vart dom!

nu ska jag sova och tagga en helhelg med Daniel Svensson-träning, fysträning och mental träning med Johan Fyrberg! jag hoppas att handen pallar!!! och imorgon kväll blir det en sväng till staden och fira sofia och gänget som fyller 20. så det blir en 20x3 årsfest. skapligt tajmat, för fredrika fyller ju så klart 20 samma dag.. synd att man inte kan klona sig! men det blir ändå lugnt och nyktert imorgon. jag är nämligen chaufför även åt mina föräldrar. också tajmat!

hoppas att jag inte fryser ihjäl imorgon!!

pusssss!

2 februari

idag är det KAAALLT! var typ 17 minus i morse och resten av dagen har det varit runt 10 minus. fick bara bli en lite promenad med luddisarna på förmiddagen och sen gick jag in i värmen och bakade cupcakes! dom vart jättesöta och goda! och det var skitkul att leka med sockerpastan och göra fina dekorationer.
denna dag skulle ju ha spenderats med partanen, men den lilla skiten åkte hem till mariestad igår. men jag lyckades ju ganska bra med att roa mig själv. här kommer resultaten:





  
  

nu blir det ut i kylan och åka och ta hand om hästarna!
pussss!


7 minuter kvar på 1/2

var iväg och red prinsessan nu på kvällen! och hon var såå fin! jobbade med galoppombyten i vartannat på rakt spår, och det var lite svårt och jobbigt sa hon. men hon var fiiin! kän påstå att jag kände av kroppen lite. haha. jag som inte tyckte att det kändes som om jag hade tappat något sist jag red. men sen kom träningsvärken, som dels var pga ridningen, och där fick jag en käftsmäll! inget var tappat i huvudet, men tydligen i kroppen. men men, jag är snart igång igen!



läkarbesöket gick helt ok. förutom att det var felbokat, jag egentligen skulle ha åkt dit nästa vecka. haha. hon trodde att jag bara behövde träna, stretcha och tänja. jag hoppas hon har rätt!!! så nu sa jag jobba efter alla papper jag har fått!

hörde flickan och kråkan med timbuktu när jag åkte hem efter att jag hade handlat. och jag var tvungen att sitta kvar i bilen en stund och leta upp den på spotify och lyssna på den igen. jag har hört den förr, men nu fick jag bara en så konstig känsla i kroppen. obehag och välbehag blandat.. plus att jag för första gången inte blev irriterad på skånska, utan kände en saknad. ska nog lyssna på den några gånger till innan jag somanar. så inte jag.

godnatt!

1 februari

jag lever lite mer idag i alla fall. känns bra. och nu har jag insett hur otränad jag har blivit av att vara sjukskriven och inte kunna rida. it sucks! men det ska det fan bli ändring på! ...när jag kan röra mig ordentligt igen.

nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att jag kan åka till läkaren. känner mig faktiskt lite orolig.. men det är bara att hålla tummarna och hoppas att det inte också förelåg en proximal påverkan på nervus medianus (så kallat double crush). Citerat från läkaren i remissen... vilken innebär att jag måste snitta upp armvecket också, vilket innebär LÄNGRE sjukskrivning. vilket verkligen inte går eftersom jag måste börja skolan snart!
hoppashoppashoppas att jag bara behöver träna upp skiten eller att dom kan ge mig en spruta eller något!

i brist på vettigare saker att göra!



hejjjjjsss!

RSS 2.0