27 augusti

dålig bloggare!

men det händer ju så mycket här. ojojoj. idag har 1000000 nya flyttat in. fan! detta är ju vår gård nu! jävla mongon! UP äger!
vi regerar övervåningen nu i alla fall! så jävla glad att jag flyttade upp!

lilly är en damphäst. går typ skit när jag rider. hon vill inte koncentrera sig alls på arbetet. inte kul, inte kul. men till skillnad från henne så var min lilla bebis jättedutti igår när jag red! han bockade som en idiot när jag longerade honom, men när jag satt upp var han kalaaaaasbraaa! fina totto!
men kraken har blivit skitförbannad i boxen. tills han kommer på att jag inte är rädd för honom och inte tänker vara dum mot honom. lille krake.
men idag när vi var och borstade på dom små så var han jättemysig hela tiden.

nu ska jag gå och sova. så sjuuuukt trött!!!

hejjjjjjjjs!

25 augusti

är sååååå trött så att jag smäller av.

orkar inte skriva egentligen. borde skriva loggbok istället. idag har jag flyttat upp en våning. hihih. myyyyys att bo med mina andra UPare. fy fan vad kul vi har. det är sjukt. har ständig värk i magen på grund av allt skrattande.

den dära lilla bebisen är en riktig bockis. satt på han för första gången idag. eller alltså, han är inriden, men det var ett tag sen sist han blev riden. ska longera och rida imorgon med. får se hur det går. jag kanske blir den första i klassen som hamnar på wall of shame. hehhe. vem vet.

red för susanne gielen med lilly idag... måste påstå att hästen är lite bäng. får dra ner lite på grovfodret nu tills hon finner sig till rätta i hjärnan. hade för övrigt en för jävlig dressyrsadel och det gjorde ju inte det hela lättare..

nu ska jag sova! fast jag har lite sovmorgon, för att bästa ida tar ut lilly imorgon också! hihi. får faktiskt sova till 8!! underbart!

för övrigt har jag det så sjukt kul här. igår kväll när vi kom hem från kick offen hamnade vi i korridoren här uppe, haha. fråga mig inte varför! och där vart det ännu mer skratt. rekordet var väl när ida gick in i sitt rum och utbrast sorgset och lite panikartat att hennes lampa gick sönder. vi tyckte ju inte att det var en sån big deal liksom, men då sa ida att hon hade fobi för glödlampor. hahahaha. säg något den tjejen inte har fobi för.
sötast var ju när vi trodde att polacken hade gått in och försökt döda ida i hennes rum för att hon skrek som att det var så. men då var det bara en getingkrake som hade flugit in där. hahaha. herregud!
och mobbad är jag. redan. haha. speciellt av mattis! och "ungen" blir jag kallad för. hahaha. (y)

puss och godnatt!

23 augusti

inget bloggande idag. stalltjänst imorgon!

sjukt bra dag i alla fall. och är kär i min bebishäst! och lilly är bäst!

hejjjjjs!

22 augusti

vilken jävla dag! sjukt kul!

massa info i skolan! red lilly här nere. fick skit för att jag inte hann få bort dom gula fläckarna.. damn.. hatar skimlar! astrid tyckte han var något kort bak, vilket vi också tyckte när vi lastade ur henne i förrgår.. HOPPASHOPPASHOPPAS att det inte är något fel!

har haft det så mysigt nu på kvällen, först varit nere på flyinge och borstat min skolhäst. en 4-årig valack efter sandakan. jättegullig! men nu hatar han mig... att få rykt man var ingeee kul! hoppas han har glömt bort det tills imorgon!


före, men ren.


efter.



sen fortsatte ida och jag att borsta och pyssla och frissera våra egna när vi kom hem. vet inte hur länge vi var i stallet, men myyyyysigt var det!

och kvällen! sjukt rolig! fick sån skrattkramp i magen. hela tiden! först en styckad polack i 6an. sen mat och ölburkar som förökade sig i kylen. sen tryckte ida och jag näsorna mot 6ans fönster och såg en människa... vi knackade på, inte hennes mat. hon öppnade inte ens.. sen en snubbe i 9an.. vi snokade lite i hans rum, när han gått ut. eller njaa.. vi tog bara ett kort och sprang där ifrån. SAMMA ÖL i rummet. problemen är så gott som lösta! herregud vilken kväll! skrev även meddelanden till polacken på kylen.


Hej! Vär vänlig kasta din jävla mat. Annars.... INGEN ÖL! // Unghästutbildarna

funderar på att flytta upp en våning.. känner mig så ensam här nere.. och snart kommer hippologerna också.. då blir jag ensam UPare här.. ojojoj. ska nog kolla om jag får flytta imorgon! (a)

nu, SÄNGEN! sjukt trötttt!

hejjjjs!

21 augusti

duttiiiii häst!

hon sköter sig utmärkt hela tilden! har blivit jättebra kompis med pelle, som är ett sto, och får leka gammal säker tant när vi rider ut. dutti lilly!

mor och jag gjorde lund osäkert idag. och hittade lite smått och gott! men har kommit fram till att mitt rum är sjukt tråkigt om man jämför med dom andras.. dom har värsta inredningsgrejerna med.. damn. skulle ha låtit mamma köpa en matta åt mig...
vi hittade även ett skåp till stallet, så nu har jag stuvat undan nääästan alla mina grejer. men måste nog införskaffa någon typ av låda eller plastkista. kanske får bli en sväng till ikea någon dag och skaffa lite prylar.

imorgon börjar skolan! så sjukt nervös! glad att jag har tjejerna här. vi ska cykla dit tillsammans imorgon, känns bra! och vi har lika lite koll allihopa. hehe. (y)

nu vet vi i alla fall hur vi tar oss till flyinge och hur lång tid det tar med häst. vi red nämligen en låååång tur idag. först bort till flyinge och runt där på anläggningen och sen in i parken bredvid stora ridhuset och bort till hingstkyrkogården och runt. och sen årundan, så man red runt hela skiten åt andra hållet och sen tillbaka. tror vi var borta i över 1½ timma. hiihiihi.



har lite ångest.. vilken blogg ska jag skriva på...? orkar inte skriva på båda.. och mitt liv kommer ju bara vara hästigt nu liksom.. ojojoj..
får sova på saken.

godnaaaatt!

20 augusti

gryyyyyymt trött!

sov tre timmar i natt. kändes bra. märkte inte ens när pappa, som åkte till norge och fiskade imorse, kom ner och sa hejdå. hörde inte ens klockan, även om mamma två våningar upp hörde den. heeeeeeelt död! helt väck! men som tur va fick jag sova lite i bilen på vägen ner.

nu är vi framme och installerade. har handlat mat och ätit på pizzeria. lilly har fått skrittas bort till flyinge och blivit bra polare med sin granne. det är även den hon kommer att få gå ut med imorgon. herregud, känns overkligt! ändrade min "nuvarande ort" på facebook till flyinge, skåne. det blir liksom på riktigt då. känns konstigt.. men bra.
imorgon måste jag börja packa upp ordentligt. och så ska mor och jag på garderobsjakt. hardcore!

nu ska jag trängas i min nya 105 säng med min kära mor. tur att det är hon som ligger som en död sill och jag som sprattlar rund som en, enligt min älskade mor, utvecklingsstörd bläckfisk! tack mamma! :)

nu, godnatt! ny spännande dag imorgon!


19 augusti

alltså åhhhh!

så sjukt sorgligt.... jag åker imorgon. känns overkligt! kommer att sakna alla så sjukt mycket! min familj, min släkt, mina hundar, mina andra hästar, mitt bästa hg, mina fina vänner!!! ALLA och ALLT! herregud!

glad att lite av denna sista dag spenderades med min älskade lisa!!
karl och joppe, forever and a day!

Mine is yours and yours is mine
There is no divide
In your honor
I would die tonight

Mine is yours and yours is mine
I will sacrifice
In your honor
I would die tonight
For you to feel alive

så många minnen, så många stunder! lisa jag älskar dig! du och jag för alltid!


gaddningen blev sjukt bra och var sjukt oskön. så det ska vara!

"vi är fina att titta på, men inte att lyssna på." Lisa Gustafsson

nu mååste jag verkligen sova, även om mitt packande är sjuuukt rörigt och oklart!!

pussss.

18 augusti

sååå himla trött!!

kvällen igår var toppen! och farmor fick sin jävla pepparstek. hahahaha! vi upptäckte att klockan var 00:20 när vi fick maten. gosch!! snacka om att vår tidsuppfattning var skev igår! jag gav bort hälften av min mat till turkiets katter. dom vart så nöjda och glada. speciellt den lilla lilla kisseungen som fick lamm! hihih.





 



när vi kom hem till hotellet var grabben där och väntade. vi gick ner till stranden för att prata lite. alltså sååå himla härligt att man kan sitte ute mitt i natten vid havet och det är varmt och skönt och sjukt vackert! varför kan inte sverige också vara lite mer sådära!
i alla fall, det var rätt jobbigt. men ändå trevligt. aldrig kul när någon är ledsen.. jag kom i alla fall i säng vid fem.. HA! och vi som skulle upp tidigt för att hinna bada!!

det var ju rätt tufft att ta sig upp imorse! men det gick, efter ett tag. och vi hann ner till stranden en liten sväng innan det var dags att packa in sig i bussen mot flygplatsen.
vi lyckades fixa med oss lite alkohol hem också. det är ju alltid fint med taxfree! hihih.



nu ska jag sova! det är faktiskt skönt att vara hemma!!

BTW, det hände något sjukt på planet. det var en kvinna som blev sjuk! jättejättedålig! det var väldigt obehagligt när man bara plötsligt hörde någon skrika på hjälp panikartat i det tysta flygplanet. och innan vi förstod vad det handlade om. herregud! hon klarade sig till norrköping i alla fall där en ambulans väntade.

hejjjjs!

17 augusti

nicee dag. men rörig!

uppstigning tidigt för att bli klara i tid till att skjutsen skulle komma. halv tio skulle den komma. men den kom aldrig.. när vi hade pratat med snubben i receptionen och ringt till vår charterguide kom den en grön golf insladdandes med en skitskön snubbe. han körde som en dåååre! ..som alla andra här. fattar inte att man inte ser mer olyckor här!
aja, väl på plats fick vi sitta och lyssna på ett gäng feta ryssar innan det bara stömmade på folk! båten skulle gått vid tio, den kom iväg vid typ halv tolv.. (y) när vi väl hade kommit iväg fattade jag ingenting. några skulle hit och några skulle dit. alla instruktörer på båten sa olika. till slut bestämde jag mig för att lyssna på vad den första snubben hade sagt, som också var han som hade hämtat oss. så jag gick upp på soldäcket och där träffade jag en svensk familj. inte heller dom fattade något. efter ett tag kom en instruktör upp och förklarade olika tecken och hur vi skulle göra vid olika tillfällen.

väl framme på plats var det också sjukt rörigt! jag var glad att jag hade dom svenska grabbarna att snacka med. kändes lite tryggare! farmor smet iväg med en gång och snorklade, medan jag fick stå i värmen och fatta nada! stod och såg på henne när hon guppade omkring i den turkosa vattnet! min coola farmor!

tillslut kom svenskarna fram till att man var tvungen att gå ner för att få sitt gruppnummer. jag var i grupp sex. det dröjde ett bra tag till så jag passade på och bada och snorkla under tiden. när farmor och jag sedan satt och chillade uppe på soldäcket kom snubben som hade kört oss och ropade på mig. jag fick istället vara i grupp fem, för en hade hoppat av. och hallelujah för det, för det var i samma grupp som dom svenska grabbarna. annars hade jag fått dyka med ett gäng hemska ryssar eller iranier..

det var så häftigt! vi fick bröd att mata fiskarna med så att de skulle komma nära. och sedan blev vi fotade och filmade. hur mycket fiskar som helst, görhäftigt!

sedan var det upp och chilla på soldäcket och bada som gällde innan och efter lunchen. sedan bar det av vidare till ett annat ställe där vi också skulle dyka.
på vägen till det andra stället blev jag utbjuden av en iranie, en äldre snubbe, en vuxen. vad tror dom egentligen! jag är 19!!

på det andra stället var det nästan häftigare att dyka, vi gick ner skitdjupt och simmade längst med botten. även denna gången hade jag turen att vara med de svenska grabbarna. dom ändrade nämligen om grupperna massor, för det var sjukt många som ballade ur. denna gången fick vi även vara nere längre. sjukt coolt. det enda som var illa denna gången var att jag fick ett värdelöst cyklop som gjorde skitont! jag skulle tagit mett eget.. hade ju mina egna simfötter, och instruktörerna var faktiskt imponerade av dom! hahaha.

sen vart det en stunds väntan till, med badande och hoppande från båten och soldäcket. plus massa impulser att vilja skjuta dom där hemska ryssungarna!! fy fan för barn!!! och ännu mer fy fan för ryssbarn!

till slut återvände vi hemåt. alla rätt nöjda och glada! vi fick skjuts hem av den dära pajasinstruktören som även hade hämtat oss på morgonen. och då blev jag utbjuden igen. hahaha, tänk vad lätte det skulle vara och hitta en bra grabb hemma i sverige om det var så hära!!

nu är vi trötta och hänger på hotellrummet i en varsin handduk och dricker bacardi och äter chips! livet är ju rätt nice! när vi orkar ta tag i livet ska vi gå ut och äta. och då blir det nog något riktigt köttigt, för farmor är sugen på en rejäl pepparstek! ..har fått höra det ett antal gånger! hahah.

pussss!















 smygfotar farmor.

mina svenska homies!

pajasinstruktören!




14-16 augusti

hihi, älskar era reaktioner!

men ja, som sagt, livet är rörigt right now...

i söndags åt farmor och jag på kemer tower. vi hade utsikt över hela kemer! det var coolt. och det var här det röriga började...
vi hade en jättegullig servitör, som inte alls var så där jobbig och på som alla andra turkar. han var också 92a och blablabla.. i slutet av kvällen frågade han om jag ville ta en promenad med honom när han hade slutat jobbet. eller han frågade inte, han hade skrivit det i handen och visade upp det när han dukade av. jätteblyg! jag sa så klart nej och att jag ville vara med farmor och blablabla.. men han gav sig inte. han skrev lappar där det stod att han verkligen ville och att han slutade halv 12. and so on.. jag sa fortfarande nej och han gav sig inte. till slut gick jag med på att ta en liten promenad, efter moget övervägande med min kära farmor. han verkade ju inte farlig eller äcklig alls. bara blyg. hans kompisar på restaurangen bara skrattade åt honom. haha. herregud. när jag till slut sa ja, så gjorde han ett sånt glädjeskutt att byxorna sprack! HAHAHAHAH!

gosch! det var jättetrevligt dock. vi gick till dakapo och han bjöd mig på drinkar. det bvar lite klurigt att kommunicera för han kunde inte så mycket engelska, men han förstod. så jag fick prata mest hela tiden, som vanligt..... och ja.. när han hade följt mig till hotellet ville han inte skiljas och sa att han tyckte om mig så mycket och blablabla... jag sa att han inte alls gjorde det för att han inte kände mig efter bara ett par timmar.. men han gav sig inte. till slut fick jag gå och straxt där efter fick jag ett sms...





 

dagen efter chillade farmor och jag på den andra stranden. en riktig jävla chilldag! heeela dagen var vi på stranden. vi dök med sköldisarna och den första jag såg var jättesocial! fick klappa den massor och den gick upp och andades preciiiis framför mig. så jävla häftigt. sen hittade jag deras place to be, och där var det sex eller sju stycken på samma gång!! och jag krockade till och med med en liten pajsare! heeelt amazing!!!



när vi kom hem möttes vi av sjukt fin bäddning och en jävla fucking bukett med bland annat tio rosor...... och ett kort.. det stod att han verkligen tyckte om mig och ville träffa mig igen. när jag plockade fram telefonen ur safety boxen hade jag 8 missade samtal och två sms... (YYYYYY) braaa tilda!





när jag satt ute på balkongen och kollade facebook och tänkte blogga, kom han! han bad mig komma ner och blablabla, men jag sa att jag inte hann det. vi skulle ju på bbq-party at dakapos och bussen skulle snart komma och hämta oss. han sa att han skulle vänta.. så han satt utanför hotellet och väntade i 45 minuter för att få träffa mig i två minuter innan vår sjuts kom..

bbq-partyt var så jävla kul! höll på att skratta ihjäl mig! dom hade magdans-show och den kvinnliga dansaren bjöd upp massa snubbar som gjorde bort sig, SKITKUL! och den manliga bjöd upp några damer. svenska fulltanter så klart! helt galna! ville inte gå ifrån rampljuset! WILD 'N CRAZYYYY!
många drinkar vart det den kvällen.. farmor och jag drack ganska flitigt först, sen kom snubben som var lite chef för strandbaren och sa att han var jätte avundssjuk på att jag var ute med en grabb dagen innan. han kom nämligen fram och pratade med mig kvällen innan och frågade om det var min pojkvän och när jag sa att jag precis hade träffat grabben vart han jättebeskyddande och sa att jag var tvungen att vara försiktig och att inget fick hända en sån fin flicka. what the fuck?!? fin flicka..??!?! men gulligt!
han frågade i alla fall vad vi hade gjort kvällen innan. sen frågade han om jag ville ta en drink med honom när han slutat och frågade om han fick bjuda på en drink nu.
fick en jätte fin drink med en ros i dekorationen! men sen kom grabben från kvällen innan. han bjöd både farmor och mig på drinkar och nötter. så himla gullig grabb. men detta gjorde ju bara barkillen ännu mera avundssjuk! herreguuuud! rööörigt värre!!!

han följde oss hem sen, men innan det pratade jag med barkillen. han ville verkligen gå ut med mig och var jätte avundsjuk på den andra grabben. och han ville göra säkert att jag behöll rosen. det gjorde jag.
i alla fall. när vi var framme vid hotellt gick farmor in och jag tänkte bara prata förstånd i grabben en liten stund. det gick inte.. jag försökte med i princip allt.. men ae. han tyckte förtfarande om mig och ville förtsätta träffa mig and so on.. jag sa att det var korkat och dumt och jag vet inte allt jag sa.. vi satt på hotelltrappen i ett par timmar i alla fall innan jag lyckades gå. och bara lite bättre vart det. liiite.



  





denna dagen har spenderats på standen och på marknaden. det har varit ännu en snubbe från stranden som ville gå ut med mig. och jag tror att han hade jordens längsta ögonfransar!
och nu har vi ätit. vi var först och tog några drinkar på ett trevligt ställe. fick ännu en pappersros från en snubbe och ett frieri från en annan. gudars skymning!
sen åt vi fick på en fin restaurang vid marinan.



  





har i alla fall lyckats få grabben att förstå att något förhållande är det ICKE tal på i alla fall. men nu tjatar han om att få träffa mig en sista gång. och det måste jag ju gå med på.. grabben är ju söt, snäll och rar i alla fall..

nu ska jag banne mig sova!!!! ska iväg på båttur imorgon och dyka med tuber! så jävla nice!

btw, är imponerad om någon läste hela uppsatsen!!

pussss!

15 augusti

rört till mitt liv något så för jävligt...

14 augusti

nu sitter vi och dricker kall cider, som vi kylde i handfatet, och äter chiiips på balkongen.

en heldag på stranden har det varit idag. vi gav oss av ganska tidigt till stranden på andra sidan marinan. där har vi både solat, badat och snorklat. och det fanns saker att se på! typ HAVSSKÖLDPADDOR! dom var inte alls rädda för människor och vi kunde simma jättenära dom. och dom dök upp precis bredvid en. så jävla häftigt! snorklade och dök med tre stycken. två jättejättestora och en mindre. och sen när vi badade kom dom ooch dök upp precis runt omkring en. det är faktiskt obeskrivligt hur häftigt det var! så himla coola djur! helt fantastiskt!

på vägen hem var jag bara tvungen att klappa på dom stackars kamelerna som låg där på gatan. gör ont i hjärtat när jag ser sånt. hur jävla kul liv kan dom små krakarna ha... jag tar nog med dom hem tror jag. dom kan gå med lilly i en hage i skåne. why not liksom!?!?

har kommit fram till att det inte kan finnas några tjejer här i min ålder.. idag frågade grabben som jobbade på stranden och i dakapos standbar om jag ville bli hans flickvän, eller åtminstonde gå ut och ta en drink med honom ikväll. en liten stund senare kom en annan grabb som också jobbade där och frågade om jag ville gå till någon klubb med honom ikväll.. då kom den första grabben och blev arg och sa att om jag skulle bli någons flickvän så skulle jag minsann bli hans. fuck off and die, om det nu skulle varit så att jag ville så får jag ju för fan välja själv vem jag skulle vilja vara med! hur är kvinnosynen här egentligen?!?!
men ja, som sagt, jävligt desperata grabbar! och bara så ni vet, så fick jag reda på att en tjej i min ålder kan inte vara singel! jag måste skynda mig att stadga mig! annars går nog livet under.. någon som vill ställa upp..?

nu ska vi nog snart ta tag i livet och duscha och göra oss i ordning för att gå ut och käka.
och livet är ju rätt OK så att säga!

hejjjjs!


lunch på stranden


13 augusti

det har varit en djurdag idag. och en något förvirrad "på-vandringsdag"..

började dagen med sol och bad i nästan två timmar. sedan var vi lite turistiga och åkte på ett välkomstmöte, men detta bara för att vi skulle kunna fråga om dykningsturerna och båtturerna som anordnas. det är ju inga bra snorklingsvatten här inne, dels på grund av alla höööga härliga vågor och dels så finns det inte mycket att kolla på. och vi är så sugna på att uppleva "den andra världen" under ytan. och jag är sjuukt sugen på att dyka med tuber. så ja, vi åkte dit för att lyssna på detta. och sedan åkte vi med bussen till nått ställe som samarbetar med hotellet och charterbolaget som sålde läder, guld och diamanter. svindyrt.. men typ 30 % billigare än i sverige.
 
efter att vi lyckades komma ifrån en gubbe som ville sälja guldringar till min kära farmor (som alla btw tror är min mamma, she looks very young!) så begav vi oss på en upptäcksfärd för att hitta till den andra stranden på andra sidan marinan. efter mycket gående och ett lunchstopp hittade vi till den andra stranden. det var en trevlig lunchrestaurang med en snubbe som visade oss hur man kunde balansera gafflar på en tandpetare och gjorde en ros av en servett till mig och en rosett av en tygservett.


 

som sagt så hittade vi till den andra stranden och kom fram till att det var sjukt dumt att vi inte hade badkläder på oss eller med oss. så vi fick ligga i skuggan och dö av värmeslag. vi båda somnade och vaknade alldeles svettiga!! haha, så då gick vi och tog oss lite drinkar i en av barerna på stranden.





när vi satt där på stranden och hade det mysigt såg vi hur stora huvuden dök upp och ner i vattnet. det var havssköldpaddor! amaaaazing!



sen gick vi vidare till restaurang Dakapo som också låg precis vid stranden. där åt vi en supergod fisk som vi fick välja ut själva när den var.. liksom hel. haha. suuuuupergott!




efter att vi var mätta och belåtna försökte vi hitta den så fina omtalade strandpromenaden i mörkret. kan väl säga att den inte gick någevidare bra.. vi hittade en promenad som gick längs havet runt en udde och vi kom fram till marinan. SCORE tänkte vi! men där var det STOPP! stängsel, taggtråd och stora stoppskyltar.. så det var bara att vända om. sedan gick vi och virrade och letade efter den rätta strandpromenaden. och i vår förvirring träffade vi på en kackerlacka och tre kameler. tillslut kom vi fram till den där jävla promenaden och kunde konstatera att den endast var på vår sida marinan, vid vår strand. (y)

så nu ska vi sova. imorgon blir det förhoppningsvis en mindre förvirrad promenad bort till andra stranden. och så blir det sol och bad där.

godnattttt!

12 augusti

en suuupermysig kväll!

hittade en jättego restaurang efter massa turer i affärer. inte bra.. blir ännu fattigare av detta. hittar ju massa jag vill köpa.. (y) och blir ju sååå pålurad massa saker...

först va vi och tog oss en varsin drink på ett ställe och sedan gick vi vidare till My eden restaurant. dom hade även michael jackson-dans show senare på kvällen. nice. sen blev jag uppdragen och fick vara med och dansa turkisk dans!! varföööör?!? hände ju förra året på kreta också!! och inte är jag bra heller...



 


(förra året i kreta)


det blev värre.. slutade på golvet.


sen hade vi en liten pajas som skuttade omkring på restauranen och trollade för oss. så nu har jag lärt mig ett partytrick. ehhehe.
det var även en annan grabb som jobbade där som dom kallade för kycklingen för att han var yngst och som en nykläckt kyckling. hahah. han snodde min ring!! och gick runt med den och var skitstolt hela kvällen. men jag fick tillbaka den sen. tur för honom.... annars jävlar!



nu ska jag sova. världens bästa farmor ligger redan bredvid och snusar.
OCH airconditionen FUUUUUUNKAR!!!! JÄTTEBRA dessutom! mhhmmm! i natt kommer jag sova gott!

pussss!

12 augusti

kan väl påstå att livet leker!



men det gjorde inte livet i natt.. fy fan! vi anlände till hotellet runt halv 3-3 och rummet vi fick var litet och trångt, kokhett och luktade unket. men det fick duga, vi behövde ju sova. både farmor och jag var jättetrötta efter den långa resan. men bara efter en liten stund började den där jävla airconditionen dåna som ett as! vi hade snubbar uppe på rummet som försökte fixa det, men han konstaterade att han inte kunde göra något utan att vi fick stå ut.. och så skulle dom laga den det första dom gjorde på morgonen.
det vart en spännande natt.. skiten dånade inte bara, utan den utförde sin uppgift uselt också. den var inställd på den lägsta temperaturen, men det hände i princip ingenting.. så vi fick möblera om rummet och sätta sängarna precis där den blåste för att vi skulle överleva.
och faktiskt, vi överlevde natten, men det var knappt... och inte många timmars sömn vart det.

och nu leker livet igen. dagen har tillbringats på stranden och i solen. och vi har insett att badtofflor behövs.. och nu är vi tillbaka på hotellet, i ett nytt och fräscht rum. med FUNGERANDE aircondition! ..hoppas jag.

jag har även fått en beundrare.. gosch! trodde jag skulle undvika det med den nya hårfärgen. trodde turkar bara satsade på blondiner..




nu ska vi njuta lite mer av livet! jag och min älskade farmor!

hejjjs!

11 augusti

nu är det close! är näästan klar med packandet, åtminstonde inför turkiet.

systeryster har hjälpt mig färga håret med någon okänd färg. hade inga förväntningar. och det blev, typ rött. igen. men ja, jag var ju nöjd som redhead. duger väl nu också. kanske slänger upp en bild.

nu sitter jag och försöker måla mina naglar.. men det går inge bra. jag kan ju inte sitta still så länge som det behövs. så smetar ju bara ut skiten hela tiden.. värdelöst!

hejjjs!

.

borrrrde sova.. orkar inte röja min säng... ehmm, soffan kanske..?


10 augusti

packkkapackkkapackkkapackkkkkkkkaaaa!

nästan färdig! men kommer inte kunna sova i min säng i natt.. alla "vanliga" kläder till skåne ligger på min säng. inklusive handdukar, badlakan, sängkläder and so onnnnn.. i vad ska jag packa ner dessa..? alla ridkläder är nerpackade i en stor resväska. men jag kan ju inte ha med mig 15 stora hårda väskor ner.. det får nog bli små mjuka träningsväskor typ.. shiit.. OCH ikea-påsar! världens bästa uppfinning!

skönt att jag har nästan en hel dag kvar på mig att förbereda allt! ska vara på kungsängen vid 17:25 imorgon och vi landar i turkland 00:40 lokal tid. så himla najsigt!

känner mig inte riktigt redo dock.. känns som om jag aldrig kommer bli riktigt redo. har packat turkietgrejerna och skånegrejerna parallellt. och ärligt talat blir det bara rörigt.. jag kommer på en sak jag måste ha till turkiet, när jag går och ska hämta den stöter jag på något jag ska ha med till skåne. och går och packar ner det och glömmer bort turkietsaken.. kännnns bra! imorgon MÅSTE jag styra upp mitt packningsliv!

ohhhh nooo! mamma skulle ha kapat av ännu en decimeter på mitt hår idag.. fukk. nu får jag färga det innan jag klipper det.. damn. nu kommer inte förpackningen räcka... jaja, får väl bli lite fläckig då!

jajjja. nu ska jag läsa vidare i mina pluggisch böcker! försöker bli klar med en bok i alla fall. då har jag lite mindre bagage att släpa med mig.

hejsss!



9 augusti

lisa och jag har bokat tid för gaddning. hardcore!

har chillidillat på trädgår'n med en del av klassen och båda mina bästa fröknar! mysmys var det!

svängde förbi eken och emmsi på vägen hem! myyys! och jag har nu insett hur mycket jag verkligen hatar jobbiga barn! gudars.. lider med dig emma! men inte många dagar kvar nu! ;)

ohherregud! måååste packkkka! mammi har köpt en bra väska nu i alla fall! så imorgon blir det seriöst packande! shitshitshit!

och nu blir det läääsaläääsaläääsa!!

hejs!

8 augusti

fick mcdonalds igår minsann! haha, josse och jag tog ett varv i driven och stannade till på statoil och köpte godis. sedan vart det filmmys!

uppstigning vid 8 idag och sedan bar det av hemåt. alltid lika jobbigt att säga hejdå till alla! men gud vad trevligt jag har haft det! tuuur att man har så bra "kusiner"! ehhehe! hjärta till er!

passade på att köra vilse på vägen hem. fast det var faktiskt när jag skulle svänga förbi sharpman. dååligt skyltat! fick med mig en kingsland piké och en kingsland tröja. halva priset på bägge. fiiint!

nu har jag börjat packa inför skåne.. shiit. det kommer bli så sjukt mycket som måste med! imorgon ska jag börja plocka fram inför turkietresan också. ojojoj! späääännande!



bara för att jag la ner sjukt mycket pengar på den kvällen..

tack lisa för bilderna och redigeringen! <3

7 augusti

all in!
säger som johan: ska man göra det så ska man göra det rejält!

och det gjorde vi. eller vad säger du johan? fan vilken bra kväll det var igår! fett kul! sjuktroligt med tema också! och jag kan ju bara meddela att min kväll som rockabilly-brud va sjukt nice och detta kanske inte var den sista gången jag körde på rockabilly. det enda som var jobbigt var att håret tog 1000 år att fixa innan jag med hjälp av johan lyckades fixa det. och bra blev det, enligt mig själv!

alla var så sjukt snygga! och kvällen var minst sagt lyckad!







men idag är det inte liika bra. är både krigsskadad och sliten. jag började ju kvällen med att bränna mig på locktången, detta gjorde jag nykter, så ni kan ju tänka er hur det fortsatte... brända läppar (minttu-partytricket är ingen bra idé när folket i omgivningen inte kan hålla en tändsticka rakt..), uppskrapad armbåge (betonggolv tillsammans med en full människa som vill kramas är ingen bra kombination) och ett stukat finger (hmm.. ont gör det i alla fall..).

tur att man är ett vant bränskadeoffer!

nu har vi promenerat bort lite bakishet och jag känner mig som en ny människa som är jävligt sugen på mcdonalds!



..blir hemfärd imorgon istället. ehehe. rattfylla känns inte riktigt bra..

heeejs!

6 augusti

Nere och chillar i varberg! min födelsedag var grym, förutom de 35 milen jag spenderade i bilen. men när jag väl anländevar det grymt! vi åkte ut på havet med båten och badade och hade det mysigt. men det blåste rätt mycket så att det var sjuka vågor, vilket gjorde att jag som är ganska lik min far vart väldigt sjösjuk. men jag klarade av några timar ute på båten i alla fall. men sen åkte vi in till baljö och chillade i solen där ett tag.
på kvällen blev jag bjuden på den grekiska restaurangen zorba av familjen stegerud!väääldigt trevligt och sjuukt gott! vart trerätters! fint skare va! sedan bar det vidare av mot en bar i staden, och vilyckades smugla in minderåriga johan. inte för att det var särskilt svårt eftersom han är närmare två meter lång.. trevligt var det! tack snälla för kvällen! <3







igår spenderade jag och josefin halva dagen på ullared. och herregud vad pengar jag brände...



sedan vart det en trevlig middag med familjen! och som vanligt var det grymt gott och exklusivt! hihih!


idag har josse och jag fixat och styrt inför hennes, carro och amandas 20 * 3 årsfest idag! fett tagg! tema: it used to be cool! hehe.

just nu gör jag inte så mycket nytta, gjorde nog mer nytta förut. nu är jag nog mest ivägen. josse bakar kladdkakor. kanske bäst att göra lite nytta så att dom inte kastar ut mig!

pusss!

3 augusti

Jahopp. nu blir det en spontan utgång med liiisa! detta eftersom alla mina hg-barn, inklusive min partybrud jonna, bara dissar.. men det blir bra! det måste bli bra! min sista utgång i stan på ett jävla bra tag och dessutom fyller jag år om typ tre timmar.

vad gör vi? nu kör vi!

heejs!

3 augusti

har parkerat mig i solen! soft! har varit inne och chillat på grand hotell med bästa emmsi en sväng. och fan vad härligt det är att känna sig bra och uppskattad! träffade frööken också! herregud! bästa fröken! kunde inte hålla tårarna inne riktigt. så himla mycket kärlek till real, på riktigt!

när jag satt i bilen på väg hem konstaterade jag att jag just nu är en fruktansvärt förvirrad människa. satt som sagt i bilen körandes hemåt, då jag fick den här känslan att jag hade glömt något viktigt! och mobilen var det ju inte, för den hade jag messat emma med precis innan när vi hade varit så busiga och kört mot en körförbudsskylt. då fick jag känslan att det måste vara bilnyckeln!! panikartat började jag känna igenom alla mina byxfickor och alla fack i bilen och plånboken. då jag kom på att nyckeljäveln så klart sitter i bilen eftersom jag kör omkring med den.. herregud. förvirrad tjej. men jag har fortfarande inte kommit på om det var något jag glömde..

kan ju passa på att nämna också att emma och jag tog en liten genväg över en trottoar och en cykelväg. vi fick även en bil bakom oss att följa efter! haha. men finns det ingen återvändsgrändsskylt så får dom ju räkna med att folk tar lite genvägar! ähh, kör bara kör!


dessutom har jag världens bängaste familj och släkt! inte konstigt att jag är som jag är. dom ar nämligen här igår och firade mig och syster! fick mycket bra grejer som kommer behövas nere i skåneland!
väldigt trevligt var det, med mycket god mat som mor hade lagat. det vart paella, citronoljegrillat lantbröd och marängtårta med bär och grädde. mmhm! sjukt gott! och mamma hade även köpt nån sirapsaktig grej som blandades med skummad mjölk och blev till chai latte! goodare än den på espresso house! jag lovar!
det vart ju även rosévin till maten och baileys efter maten! fint äre! vuxenpoäng!




nu ska jag kasta mig i poolen! underbart!

pusss!

2 augusti

varför säger alla att hösten är här typ nu. KÄFTEN! ser ni inte att det är sommar ute för i helvete!
och dessutom har jag alltid vetat att det är sommar på min födelsedag, och den är på torsdag. so, just shut up!

.

pics från chillgrill med jonna och ludde!








den 29 juli alltså. och som sagt, fett värd kväll!

första augusti

hela mitt liv är en enda stor omplanering! inget går enligt planerna, men hittills har det bara varit positivt!
idag har jag kirrat pass, vart både ful och skrev min namnteckning fel.. (Y) och så har kvällen spendarats med bästa jonna! först harry potter 3D, sen trädgår'n och halstrad lax och efter det donken. hehe. som vi konstaterade idag, vi gör inget annat än äter.. men fett nice! och fett nice kväll! kommer sakna dig när jag flyttar hjärtis!





ehehhe. gott!

nu ska jag minsann sova! och vänta på att jonna lägger upp bilder på det gaaalna vi gjorde medan vi letade efter vart jag hade parkerat bilen. gillar att ha bra lokalsinne.

hejs!

RSS 2.0