fanfanfan!

Herregud! Detta tar kol på mig!

Allt verkar gå emot mig nu! Fy fan!
Hinner inte med att blogga egentligen. Så jävla mycke plugg. Matteprovet imorn lär gå åt skogen, hela mitt liv kommer rasa samman! Faaaaaan!

Kommer nog fortsätta vara dåligt uppdaterat här ett tag på grund av allt plugg. Känner att plugget måste gå före bloggen. Tyvärr. Även om jag skulle vilja ta bloggen före.. ;) Har till och med fått lämna över Lilly till mamma nu i två dagar för att jag skulle kunna plugga. Känns förjääävligt! Men tack mammi, det behövdes!<3
Tur att man har bästa Peter som lärare i alla fall! Annars skulle det går mer åt helvete!! Fuck o dö!
 
Imorn blir det i alla fall bio med bästa Bella! Luftslottet som sprängdes blir det. PREMIÄR! (;

godnatt.


kort uppdatering.

trött. godnatt.

Ojojoj. Har inte tid att blogga nu! Måste sova innan jag ramlar ihop i  en hög och dör!

New Moon var så sjukt jävla bra! Mycket mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på! Tycker verkligen om den nya regissören! Denna film var ju rätt bra gjord! Me like very much! <3

Helgen hos Schlegels i värmland var mycket trevligt! Bilder och mer info kommer nog senare när jag orkar och har tid. (:

Idag var mor och jag på Avantia och prövade hjälmar för fulla muggar! Finfin var man i håret sen! (Y) Kunde inte bestämma mig för någon ridhjälm än.. Kolla in mitt dilemma på min andra blogg. http://tildasofia.webblogg.se/pollar 
Jag hittade i alla fall en moppedhjälm efter mycket provande. En vanlig mattsvart, inget speciellt. Har ju inte tänkt att åka moppe mer än ett halvår till så jag tyckte det var onödigt att kosta på sig nått dyrt och snyggt. Den duger gott så länge! (:

Nu ska jag sova!

PussoGodnatt!<3


längtar efter mina fina flickor! <3


gaaaammal bild. men jag älskar den! <3


NEW MOON

NEW MOON IKVÄLL! Längtar!

Matte hela förmiddagen. Finns inte mycket att säga, mer än att provet kommer gå skit om jag inte pluggar sööönder nästa vecka! -.-

Nu blir det att jobba med bildanalysen och kemin! Vill hinna klart med det idag. Kommer dock inte göra det. Kommer få sitta i bilen imorn och skriva.. -.-

Morgondagen blir bra i alla fall! Har saknat familjen Schlegel sjukt mycket!! <3

PussoHej!<3

mattemattematte.

You only live once!

Igår va en gaaalen dag! Galen, men bra! Så nu hatar alla oss! Men vi hade kul. Sådeså!

Jag är trött på tjuriga och stela folk! Släpp loss, ha lite kul! Man lever ju för fan bara en gång! (Y)

Idag har vi jobbat matte så det bara rök om det! Och nu jobbar jag matte så att det bara ryker om det! Fy fan! Matteprovet nästa vecka kommer gå åt skooogen! Kanon! (Y) Jävla polynom, funktioner, grafer, rationella uttryck o blablabla.. -.-

Ikväll blire att träna, håååårt! Här ska det kämpas! Men först blir det stallet.

Jag är jävligt trött på att jag inte vill lyssna på nån musik. Eller jag måste lyssna på musik annars går det inte, men jag är inte sugen att lyssna på någon speciell låt. Allt känns bara tråkigt och jaa.. inget som duger.

Imorn blire att gå på NEW MOON! Längtar!
Och på lördag morgon bär det av till Värmland! :D <3

Btw, jag kommer få tillbaka 4750 kronor på försäkringen för hjälmarna. YAY! Så nu blir det att köpa nya hjälmar, för dom tar in dom gamla och förstör dom.. Lite onödigt.. Men nu har jag fetaste beslutångesten!
Hästfolk, gå gärna in på min andra blogg och hjälp mig att välja! (..ni andra får ju också gärna göra det med om ni vill.. ;p  men antar att det inte är särskillt intressant vad jag har för ridhjälm..? )
    http://tildasofia.webblogg.se/pollar

Nu ska jag plugga vidare.

PussoHej!<3

Ledig dag!

life goes on, it always does.

Ledig idag då. Gött!
Sov till 11, gick upp och åt frukost och såg på nån halvB film, All boys love Mandy Lane. Trevligt att starta morgonen med en film om ett gäng fulla och höga ungdomar som åker ut till en range och blir mördade en efter en. (Y) Kanon! ;) Haha.

Nu blir det att jobba svenska och kemi. Ska skriva en bildtext och en bildanalys till på söndag i svenskan och till på måndag ska vi skriva om olika bindningstyper i kemin. KUL! ..eller nått.

PussoHej!<3

godnatt.

Nu så. godnatt.















Värt eller ovärt?

ovärda inlägg, I say.

En sak jag har tänkt på är att jag alltid skriver så långa inlägg. Om typ allt som händer och ingenting. Det är väl ingen som orkar läsa allt..?!? Så jävla ovärt egentligen.

Men dom krakarna som känner sig tvingade att läsa allt kan man inte prata med sen heller. För dom vet redan allt. Man kan inte berätta om nått som hänt för dom vet det redan.
Oj oj oj. Tack för att ni tar er tid att läsa i alla fall, ni som gör det. ;)

pusss.<3

Beroende..?!

Sitta-vid-datorn-länge-på-kvällarna-när-man-är-ledig-dagen-där-på beroende..?

Måste man gå och lägga sig så sjukt sent bara för att man är ledig dagen där på?
     Ao, tydligen.

Det är något jag alltid råkar ut för när jag är ledig. Tänker alltid att jag ska sova ut och vila upp mig. Men det blir typ tvärt om. Man blir sjukt trött och inta alls utvilad på grund av att man är vaken halva natten. Bra Tilda! (Y) bra. Och inte gör man nått värt heller! Inte alls! bra.

Fattar inte varför jag inte ändrar på det.. Jag vet ju vad problemet är. Men det är inte så lätt. Det är ett.. ett.. ett beroende.. Typ.. Eller nått.. Haha, det är svårt i alla fall..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen som gäller. Huvudet trillar nog snart i bitar. Aj aj.

PussoGodnatt!<3

godnatt.

om ett tag.

godnatt.

måndag

Lalala.

Partysugen som fan!
New moon på fredag!
Jag har fått pengar för omkullkörningen med moppen!
Lediga imorn!
Ut och springa nu!
Vaccinerad häst!


Jao. Mitt liv just nu. (;

Skolan har varit rätt bra idag. Kemi på förmiddagen, sen svenska och idrott. Och på idrotten så hade vi teori. Tyvärr. Så nu måste jag ut och springa. Jag ska vara lite smart och springa till stallet och en sväng till. Smart, I say! (Y) Då får jag ju två flugor i en smäll och dessutom är jag miljövänlig! (Y) Pollarna blev vaccinerade idag så nu måste dom vila i ett par dagar..   -.- Seeegt! Jag som precis fått igång Lillan.

OCH jag är inte JÄTTEPANK längre! Jag har fått ut 2200 kronor på försäkringen för när jag körde omkull med moppen. Okej, jag fick betala tillbaka min skuld på 1800 kronor till mamma direkt. Men ändå. Lite pengar har jag ju nu! Happy! Hoppas jag får ut runt 5000 för hjälmarna också! HOPPASHOPPASHOPPAS!

Lediga är vi imorn minsann! Heeela dagen! (: Trevligt trevligt! Kompledigt för i lördags när vi jobbade på tävlingen. Blir tyvärr att plugga imorn. Men men.. Man får ju sova ut i alla fall!

Japp japp. Mitt liv är händelserikt!
New moon på fredag! Lääängtar!

Nu blir det ut och kuta lite.

PussoHej!<3

btw, Emma va sööötaste idag! <3
BÄÄÄSTASTE EMMA! <3




Rött hår.

Så jävla ego!

Dagen. Dagen har varit lite.. udda..
Mysig morgon med Lisa och Martina. Eller okej. Den delen av morgonen jag träffade Martina va inte så mysig. Hon gick upp vid halv 9 och cyklade till sitt stall. Inte så trevligt med tanke på att vi gick och la oss vid 4-5. När jag vinkat farväl till Martina gick jag och sov en skvätt till och sen gick Lisa och jag upp vid 11. Då kollade vi på Bert och åt frukost. Sen åkte hon hem och jag följde med mamma till Granngården för att bära spånbalar.

Nu på eftermiddagen och kvällen har jag spenderat mest tid med min syster. MYS! Vi red ut en sväng tillsammans, inte ofta det händer faktiskt. Tyvärr. Vi hade det supermysigt. Sen åkte vi hem och tog en varsin hund och gick ut och sprang en runda. Trevligt med lite sällskap när man är ute och springer!


Min tanke var att jag skulle gå och sova nu klockan 20.14. Det skulle vara skönt! Men jag slänger nog upp lite ego pics först på mitt röda hår. (;

PussoGodnatt!<3





 





EGOCENTRISK som fan!

godnatt.


Färgat håret

Myyyys med bästa flickorna! <3

Jag har färgat håret. Eller okej, Lisa och Martina färgade. Det är RÖTT! Ojoj! Men jag är nog rätt nöjd ändå. Tror att det kan bli bra. Kul med lite förändring i alla fall.

Nu ligger Lisa och Martina i sängen och jag tror att Martina har somnat. Jag sitter här och väntar på att facebook ska ladda upp bilder, men det tar en jävla tid.

Nu är det väl dags att sova.

Btw, tävlingen på Åby idag gick bra. Jag höll på att frysa ihjäl dock för Elin och jag fick stå ute på framhoppningen. KALLT och BLÖTT! Det regnade. MYCKET! Usch o blä!

Nu ska jag sooova!

PussoGodnatt!<3


Redhead!


Fredagen den 13:de

Lalala, trött trött trött!

Inte så mycket otur idag. Har vart en rätt så bra dag. Har dock fortfarande sjukt ont i min skeva fot sen träningen igår. Måste gå till läkare och ta tag i detta nu!

Nu är jag sjukaste trött! Ska upp tidigt imorn och jobba med skolan. Vi ska anordna KM på Åby. Kul kul.. Eller nått.. Nu känns det inte så kul.. Men blir kanske bättre imorn.

Nu dör jag snart! Godnatt!

Vet inte ens varför jag skriver.. Ehmm..?

Heheh, PussoGodnatt!<3

Btw, imorn ska jag leka med älskade Lisa och Martina! <3<3 Det ska bli myyys! Jag har bestämt att ni ska färga mitt hår! (Y) Nu vet ni. Puss på det! 

OCH Emma du är bästast och du ska veta det! Du betyder sjukt mycket för mig! Puss på dig gullet! <3

Hopp o hej. godnatt.


Tänk på Quang!

Fan!

Just nu är jag så jävla arg! Arg på allt och alla! Inget går som det ska! Allt bara skiter sig! Fuck o dö på allt minst sagt! Och jag är asrädd för att jag ska bli sjuk nu också. Typ alla är sjuka nu och det känns som om det är min tur nu.. Hoppas att jag har fel!  För om jag blir sjuk så lär ju skolan skita sig också. FAN TA ALLT!

..förlåt att jag klagar. Men va fan. Det är väl här man ska klaga av sig så att folket man umgås med slipper höra det.
Jag blir så jävla arg när folk bara klagar om sina hemska liv o bla bla bla.. Men tyvärr gör jag själv samma sak nu! Våra liv är inte så hemska. Tänk efter. I-LANDSPROBLEM! Tänk på barnen i Afrika.

Ett klipp från bästa Torkel i knipa.
Tänk på stackars Quang!



Idag hade vi fysik hela förmiddagen. Det gick väl rätt okej.. Men jag har börjat känna mig sjukt osmart. Allt smart har bara ramlat av mig känns det som.. Jävla skit!

Igår var en sensationell dag! Jag, Tilda Schönbeck gick på en riktig fotbollsmatch! Sensation! Det har inte hänt sen jag var liten och gick med Cornelia på IFK-matcherna när Tor-Arne var tränare. Haha!
Men nu gick jag, mor och syrran och familjen Lundberg på Linköping-Tyskland matchen som va på parken. Det va tråkigt. Såklart. Men jag följde med bara för att jag inte ville vara ensam hemma och laga mat själv och jag ville äta på restaurang med dom andra. Vi åt på Durkslaget. Kvällen var mys men det var KALLT!!

Tycker annars jag har varit ganska duktig som inte ens har satt på datorn denna vecka förrän idag! Datorn blev glad över att få vila lite i alla fall.

Nu ska jag snart äta och sen iväg och träna. Har inte alls nån lust med att köra ett "friskis och svettis"-pass nu.. Men men..

PussoHej!<3

Laddergoat

Let me see your face!

Nu sitter jag i fåtöljen med Morris på axeln. En hund på axeln är väl inte det vanligaste.. Haha. Samtidigt ser jag på Ullared. Kulkul. ;) Tragisk människa den där krulliga och rödhåriga snubben som jobbar på lagret, Morgan tror jag han hette.. "Vi som inte lyckas riktigt på jorden eller så vi kanske lyckas i himmelen då.." Krake!

Idag har jag vart ute och sprungit med hundarna och vart duktig. Och innan det var det stallet.
Skolan var trevlig idag. På kemin dampade Linn och jag loss och kollade på klockrenaste youtube klippet som Lisa visade för mig igår. Min humor! ABSOLUT! "Oh you, laddergoat you're so random." HAHAHAHAH!

Ceck it out!


Lördagskvällen var väldigt trevlig och mysig. Det vart jag, Jonna, Linn, Louise och Alex. Det vart lite fail med filmerna, det gick inte riktigt som vi ville. Så vi såg istället Män som hatar kvinnor och nån gullig liten film, jag tror den hette Can't buy me love. Gud vad jag skulle vilja levt på 50-60-talet och gärna i USA. Så jävla klockrent!

Igår blev det farsdagsfirande. Syster och jag lagade en trerättersmiddag till pappa. Det vart gott och han vart glad, så det va en lyckad kväll! (:

Imorn är det ju hoppspecialen. Äntligen, I say! Det var sjukt länge sen jag red där. Det har ju vart både bruten arm, lov och fokusvecka. Men nu så, nu är det dags!

Nu ska jag se klart på Grannfejden.
..det tar ju tid att blogga. Har nästan hunnit titta klart på Grannfejden också. ;) Sen blir det att sova! För inatt sov jag skit.

PussoHej!<3

Nya skor!

Skooogalen!

Underbart mysig kväll med flickorna igår. Vi jonglerade Martinas hest, som Lisa uttryckte det. Haha. Sedan vart det film och mys hemma hos Martina. Vi såg The boogieman. Fett ovärd film!

Idag blev Lisa och jag utkasteda vid typ halv 12. Då åkte vi in till stan och jag shoppade skor! YAY! Jag behövde faktiskt ett par vinterskor, men trodde inte att jag skulle få för mig att köpa ett par stövlar. Men så blev det. Och faktiskt på Skopunkten också. Ojoj. Jag hittade ett par snygga på Din Sko också som jag vart sugen på, men dom jag köpte slog nog dom andra ändå. ;)

Skorna jag köpte. - Skopunkten

Skorna jag var sugen på. - Din sko




Tänkte slänga in lite bilder på dom där skorna vi hittade igår. Dom var verkligen grymt höga. Jag tycker dom är rätt fräcka, men lite kinky kanske.. ;P Skulle aldrig kunna köpa dom, skulle nog inte kunna gå i dom heller.. ;) Man ao, lite gryma.


 



   




Jag köpte även ett par grå stickade overknee strumpor på Lindex. Mysiga va dom! (:

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av till Jonna. Filmkväll med klassen. Eller jag vet inte om det blir klassen.. Alla verkar ha annat för sig. Tråkisar!

PussoHej!<3

Skitmatte!

Hösten är nog det värsta som finns! ..nästan.

Vad är det för jävla skit!?! Nu måste jag tydligen installera nya msn! Fan! Jag hatar den nya versionen av msn! Men jag måste installera den för att överhuvudtaget kunna starat msn! SKIT! Men det finns väl inget annat att göra än att installera... -.-

Dagen har vart skit i största allmänhet. Det enda positiva är att det har varit ganska varmt idag.
Matten gick helt åt helvete idag! Jag klarade inte att göra en enda uppgift utan Peters hjälp! Så jävla sämst! Och det är prov om två veckor! IGIGIGIGIG!! FANFANFAN! Jag höll fan på att börja tjuta på lektionen alltså! Kände mig så sjukt dålig! Jag va sjukt dålig också! Fan!

Jag gick sedan en sväng på stan med Lisa. Myyys! Tittade på lite skor och lite annat. Hittade ett gäng sjuka skor på Din Sko. Sjukt höga! Kommer bilder sen, tror jag.

Nu måste jag skynda skynda! Ska snart hoppa på bussen där Lisa och Martina väntar och sedan bär det av till Martinas polle och sen blir det filmkvällsmys hos Martina! :D

Pusss<3

Toapappersvans!

Jag heter nu mera Tolda Schönbeck. Bara så att ni vet!

Nu ska jag gå och läsa och sen sova. Det va länge sen jag gick och la mig så här tidigt! Duktigt av mig!

Btw, idag såg jag en tant som gick från våran skola och gissa vad!! Hon hade toapapper hängandes ur byxan, som en svans! Hahaha! Stackars tant! Men sjukt kul va det. Hon måste haft det bråttom! HAHAHA!

Jag längtar tills imorn då kvällen ska spenderas med mina älskade små flickor! <3

PussoGodnatt!<3


Bastun väntar!

Isbit..

Nu har jag satt på bastun och ska hoppa in i den när den blir varm och tina upp mig själv lite. Fy fan vad kallt det är! Och det kommer ju inte bli varmare direkt.. Och vi går inte mot ljusare tider heller.. Usch!

Jag hade ändå hyffsad tur med vädret. Det slutade ösregna precis när jag skulle gå ut och rida. Det duggade ju dock hela tiden. Men det öste ju inte ner som innan. Så vi klarade oss ganska bra.

Nu blir det bastun med The host.

PussoHej!<3

Usch på vädret!

Det är kallt! Det regnar! Det snöar! Jag vill ha sommar!

En kort dag idag. Fysik på förmiddagen med bästa Peter. Det gick ganska bra idag. Det verkade som om det rullade på fint för alla. Vi fick spelet när linn sa till Peter att han va störd. Haha. Men Peter är ju lite störd. Fast på ett bra sätt såklart! :D Man kan nog inte bli annat än störd när man umgås med oss..!? Haha.


Klockan är redan 2. Fan! Tänkte hinna med att läsa lite o vila innan jag ska till stallet. Men icke! Det hinns inte med. Måste ju upp innan mörkret äter upp världen.

Och nu får fan vädret ta och bestämma sig!
Ska det vara vinter eller höst? Regn eller snö? Blää på allt! Jag vill ha sommar och sol! Värme!

Btw, igår beställde jag biljetter till New moon-premiären! :D Inte smygpremiären dock.. Men den riktiga. Jag och syrran ska gå den 20 november klockan 18.15. YAY! Hoppas på att Jonna får tag i en biljett också! (:

Och igår fick ju vi dessutom ett hatbrev! Glömde ju det igår när jag skrev. Hahah! Fint vare! Det var dock Viran som var den största boven i dilemmat. HAHA! ;D

Men jag håller med! Det såg förjävligt ut! Haha.

Nu ska jag klä på mig vaaarma kläder och åka till stallet.

PussoHej!<3

..KLOCKAN ÄR 14.25! FAN!


SNÖ!!!!

KAAAAALLT!

Idag SNÖADE det! Heeelt sjukt! Okej, det är ju faktiskt november nu.. Men ändå. Snö? Nu? Nej tack! Och det snöade ju inte lite heller! Fick lite panik över detta! Och när jag skulle springa till fönstret i skolan för att se hur mycket det egentligen snöade så ramlade jag ju så klart. Nån hade väldigt olämpligt placerat en datorsladd nära mig. Inte bra. Haha. Fail! Jag slog inte ihjäl mig i alla fall. ;)

Höll dock på att dö av ihjälfrysning istället när jag red. Det va ju nästan snöstorm! Nästan..

Men det va snö i alla fall. Ganska mycke snö också!!

Jag va på utvecklingssamtal idag också. Det gick finfint! ;D Pappa bjöd till och med på bakelse efteråt! Haha. Min nyttighet sket sig med en gång! I måndags svullade vi chips, igår svullade vi också chips -vi fick det i skolan, hade invigning av uppehållsrummet på 7an.- och idag bjöd lärarna på glass och sen blev det bakelse. Hahah! Fail. Det failar också, som allt annat just nu. Fan! Känns inte riktigt som om nånting spelar nån roll längre.. Allt bara skiter sig ändå. Tur att skolan funkar nu för tillfället i alla fall. Men det är ju bara en tidsfråga innan det blir förjävligt där igen. Ahh! Men man ska väl leva i nuet.. Och just för tillfället är det ju rätt okej i skolan i alla fall.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa The host som jag har fått låna av Bella.<3

PussoGodnatt!<3


vintertid..

Yoo yoo, rapparen Sophia! XD

Vart lite förvirrad igår. Jag trodde ju att det var vanlig skolvecka nu och hade packat väskan för åby o så.. Men icke! Det va ju foookusvecka. Villket känns fetaste onödigt eftersom det typ inte finns något att göra. Jag skulle nog i och för sig kunna jobba med tarmuppgiften.. ;) Men ao.. Onödigt! Hah!

Det är förjävligt kallt ute nu! Och mörkt! Det är ju mörkt redan när man kommer hem ju! Jag har nog aldrig riktigt förstått mig på vintertid.. Varför vill man ha det ljusare på morgonen och mörkare på kvällen..? Det är sickt! Man vill väl ha det ljust när man kommer hem? Så man ser vart man går.. Det är i alla fall förjävligt att försöka rida ut i detta mörker! Fan ta vintern och hösten!

Jag är en trött flicka.. Borde gå o sova nu!
Tyvärr har min tänkartid börjat igen.. Tänker alldeles fööör mycket! Skit på det!

Nått man blir glad av är i alla fall dessa ungar! Jag vill ha dom! Båda två! :D SÖTBARN!

Sophia - Rapparen Sophia



Ulrik - En vanlig dag


Hahahahaha! Lilla melodifestivalen Tilda?!? Lägre kan man ju nästan inte sjunka! Men barnen är söta i alla fall. Och killen ÄR duktig! Jämför han med JOHAN PALM! Herregud! Östergötlands SKAM! Denna unge kan ju sjunga! Lär dig av honom Johan! (Y) Hahaha!

Nu ska jag väl typ duscha, äta o sova.. Blir ju lite TV om 15 min också såklart!

PussoHej!<3

oplanerat..

Jahapp..

Dagen har jag mest tillbringat i soffan. Det var rätt skönt ändå! Först såg jag Mannen i graven bredvid och sen bar det av till stallet. Och jag reeed Lilly för första gången på tre veckor! :D LYCKA! Sen åkte jag hem och åt mat och kollade på Så som i himmelen. Och sen blev det Project runway och Svampbob.. ;) Haha.

Det var ändå rätt skönt att inte ha någon plan för dagen.. Men så här kan jag ju inte leva mitt liv, så det får nog bli planer framöver.. Alla mina planeringslösa dagar brukar tillbringas i soffan eller i sängen eller  framför datorn eller något liknande. Jag gör aldrig något värt när jag inte planerar.. Och när jag inte gör nått värt eller inte har något att göra så äter jag.. Frukt, kakor, mackor, flingor.. Jao, allt möjligt.. Inge bra! Och nu när jag inte har ridit något på tre veckor heller så märks det att jag inte har haft mycket att göra och inte har tränat eller rört på mig speciellt mycket.. -.- Fy fan! Så nu ska det bli andra bullar!

Planen för kvällen blir nog träna lite nu, sen bastu och duscha. Och sen satsar jag på att gå och lägga mig tidigt!

PussoHej!<3




min häst är sööötast! (: <3
http://tildasofia.webblogg.se/pollar


1 november

Jahapp.. planerat in i minsta detalj!

Mitt liv blir verkligen som jag planerar det..!
Naej, inte alls! Fan! Allt bara skiter sig! ALLT! Och då menar jag fan allt!


Va fan ska man planera för när ingentin blir som man planerar? Mina planeringar håller aldrig längre! Fan!

Men nu är lovet slut. Känns förjävligt! Skönt att vi har en extra ledig dag i alla fall! Då ska jag.. Ehmm..? Va fan ska jag göra..? Kanske bäst att inte ha någon plan alls..? Då kanske jag blir glatt överraskad över vad dagen har att erbjuda..!
Nää, skulle inte tro att det blir så!

Jaja.. Nu ska jag se klart på Djävulen bär Prada och sen kanske det får bli en annan film. Om jag orkar..

PussoGodnatt!<3

..lika värt inlägg som allt annat!

Maddes fest och halloweenmys

Trööött!

Maddes fest var askul! Tack för allt! <3 Du borde fylla 18 typ varje vecka. ;D
Jag, Jonna och Viran möttes i stan innan partyt och käkade lite på donken o så. Sen träffade vi Dessie och Elin och tog spårvagnen till Klocket. Efter lite strul hittade vi rätt och kom fram till lokalen. Där blev det välkomstdrink, pizza och marängsviss med bästa HG-folket! :D
Lite senare kom resten av folket och då blev det dans. Trevligttrevligt!

Det slutade lite kasst med bråk och ledsna folk. Men jag hoppas allt löste sig sen!
Sen följde jag med Drika hem och sov där. Vart inte mycket sovande dock, jag sov väl från 5-9 eller nått liknande..

Här kommer lite bilder..
 
 


Igår blev inte dagen som planerad. Det blev att vara hundvakt istället. Min familj var i Linköping så det var bara jag och hundarna hemma.
På kvällen åkte jag till Martina. Dom hade en liten Halloweenfest med tre andra familjer med små barn så det var ordentligt livat! Alla barn var utklädda till häxor, vampyrer och annat. Och dom var så fina.

Martina och jag somnade i soffan vid 10-tiden och sov väl en timme eller nått. Och sedan gick vi och kollade på film och verkligen försökte vara vakna. Vid 1-2-tiden gav vi upp och somnade.
Kvällen var väldigt mysig och trevlig med mycket god mat och godis. Jag har saknat min Martina sjukt mycket. Hon har ju vart i Jönköping halva lovet och lämnat oss ensamma här hemma! Men nu var det trevligt att träffa henne. <3

Nu ska jag åka upp till stallet och gå ut o gå med min häst. Sedan ska jag in till stan.

PussoHej!<3



..mina hundar är modiga! Känns tryggt att ha dom när man är ensam.. (Y) (;


RSS 2.0