31 augusti

Bra dag. Lekt på förmiddagen och haft första Engelska B lektionen med några NUTisar och några bästa HGisar. Efter det hoppträning med bästa pollen! Duttidutti häst!


quite light<3

Annars leker livet. Eller ae. Inte riktigt. Men det är inte kasst heller.
Irriterar ihjäl mig på fjortisar bara. Speciellt feta fjortisar som tror dom är nått. Även annat folk som tror dom är nått också.

Nu fryser jag. Mitt rum är svinkallt. Men enligt min kära far kan man inte höja värmen i bara ett rum. Bullshit säger jag. Får väl se om det blir någon ändring på detta.

Imorn har inte jag några lektioner.. För Matte E och Psykologin måste tydligen ligga på våren båda två.. hmm.. Jag kommer dö. Måste försöka lösa det.
Hade tänkt att åka in till skolan ändå imorn. Men KUL att det inte går några bussar här ifrån. 08:40 är den senaste bussen jag kan ta in till stan. Nästa går vi 13:10..
Aja. jag kommer ju upp ur sängen i alla fall. Och liiite sovmorgon får jag ju.

PussoGodnatt!<3


dagens outfit.


30 augusti

NVlektionerna kommer från och med nu vara tillsammans med IT...

FATTA, IT!

Oh no! Vi kommer avlida! Bästa Peter.. Han kommer inte ha tid med oss längre.

NU ska jag sova!

PussoGodnatt!<3



thursday. damn. i'm going to die.

29 augusti

Sjukt trött. Behöver jag säga mer än att jag och Martina gick upp 04:30 idag. Aej.

Bra dag förövrigt med världens finaste häst!

PussoGodnatt!<3

28 augusti

Är man bäst så är man.. Fy fan. Att vara tidigt är väl bra. Men att vara på jobbet en timma innan man börjar känns lite väl tidigt.. Fan. Jag kan väl skylla på mobilen. Men vad hjälper det? Nu blir det att roa mig själv i en timma. PussoHej!<3

28 augusti, 00:33

Min kväll har tillbringats med mig själv och körkortsboken. Bästa fredagen på länge. (Y)


lax och färskpasta.


and then. chips för att orka hålla mig vaken.

Dags för att sova! Sjukt trött och jobb imorn.

PussoGodnatt!<3


btw, drar på med en dagens look också.

27 augusti, egentligen.

Rätt bra dag idag.

Nollning av ettorna stod på schemat. Eller egentligen inte. Lärarnas plan var att vi skulle ordna snälla lekar till ettorna för att dom skulle komma in i skolan och få bättre sammanhållning. BULLSHIT!

Vi gjorde på vårt sätt. Det RÄTTA sättet. Det vill säga dom fick kräla i lera och i torv blandat med vatten, ramla i vattenpölar och stoppa huvudet i en vattenhink och därefter ner i mjöl. BLAND ANNAT!

Dom klagade. Fattar inte varför. Rena barnlekarna vafan.
Är man inte skitig har man inte haft roligt. Så dom måste haft fett kul!

Några var tappra i alla fall! Creds till dom! Några var jävla pussies och gjorde inte ett skit. Fuck them. Dom har inget på real att göra. Vi är hästfolk vafan. Lite skit har väl ingen dött av!
Aja, jag kan i alla fall meddela att jag tycker lite bättre om NÅGRA av ettorna efter dagen i alla fall.


snodde lite bilder från dessie.
men hoppas att kunna få massa bra bilder från nollningen av becca och jennifer också!






SÅ RÄTT!

Måste säga att jag har lite ont i halsen efter allt skrikande i megafonen. Men det var det värt. FETT värt!

PussoHej!<3


26 augusti

Första skoldagen avklarad. Inte trött på det än i alla fall.

Schemat var rätt okej. Verkar som om jag hinner med både psykologi A och matte E. Braa! För psykologin verkar kul.

Dagen gick ut på att umgås med ettorna. Eller typ. Dom satt tysta och vi babblade. Tycker redan illa om dom. Men det är väl så det ska vara.
Planeringen av morgondagens nollningslekar gick asbra! Tills Karin kom och sa att vi inte fick vara så elaka och bla bla.. Så nu ligger lekarna på dagisnivå typ. Men nu ska dom fan få bli lika skitiga som dagisbarn i alla fall! Nått kul måste ju VI få ha.

Klockan är mycket. Jag är trött. Kanske är dags att sova.

PussoGodnatt!<3

dagens outfit




tänker på dig älsk!<3


25 augusti

tvättade ett helt gäng med mina byxor.. tvättade i 60. upptäckte när jag skulle hänga dom att det var 40 i ALLA utom jobbyxorna.. se hur små dom är när jag ska ta på dom...


25 augusti

Ganska bra dag. Förutom att jag hatar min mobil. Jag kunde ha sovit en timma till! Han hade ställt om klockslagen i kalendern så att jag trodde att min körlektion började 08:50. MEN den började 09:50. Så dyngsur som jag var efter moppeturen i till stan i spöregnet fick jag sätta mig och plugga istället.

Efter körningen vart det mer plugg på körskolan och efter det hem och plugga ännu mera.
Nu på kvällen har även mammi och jag varit ute och kört lite medan vi ändå skulle hämta syster på träningen.

Nu är jag så trött så att tårarna bara rinner. Fattar inte varför...? Ska kolla klart på Fångarna på fortet sen ska jag soooova!!

Skola imorn..

PussoGodnatt!<3




HG

Blev inget sova. Istället blev det Monsters vs Aliens. Bra skit.

Nu blir det väl lite pluggande. Men skulle vilja sova. Är sjukt trött! Men det får jag väl spara till inatt. Nu hinns det inte med. Borde börja göra mig i ordning snart. Halv 1 åker jag in till staden.


Snart börjar ju skolan igen. Och tro det eller ej, men jag vill faktiskt tillbaka liiiite. Till bästa HG liksom!

BÄSTA HG!









24 augusti

Uppe tidigt även om jag inte ska till skolan.. Klockan 7 faktiskt. Inte så kul. Men det kändes bra att åka förbi den fulla busshållsplatsen med allt folk som skulle till sina skolor. När man själv har TVÅ sommarlovsdagar kvar!

Nu ska jag njuuta av mina sista lediga dagar. Det blir väl att fira dom med lite plugg på körkortsteorin.. Men idag blir det i alla fall en sväng till stora staden för att träffa bästa Lisis!

Nu ska jag nog sova. Lite i alla fall.

PussoHej!<3


24 augusti, 00:20



är inte snubben snygg så säg?

Fler killar borde sminka sig. Det finns ju en anledning till varför tjejer sminkar sig.. Och ja. Fler killar borde göra det samma.
Jag menar inte att de ska ha värsta sminkningen. Men typ kajal. Jag behöver inte förklara mig. Titta på Kapten Jack Sparrow bara.

PussoGodnatt!<3

23 augusti, 23:55

Vända tillbaka dygnet vare ja. Går inge vidade med det.

Min dag har varit bra. Pluggat typ hela dagen, åkte sedan in till jobbet för att försöka lösa mitt klantiga jävla misstag. Och som tur är så tror jag att det har löst sig tack vare Sandy! Men jag ska egentligen inte ta ut segern i förskott. Imorn får jag hopefully reda på det.
Efter min sväng till jobbet fick jag åka till sörping för att kunna åka hem. Efter det vart det stallet.

Och nu. Nu sitter jag i soffan o glor på bästa pirates of the caribbean men snyggaste johnny depp. Jag som skulle sova tidigt..

snart. snart. snart.

Imorn blir det upp tidigt i alla fall..

Kanske borde sova typ precis nu! Men naej. Snart.

PussoHej!<3

23 augusti, 00:12

NU ska jag sova, för jag är arg. På mig själv..

GODNATT LISA, efter drygt 2 timmar och 15 minuter på skypis. <3

...

fy fan. bra jobbat tilda.
så jääääävla klantig!!

beaver

Coca Carola – Bäver


gneeuw

Flanders & Swann – The Gnu Song


23:09

helt plötsligt vart klockan mycket. klockan 21:56 sa lisa och jag att vi skulle sova. klockan är nu 23:09 och vi har inte ens påbörjat tänka tanken om att sova på riktigt... braa!

.

ingen fikar själv.

22 augusti

Bra kväll igår. Väldans bra. Kunde ju inte blivit någat annat när man hade så bra sällskap.

Planen var ju som sagt krogen. Men vi kom inte riktigt så långt. Först gick vi ett varv på marknaden och jag hittade en väska.

ALLA VÄSKOR 100 KRONOR! 



Sedan satte vi oss på O'Learys/Deli bara för att vi är så sjukt coola och 18. Och det är sjukt vad kul det är med folk. Folk är i allmänhet kul och ännu mer kul blir det.

Efter det hamnade vi på en förfest i Jursla hos Johan och Martin. Det blev dock mer en efterfest.. Vi kom aldrig riktigt därifrån.
Lisa och jag regerade hela festen i alla fall. Vi fick den till och med att ta slut genom att mucka med en otrogen fjortis. Haha. Kul! Riktigt kul!

Även om kvällen inte blev enligt planen så vart det ändå en braa kväll!
Och en bra kväll iförd converse!

Nu borde jag sova, kanske. Vända tillbaka dygnet liksom. Men med Lisa på skype är det svårt. Kanske får bli en film först också. Jag har ju typ tre dagar kvar att vända tillbaka dygnet på sen. (Y)

PussoGodnatt!<3

rest in peace



Fattar inte hur ett par underbaringar som dessa kan sabba mina fötter totalt! Tre av tio tår är sabbade. Och en av dom är helt död! Jag lider med dom! 
Ikväll blir det converse!

Och nu blir det film.

21 augusti

Bajsdag igår. Men jävligt bra kväll!

gårdagens outfit.





Idag är planen att ta det lugnt! Sen blir det även stallet och ikväll utgång med bästaste Lisis! Hoppas på att ta ett varv på marknaden också. Blev ingen marknad för min del igår. Hann inte med det. Får väl se hur det blir med det idag.
Jag borde kanske göra en insats i mitt rum också.. Men det får kanske bli en annan historia.

Nu frukost!

PussoHej!<3

20 augusti, 00:25

Bra planering Tilda!

Riktigt bra att jag kommer ihåg att jag har körlektion imorn. Lisa påminde mig när vi skypade som tur var. Nu är frågan hur jag ska hinna med allt imorn..?
Körlektion först, sen ett varv på marknaden och stan med Lisa tills hennes tåg går, tillbaka tll körskolan, plugga teori, ett varv till på stan och marknaden, försöka fixa fribiljetter till fredag och lördag, åka hem, rida, fixa i ordning mig, in till stan igen, förfest o utgång. Men det löser sig!
Hoppas jag...

Nu ska jag i alla fall sova.

PussoGodnatt!<3

19 augusti

Bra kväll igår!

Först var vi som sagt hos Drika och spelade kort och hade det allmänt bra. Det blev jag o Drika, Hanna N, Linnea, Emma, Madde, Philip och sen kom Jonna också.
Efter det åkte vi till Hugo. Vi var inne en sväng på Otten också. Men det var inget folk där, så vi gick till Hugo igen. Mycket dans blev det! Precis som det ska vara!

När dom stängde gick jag och Drika, Madde och Philip till mcdonalds och käkade. Sedan bar det av hemåt Drika och hennes sköna säng!

outfiten igår.



Nu ska jag plugga på körteorin.

PussoHej!<3

18 augusti

saknar HG. saknar bästa ridgruppen. saknar Fåret Shaun.



skolan börjar snart igen. kan inte säga att jag längtar. skulle gärna ha en månad sommarlov till! men det ska bli trevligt att träffa bästaste HG igen.

Ikväll blir det att ha trevligt med några ur bästa HG! Först ska vi träffas hos Drika och sen om det är fint väder blir det en sväng på Augustifesten efter det blir det utgång! Bäst kväll lär det bli!

PussoHej!<3

18 augusti, 00:35

Lisa ringde nyss.

Från en husvagn i vildmarken.

Utan internet.

Hon ville ha ett telefonnummer.

Hon fick ett telefonnummer.

Nu hoppas jag att hon har kul med telefonnumret.

Det enda vettiga numret man behöver i en husvagn i vildmarken.

Nu ska jag sova.

Godnatt.

.

MUF hit o MUF dit. Sluta MUFFA för i helvete!

resa. i tiden?

tidsmaskin..?



går inte att ange något annat år än 1970 för återresa..
vad betyder detta?

17 augusti, 01:25

skypning med dom bästa!





Så jävla RÄTT!

16 augusti

Igår ringde Camilla typ halv nio och väkte mig. Hon ville att jag skulle börja 12 istället för 17. Så min lååånga sovmorgon blev det inget med igår. Jobbade 12:00-21:00 igår.

Efter jobbet åkte jag hem till martinis och vi såg Girl next door och Batman återkomsten. Dessutom kollade vi resor! Måste fan ta och boka snart innan det är kört!

Sen var det tidigt upp i morse med. Klockan 07:15 var det körlektion som gällde! Tror jag sov 3,5 timmar.. Men körningen gick bra! Jag har bokat uppkörning och teoriprov nu! :D Anders tyckte bara att jag hade två dubbellektioner kvar! Då har jag tagit 8 stycken!! Men funderar på att ta en samma dag som uppkörningen också.

Herregud! Nu blir det att plugga som fan på teorin!

Imorn ska jag sova länge! Så jävla länge!

PussoHej!<3


15 augusti, 00:30

Dagen har varit bra. Har varit varmt idag. Men har inte hunnit njuta av det. Sov till halv 12 och sen var det dags för stallet. Efter det jobb.

Pappi har satt upp hyllorna och lamporna i mitt rum nu. Det börjar likna nåt nu. Imorn ska nog tavlorna upp på väggarna också och sen ska prylar upp på hyllorna.

Nu ska jag sova, men först blir det nog lite film. Och ska försöka bli av med en jävla harkrank som flyger runt mitt huvud och är irriterande också innan jag kan sova.

PussoGodnatt!<3

14 augusti, 03:05

Nu har jag kommit hem från jobbet. Och nu är det verkligen dags för sängen. Har varit en lång dag idag. Uppstigning vid kvart i 6 hos martina, sen vidare till körskolan. Efter det hem o sova i nån timma och sen vidare till stallet. Efter det var det jobbet som gällde, 16-02. Drog dock över lite. Men nu är jag hemma i alla fall och ska sova! PussoGodnatt!<3

12 augusti

Bäst kväll igår! Helt klart värd! Men nu är jag trött, kom hem till Drika straxt efter halv 6. Och då tog vi lite nattmat. Men jag kan lova att vi somnade snabbt när vi la oss i sängen. Värkande fötter hade vi i alla fall efter allt dansande!
Dagen har spenderats i sängen. Har sett lite film och sovit. Såg bland annat Remember me, lite efter kanske. Bra men sämsta slutet ever!
Nu är jag lycklig. Är med dom bästa! Äntligen! <3
PussoHej!<3

partey

Nu ska jag bara äta sen bär det av in till staden och Drika. Och ikväll blir det utgång! Antagligen blir det Hugo, men vi får se om det blir en sväng på Otten också.

Kvällens outfit!


ofixat hår på bilderna.

PussoHej!<3


11 augusti

Hemma från halkbanan. Det var sjukt kul! Och nu vet jag att jag aldrig ska köpa en bakhjulsdriven bil om jag vill köra på vinterväglag.

Men nu önskar jag mig en bil med stödhjul. (a)






Fördomar.. Det är inget jag gillar. Men sanningen är att vi alla har fördomar. Det är illa med fördomar, men ännu värre är det när man märker att ens fördomar stämmer.
Det hände idag för mig. En av de andra eleverna som var från Hagas trafikskola och körde den andra bilen blev av med sin mobil. Hon var helt säker på att hon la ner den i sin väska och stängde dragkedjan. Hon testade att ringa till den med den var avstängd, som den inte hade varit innan. När alla började leta började killen framför mig skruva på sig och hålla på med sin egna mobil. Killen var utlänning och kunde knappt ett enda ord svenska.. Där började fördomarna..
Efter ett tag när ingen hittade mobilen och bilen de hade åkt i var genomletad flera gånger så ringde hans telefon, men innan den han ringa hade han redan rest på sig.
Sen på något underligt sätt hittade han hennes telefon i gräset när han var ute. Hmm.. Hon hade inte ens varit ute på gräset...? Undra hur det kan komma sig?!

Fördomar är inte bra! Men jag kan inte säga att mina fördomar har blivit färre sen jag började jobba i Hageby. Folk försöker ofta luras och tror ofta själva att de har blivit lurade. Det måste vara hemskt att leva i ett så oärligt samhälle.

Jag menar inget illa med detta och rasistisk är det sista jag vill vara. Jag försöker även att inte dra alla över samma kam och vet att det inte är så. Men fördomar finns och kommer nog alltid att göra det.

Nu ska jag till stallet.

PussoHej!<3


shoes

Have2Have.se




 
598 kronor





498 kronor, NU 299 kronor



Lynku.com


510 kronor, NU 227 kronor




1363 kronor, NU 510 kronor




1135 kronor, NU 454 kronor




Mycket snyggt finns det! Kärlek till skor. Bara pengarna som saknas.

lace

Nelly.com



399 kronor



389 kronor



299 kronor



fint med spets.

humor

humor. på hög nivå.







man kan ha kul med en dator. (Y)

10 augusti

Allmänt seg dag idag på jobbet. Väldigt lite folk. Men jag ska inte klaga. Det är skönt! Slippa stressa ihjäl sig.

Yesterday var jag duktig. När jag kom hem från jobbet stack jag ut och sprang och sedan tränade lite styrka. Ska försöka hålla igång nu. I fredags sprang jag ju med, så målet är ju att springa ett par gånger i veckan i alla fall. Fick släpa med mig dom dära djuren jag hade med mig. Chili fick vara lös och komma när hon kom. Hon tog alla genvägar hon kunde och tyckte det var super jobbigt. Jag tog två varv i stora spåret och när vi skulle påbörja andra varvet stannade Chili vid bygdegården och stirrade på mig som om jag var dum i huvudet. Hon ville hem! Men det fick hon minsann inte. Utan hon fick pallra sig runt ett varv till.

Idag har jag lite träningsvärk i magen och bröstmuskler. Men det är så det ska vara, då vet man att man har kämpat.

Det blev ingen kväll med tjejerna idag heller! Herregud! Ska det vara så jävla svårt för oss att träffas!?! Vet inte ens om jag ska skriva när vi planerar att ses istället. Ae, skiter i det. Då kanske det blir av!

Ina från körskolan ringde förut och ville att jag skulle byta min körlektion imornbitti mot halkkörningen. För dom hade tydligen fått ett par återbud. Så imron blir det halkan för min del. Spännande och nervöst!

Nu ska jag plugga vidare på teorin.

PussoHej!<3


9 augusti

Nu sitter jag på jobbet. Ska snart gå på efter min 45 minuters rast. Fick jobba extra idag, så istället för att sluta halv 3 slutar jag nu halv 8. Härligt med extra pengar på banken. Och pengarna man får när man jobbar extra känns så mycket mer värda än den andra lönen. (Y)

Blir heller ingen kväll med tjejerna ikväll. TYVÄRR! Men vi hoppas på en annan dag i veckan istället.

Naej, nu är det snart time to work.

PussoHej!<3

later.

no girlnight tonight.

..eftersom i'm toooo slow.

Men hoppas på mys imorn efter jobbet med flickorna. då ska vi i så fall fira mig och lisa.
Hoppas på det!

Nu blir det nog en film innan jag sover och taggar jobb imorn. (Y) får pengar i alla fall.





jag är en sansad gnu, när vi beter oss som djur. vi är en mänskligbur, kan inte komma ut.


PussoHej!<3

8 augusti

Party igår! Det var trevligt. Mycket trevligt!
 
Klockan 03:30 hade jag fått ut dom sista ur huset och fick sova. Det var skönt och välbehövligt. Fem stycken fick slagga i husvagnen och tre plus jag i huset.











 




PARTEY!


Vid ettiden idag kom släkten och firade. Fick pengar, örhängen, armband, kuddar till mitt nyfixade rum och lite annat smått och gott.


Nu ska jag städa klart huset. Eller först bli av med min kära kusin. SEN städa. Efter det tar jag Börje till den stora staden och Martina. Girlsnight tonight!

PussoHej!<3

6 augusti

är med dom bästa!

älskar dom! <3


by stjoppe.blogg.se

..

tydligt, new moon, belgrad, bråkig fan.


harry rötter and vid philippepp sunne, harry rötter and vid chanser of reser, harry rötter and vid spioner of alban, harry rötter and vid målet of fire, harry rötter and vid order of vid pheonix, harry rötter and vid icke-blond prins, harry rötter and vid daily hakkors.


lös det ni!


5 augusti

Idag är det äntligen lite härlig sol!
Ligger på soldäcket med Bernt och njuter. Väntar även på Lisa som ska komma runt 14:00 med rydsbussen. Vi ska vara lite busiga idag. Tycker vi själva i alla fall. Men inte dåligt busiga, bra busiga!
Vi ska i alla fall ta Börje in till stan....

Well well. Nu ska jag njuta av solen!



PussoHej!<3

4 AUGUSTI

Vem har blivit myndig idag då?

Jo, JAG!

Det känns bra! Väldigt bra!
Och Bernt har skött sig finfint hela dagen! Han är en sån fin liten dator! Me like!

Och titt vad jag fick av min chef! Jättefina!



Nu SEX AND THE CITY!

PussoHej!<3

3 augusti

Weeeei!

18 om typ en och en halv timma!

Har fått en dator av pappi och mammi! (a) En fiiin en!

Låt mig presentera Bernt:

PussoHej!<3

RSS 2.0