30 januari - LASER

lalala, livet leker!

Fy fan vad jag mår bra! Allt är bara så jävla bäst!
Kvällen igår var bara helt klockren! O jag var faktiskt ganska bra på att skjuta ihjäl folk! ;D haha. (A) Men fan vad bra det va! Syynd bara att vi inte spöade IT. Men det va faktiskt rätt ojämnt.. Vi va ju så olika många folk.. hehe. Men jag trodde faktiskt att vi skulle ta dom! Men vafan, dom hade ju Fille i sitt lag som är pro på skiten, plus Mackan och Pontus som har spelat tränat laser.. hehe. Men HG kämpade på bra! o vi lär ändå alltid vara BÄSTA HG! haha.
Natten var också jääävligt nice! Jag o Emma joinade Mackan o Fille hem till Fille. Där kollade vi på filmer o softade. Först Sommaren med Göran. Haha, jag var övertrött så ALLT va kul! Men det va rätt bra. Efter såg vi Paranormal activity. Och den vart jag besviken på, som fan. Hade ju hör att den skulle vara så jävla läskig. Men icke. Det var rätt okej, men i och med att jag hade så höga förväntningar så kändes den bara töntig.
Vi stängde av datorn o la oss vid halv 6. LYCKAT! haha. Är rätt trött nu kan jag lova! Ikväll blir det nog en tidig kväll.

Skulle ju på banhoppningsträning imorn på Eken med Lillan, men den blev inställd på grund av att det är så jävla kallt. Synd. Men det va nog rätt beslut. Sjuukaste kallt.

O nu har jag precis kommit hem från stallet. Har vart ute i kylan och dött lite. Blev en barbackatur med syster. Det var mysigt, med sjuukt kallt! Nu lite chill!

PussoHej!<3


T A G G A

träääningsvääärk!

Helt seriööööst! Min träningsvärk kommer avgöra spelet ikväll! Jag kan inte ens gå i trappor. ojojoj!

Nu har jag fixat Paranormal activity, Sommaren med Göran och Sherlock Holmes. Men inte på DVD tyvärr eftersom min data är ceepe! Det fick bli på ett USB-minne. hehe. Men det får lösa sig!

Nu är det time för att fixa sig för kvällen! Min buss går om drygt en timma så nu är det dags. TAGGA!

PussoHej!<3


                                                                                    T   A   G   G   A   !   !   !

29 januari - 13.51

tagga tagga tagga!

Oj, vilken träningsvärk jag har! Inte bra. Eller det är väl bra på ett sätt. Men det är fan fel dag att ha träningsvärk på. Jag måste ju vara tiptop ikväll eftersom vi ska spöa IT. Aja, vi tar dom ändå. hehe.

Pratade med mammi förut, hon är i Stockholm o pluggar i två dagar. Hon sa i alla fall att hon tyckte att jag skulle ha leggings på idag. haha. Mind reader tänkte jag. Fattade inte hur hon kunde veta mitt problem! hehe, men hon hade tydligen läst om det här. haha. "Jag tycker du ska ha leggings på dig, du ramlar ju bara hela tiden. Du kommer göra dig illa annars!" HAHAHA! Ao, nu är frågan. Leggings eller shorts..?

Är så jääävla pepp på kvällen! Helt sjukt! Spöa sönder IT! Mohahaha!
o nu blir det bara bättre! Planen va ju att jag skulle sova hos Jonna efter så jag slapp åka hem. Men det blev bättre! Jag, Jonna och Emma hänger på Fille och Mackan hem o kollar film efter lasern! Så jävla bäst. (Y) Tagga inför kvällen då!!

Det är så jävla mycket plugg nu! Fy fan! Ae, nu är det dags att sätta igång med det igen. Min plan var att hinna med att klippa Lillan idag också. Men tiden rinner iväg så jag får ta det imorn istället.. 

PussoHej!<3

29 januari - 02.39

hey ho lets go..

Weeiii! Peppar sönder på imorn! Ska bli så sjukt kul att spöa skiten ur IT-snubbarna i laserdome! Mohahah! Fy fan vad jag är tagg! Övertagg! Heheh.
The big problemo no. 1 är ju vad man ska ha på sig.. Shorts är ju att föredra.. Men med mina viita ben kommer jag lysa upp hela arenan! Fiiint blir det! (Y) Men det får nog bli så i alla fall. Man måste ju offra sig lite för segern. Annars va planen leggings.. Men det får nog bli shortsen i alla fall. ;D

Imorn blir det ingen skola för min del. Skönt som fan! Peter är sjuk så vi får jobba hemma istället! Underbart! Så klart inte underbart att Peter är sjuk! Absolut inte! Bästa Peter ju! Men bättre att få jobba hemma än att få en förvirrad vikarie eller komma till skolan och upptäcka att det va helt ovärt!

Jag hoppas att jag inte är död imorn på lasern! Igår va det gymmet som gällde med Martina. Det blev löpband och mage-, ryggmaskiner. Idag va det ett styrketräningspass. Kommer nog vara död. Eller ae, jag är så hurtig så jag klarar det! Hehehe. Men det värsta är ju att Jonna o jag ska o gymma på lördag också. DÅ lär jag vara död. Hahaha.

Jag är glad! Det flyyter nu! Allt är bra, fast det är egentligen dåligt! Hahaha. Även om det är mycket i skolan och allt går egentlien rätt kasst så är jag bara så jävla glad! Glad på allt! Eller ae, jag är inte glad på min dator som inte vill bränna filmerna som jag har laddat ner! Dumma knut! -.- haha, men allt annat flyyter!

Något som har gjort mig glad är detta:

weeii, vi har också blivit moderna nu med platteve.. haha, bara några år för sent. hehe.
bättre sent än aldrig, right? ;D

Men egentligen är det inte den jag är så glad över utan det är den här:

hehe, den gamla feta burken. den ska hamna i mitt rum nu istället. fett!

Ae, nu ska jag ta o sova lite. En stooor dag imorn! Hohohoh, fan vad IT ska få pisk! O fan vad jag är pepp på det! :D

PussoHej!<3

25 januari

goood days.

Snart spyr jag på skolan. Så jävla mycket hela tiden.. Blir galen på det här!

Helgen har i alla fall varit bra! Jag hade det väldigt trevligt på Skogslotten med eliten. Det var kul att den nya ponnyeliten var med också. Då blev det lite som dom gamla goda tiderna med ponnyeliten. Hehe. Det som var mindre kul var att min häst hade fullkomlig damp på träningen för Sofia Kvarnstrand-Andler. Helt galen var hon. Antagligen eftersom hon stått själv i en box hela dagen, kraken. Hon tyckte i alla fall att det var väldigt kul att hoppa och hinder har hon ju inga problem med. Det är värre med bommar. Haha, hon hoppar över dom som om dom vore höööga hinder. Puckopolle.
Kvällen var väldigt trevlig. Vi hade en tävling, kollade på Bert och lekte mörkerdunken i ridhuset. Vid halv tre däckade vi i lägerstugorna.


bäästa tävlingarna.


mini.


tacos!





martina.


En bra dag har det varit idag. Allt förutom morgonen var bra. Försov mig en halvtimma och orkade verkligen inte gå upp. Fy fan för mornar. Annars har dagen varit bra. Har ägt sönder på pingis, raggat folk till lasern och gjort en labb med vaniljkräm och spott. HAHAHA! Så jävla ofräääscht!


bäästa emma och madde. madde spottar i en mugg. ^^


nåt va skumt med vår kräm.


en grön plupp. jonna fångade den!


testade glasögon innan bussfärden hem.. vi ÄR snygga.

Nu är det dags för stallet.

PussoHej!<3

23 januari - 02.05

tröööötter.

Ojojoj. Litteraturanalysen dödar mig. Men jag mår bra ändå. Tror jag. Idag är det i alla fall första dagen sen den 1 januari som jag inte har ont i halsen! Herregud! Nu kan jag äntligen börja träna igen och köpa gymkort! Kändes lite onödigt att köpa det när jag ändå inte kunde träna. Men nu så! Nu ska det brännas! Bikinisäsongen närmar sig..

Nu är jag sjukt trött. Klarar inte av att plugga mer, huvudet står stilla! Har lagt fram lite kläder som ska packas med imorn. Känns inte som om jag har sån stor koll på morgondagen. Har typ inte packat nåt alls. ILLA! Mend et ska bli sjukt kul! :D Saknar alla störda grejer vi gjorde med ponnyeliten! Det här kommer nog bli lika kul! Skogslottare är ju som dom är! :D

Nu blir det sängen snart!

PussoGodnatt!<3


btw, bild på mitt småshoppande kommer här också.

har bestämt mig för att samla det högra armbandet fullt med berlocker.      ..det blir dyrt... haha. ;D

22 januari

jag dör nog snart..

FY FAN! Den där jävla litteraturanalysen kommer att ta livet av mig! Måste skriva massa, men vet inte vad jag ska skriva. Känner mig helt omotiverad. Känns ju jävligt bra!

Pingis vare som gällde i skolan idag! Haha. Så jävla bäst är vi!
Annars var det en lagom flum och bra dag idag. Hade fysik med Peter och vi ballade ur lite i slutet. hehe. Allt va roligt! Om ni undrar om en uppgift i boken om en spik och en magnet kan vara rolig, så rolig att man dör av skratt, så kan den det! Haha, nv bröt ihop totalt och så roligt va det inte ens.

Blev en sväng på stan med Sanna också. Illa! Småshoppande är inge bra! Slänger kanske upp nån bilde sen.

Nu ska jag till stallet. Ska rida pluttan och fixa allt inför imorn.

PussoHej!<3


21 januari

plugg. plugg. plugg. o ännu mer plugg.

O fy fan vad dålig jag är på att blogga. Är bara så mycket i skolan nu att jag dör på det här!

Dagarna i skolan är bra. Pingis idag, fotbollsspel igår. Ao, det är bra! Bästa folket!

Nån annan som va jättebäst igår va min polle på hoppträningen! Finast va hon! Känns bra inför helgens träningar med eliten. Ska bli så kul!

Imorn är det fredag! Såååå skönt!

Vi har inget vatten här i husby. Skumt som fan! Hela byn är utan! Tur att jag redan duschat då! Hoppas vi får tillbaka vattnet till imorn på morgonen i alla fall!

Nu blir det meeeer plugg. Fy fan!

PussoHej!<3



bara för att jag så jävla gärna vill ha sommar nu!!



                                                                                                                 värt inlägg.

19 januari

braaa men ovärd dag.

Dagen har varit gansk onödig.. Det måste jag påstå. Föreläsningen vi hade i tre timmar på eftermiddagen var ganska ovärd och förmiddagen var helt förvirrad! Hade uppstart av ett nytt projekt: Vem är jag?. Hur fan ska man veta det? Hur fan ska nån veta det?
Men dagen har ändå varit rätt bra. Det har vart flumt och glatt. Eller ao, glatt från dom flesta håll.. Jag har vart glad i alla fall. Hehe.

Jag och Jonna fick en fiiin utskällning av två lärare.. Inte kul. Hatar sånt! Vi hade sprungit i korridoren och släckt lamporna. Det uppskattas inte av lärarna. Men vi hade ju kul i alla fall och sparade energi! Vi tänker ju på växthuseffekten liksom! ;D Det borde betyda MVG till oss! Men ae, utskällning passade bättre. Vet bara inte om vi kan hålla oss från att springa i korridorerna... Det kan bli svåårt.
Emma och jag gjorde snyggaste ramlingen i korridoren igår. hehe. Alla som missade den missade årets händelse kan jag lova. Orkar inte förklara hur det gick till, men kul va det och ont gjorde det. ;D

På tal om att ramla så hatar jag snön och detta skitväder. Nu vill jag bara ha sommar. Halkade omkull idag på väg från skolan. Och det är ju inte ovanligt att det händer och speciellt inte när det är sånt skitunderlag. Som tur var så var jag inte ensam. Hehe, hade Jonna och Drika med mig. Sen blev det snöbollskrig med ett gäng IT-snubbar som hade sett min fina ramling. hahaha. Vi vann. Kanske. ;D

Nu gäller det att tagga till den 29de då!! Fan vad vi ska spöa skiten ur IT-snubbarna! Hahaha! Så jäävla värt!

Igår hade vi btw FEM brandlarm! Helt sjukt! Det betydde att man höll på att frysa ihjäl och snöbollskrig så klart. Hehe.

Nu ska jag till stallet. Imorn blire hoppträning och i helgen blir det kick off för eliten! :D Är sjukt pepp på det!

PussoHej!<3

GIBRALTAR!

en bra, bra dag!

Bästa NV va ju som sagt på Gibraltar i fredags. Det var vääldigt trevligt! Och jag måste påstå att skolan är bra! Att få göra sånna här saker lyfter verkligen allt! ;D

Vi åkte från skolan vid halv 9 typ. När vi var framme på gården bytte vi om och då blev det att hämta små lurviga pollar i hagen för att sedan rida ut i typ två timmar i underbar natur! :D
Jag fick en jättefin polle! Eidfaxi. Det var ena av gårdens två hingstar. Men han var nog den snällaste hingsten jag har vart med om! Hehe, men han va fiin! Skulle fått rida en av hans söner först, Litur. Men bytte till Eidfaxi. Hehe.
Det roligaste på hela ridturen var nog när Maddes häst stack med henne. hahahaha! Den lille plutten bara försvann som ett streck. Haha.


bäästa NV.




fluffiga pollar.


Litur.


Eidfaxi.


Eidfaxi.




on our way.


fiint. red på roxens strand

Efter ridningen grillade vi korv. Cathrine stog o pratade om vad vi behöver göra innan Hästskötarexamen och helt plötsligt skriker hon: "Titta! Min korv kissar!" HAHAHAHAHAH! Men det såg fan ut som det! Fett kul! Och speciellt att ens lärare säger så. Hahah! Så jävla rätt!
Efter att alla korvar hade kissat klart och vi var mätta så hade vi lite "lektion". Hehe. Vi gick igenom palpation på hästar. Det var intressant och bra. Önskar alla skoldagar kunde se ut så här. Hehe.


koorv.





Bääästa NV!
Braa dag! Puss på det!

Nu efter I en annan del av Köping och Blåsningen är det väl dags för sängen kanske.. Men borde väl plugga lite till.

PussoHej!<3

Myys med flickorna

Okej, dags att ta tag i bloggen igen.

Blev inget bloggande igår. Hade fullt upp med allt och inget. Stallet på morgonen, sen hem en sväng och sen åkte vi till ridhuset o hoppa. Min häst är fiiin! Bara så ni vet. Efter det städade jag mitt rum, och jag kan påstå att det behövdes.. Sedan åkte jag o mor till sörping o handlade lite mat och plockade upp Lisa och Martina. Vi hade en treeevlig myskväll! Lite lagom flum. "Vad har du i byxan Danieel?", cowboykillar på facebook är kul. Martina och Lisa hade även bajskrig med mina gosedjur. Helt normalt. Heeelt normalt.


vårt gooodis. ;D


okej, det va chips också..

Myyysig kväll med dom bäästa! (: <3

Nu slänger jag upp ett inlägg om NVs utflykt till Gibraltar. ;D

PussoHej!<3


Gibraltar

braa braa braaa!

Dagen känns för bra för att jag ska berätta om den i nåt kasst inlägg.. Inte bra! För jag är sjuuukt trött och har suttit och pluggat hela kvällen och känner inte alls för att skriva en endaste mening till..

Bloggar nog imorn efter att jag vart i stallet på morgonen istället. Känns som att det blir ett bättre inlägg då.

Dagen var väääldigt bra kan jag ju bara säga då!
Bäääästa NV! Och jag måste nog säga BÄÄÄSTA real också! Vilken annan skola låter en åka iväg på utflykt för att rida? Bara för att vi är så duktiga och för att det var orättvist att HH fick rida på julavslutningsshowen.. ;D haha! bästa!


fiiina eidfaxi


bäääästa NV!!!                ..o jag ser ut som en mongolid..

Aej, nu ska jag nog gå o dö lite. Huvet spränger o halsen värker. Men borde plugga lite till. Hade tänkt att läsa ut Glaskupan idag så att jag kan börja med bokanalysen. Den ska ju vara klar om en vecka..

Mys med flickorna imorn! <3

PussoGodnatt!<3

14 januari

Mer skit! Fan!

Var hemma igår. Ville egentligen gå till skolan, ville inte missa en massa. Men mor o far tvingade mig att vara hemma, vilken nog var ganska bra. Jag åkte även till läkaren igår. Han konstaterade att halsflussen hade övergått till en virusinfektion. Kul. Bakterier kan man ju bota med typ penicillin, men viruset måste självläka genom vila. Som om jag har tid med vila..?!?
Men ändå skönt att halsflussen nästan var borta i alla fall. Men min hals är fortfarande fuuul! Äckelhals!

Idag släpade jag mig iväg till skolan. Det var väl inte det smartaste precis.. Jag mådde skit. Men kände att jag var tvungen att fråga Cathrine lite saker och ville ju inte missa första nvpasset heller..
Åkte sedan hem med första bästa bussen. Som i och för sig gick vid halv ett.. Jävla skitställe bor jag på! Hade vart helt okej och nästan jättebra om det hade gått lite mer bussar! Men så är det ju minsann inte. Väl hemma däckade jag i sängen i alla fall.

Just nu skulle jag bara vilja såga av mitt huvud vid axlarna, så att halsen också följde med, och sedan kasta det till skåne. Sen när det mådde bra igen, när huvudvärken och halsontet och det hade gått över kunde det få komma tillbaka. Jag tror nog inte att det går att göra så.. Kanske värt ett försök?

Vill verkligen inte missa utflykten imorn! Jag tänker fan släpa mig iväg till skolan ändå! Hur jag än mår. Sådeså!
Haha, det påminner mig om när vi åkte till stockholm med förra klassen och gick på konstmuséum och sedan fick vi leka själva på stan och på Grönalund. Problemet var bara att jag hade 40 graders feber och lunginflammation. Haha, låg däckad i flera veckor efter det och missade skolavslutningen. Men med på utflykten var jag minsann!
Så illa är det ju inte nu dock. Och det är jag jävligt glad för.

Nu ska jag försöka plugga vidare.
Måste ju försöka skriva klart den där rapporten som ska in imorn.. skiiit! allt är skit!

Två bra saker:
* Gick vidare till nästa intervju till jobbet. Nu är det bara att hoppas!
* Myyyskväll med dom bästa på lördag! <3

Tråkigt och förjävligt inlägg. Men fan, jag är tråkig och förjävlig nu.

PussoHej!<3

12 januari

bajsbajs..

Jävla skit. Jag mår som en korv. Ont i huvudet, halsen och känner mig bara allmänt hängig och trött. Vill bara gå och bädda ner mig i sängen och inte stiga upp fören det är sommar. Men det går ju inte. Massa plugg och annat skit som måste göras. Tur att man har dom finaste vännerna som förgyller dagarna! <3

Bästa tajmingen om jag går och blir sjuk nu... INTE! Blev ju aldrig riktigt frisk från halsflussen och det har börjat visa sig nu. Har ju gått och haft lite ont i halsen hela tiden men det va ju ingen större fara. Men nu har det blivit illa igen. Eller inte så illa som det var först, men lite illa. Men det är väl huvudet som är värst, det är alltid värst. Hoppas bara att jag slipper migränen. Får ju alltid sån extrem migrän. Kan inte göra annat än att ligga däckad i flera dagar då. Har inte tid med det! Hoppas att det bara är av tröttheten som jag mår så här.

Och vi ska ju dessutom till Gibraltar på frredag med NV. Vi ska på en myyysig liten utflykt för att vi är så bäst! ;D Då måste man ju bara vara tiptop liksom!


Nu ska jag sluta klaga! Kände bara att jag var tvungen att klaga av mig lite. Nu hoppas jag på att jag inte blir sjuk i alla fall.

Annars så har dagen varit bra, om man räknar bort hur jag har mått. hehe. Bästa specialhoppningen! Jag slänger in en hög med bilder. Tack till Becca som fotade! (:

..massa bilder. kanske inte så kul för er som inte är hästintresserade. i så fall, BLUNDA då!


i väntan på åbybuss. snyyyyyyggast!


åbykrog.


mat på åbykrog.


teori.


jag och plexus.


bästa pluttpolle.


dessie o merlot.


jonna o saphire.


bella o anaiis.


drika o hilton.



avslutar med en bild på bästa plexus.


Förövrigt är vårat modem helt jävla cepe, jag är jävligt trött våran skolas obefintliga planering och jag hatar alla jävlar med päls!

Så äre!

Nu ska jag gå och dö lite och hoppas på att jag inte blir sjukare och att jag mår prima imorn!

PussoHej!<3

22.22

pluggpluggplugg.

Aej, nu orkar jag inte plugga mer! Får rycket på det här!
Fast det blir väl lite mer plugg ändå. Tänkte läsa lite innan jag går o sover också. Har ju redovisning på Glaskupan - Sylvia Plath om två veckor. Braaaa! Och jag har precis börjat på bokjävlen! Kul!
Blir att läsa hela tiden. Får lägga undan det andra som jag läser för att kunna koncentrera mig på den där sega bokjäveln! Skiit!

Nu blir det att lägga sig i sängen i alla fall.

PussoGodnatt!<3


kvällens bilder.                         - bäästa sommaren, 2009!



finaste martina! <3

bästa. snart igen! <3

11 januari.

streeeeeessad.

Herregud! Inte okej! Borde inte blogga nu, borde fortsätta med plugget.
Helt sjukt. Är redan överstressad av skolan. Det är ILLA! Vart fan tog den där fokusveckan vägen då? Bortsprungen. TVÅ lektioner med fokusarbete får vi! Så jävla illa. Tack Real! (Y)

Idag hade vi i alla fall våran första lektion med estetisk verksamhet -foto. Det var okej. Men blir nog kul sen när vi kommer igång med att fota och så.

Vill bara säga att klassen är bäääst! BÄÄÄSTASTE HG! Känns underbart att träffa alla igen efter lovet.


norrköping var en solig stad idag.


bäästa HG


idrooooooott.


bäääästa HG, kääämpar.


avslappning.

PUSS PÅ BÄSTA KLASSEN! <3

Naej, dags att plugga järnet nu då.

PussoHej!<3


22.25

boutiqe gekås.

Blev ju en snabbtripp till Ullared igår också. Hann inte med så mycket, vi hade bara knappt 2 timmar på oss. Men jag handlade för över 800 ändå. hehe. Fast då var det täcket till Lilly som gick på mest. Lilly fick två nya täcken, ett 300 g utetäcke med halvhals och ett fleecefodrat regntäcke.

Till mig blev det två urgoa skjortor.




och sen vart det lite annat smått och gott.

ögonfransar, naglar, termo leggings, strumpbyxor, hårfärg, hårspray, bomullspaddar, ansiktsrengöring, deo, puder och solglasögon.

plus mer smått och gott.

Blir spännande med hårfärgen. Jääävligt röd!
Första seget med att köpa färgen avklarad, nu är det bara att våga ta andra steget och sätta i färgen kvar. haha. Hoppas det blir bra. Annars får jag väl färga om med nån annan färg. hehe.
 
Har skickat efter lite kläder idag också. Spännande spännande. Hoppas dom kommer snart.

Men nu är det dags att sova. Skola imorn ju.

PussoGodnatt!<3

Hemma

borta bra, men hemma bäst.

Hemkommen från Varberg nu. Det var en väldigt trevligt och myyyysig helg!
Vi är inte en normal skara människor. haha. Men det är ju med sånt folk jag trivs bäst! ;D
Något som kördes med hela helgen var Ellens citat: har inte alla kanoter i stallet.
Passade rätt bra in på oss alla. haha.

Bildbomb!


myyyys


tvspel, james bond! haha, klassiker.


sen vart det att spela Galenpanna och efter det Mixmax. hahaha!


fight! tjejerna mot johan. vi vann! ;D


storasyster flyger av lillebror.


fight.


ellen och johan.

Underbart att träffas igen! Hoppas bara att det inte dröjer så lång tid innan vi träffas igen. Hoppas på redan i februari! :D <3

Skönt att vara hemma ändå. Men hade ändå inte gjort nåt om vi hade stannat ett par dar till. haha.
Såg på En annan del av Köping nyss. Så jävla sköna! haha. Sjukt skönt program. Jag känner att jag kan relatera till dom. hehe. ;D

Slänger upp bilder på mina inhandlingar på Ullared sen.

PussoHej!<3

7 januari 18.05

upp, upp, iväg.

Hemma från staden. Nu vidare till stallet.

Jobbintervjun gick hmm.... ..bra? Kanske. Svårt att avgöra, det var nån gruppintervju. Så vi får se om jag blir uttagen till nästa intervju. Hoppas på det!

Efter intervjun blev det en liten sväng på stan med fadern. Vi köpte kaffe och te och presenter till Stegerudarna och sedan tov vi en fika på Paus. Sprang på Lisa och Jesper där också. Hann ju tyvärr inte prata med dom eftersom min far sprang iväg. Så det var bara att skynda sig efter han.


gött! fast ae, nu måste detta också förbrännas.

En barbackatur på Lillan får bli dagens träning. hehe, kanske blir lite fys när jag kommer hem också. Hoppas jag hinner med det.

PussoHej!<3

7/1 2010

första dagen i skolan.

Skolan började idag då. Onödigt. Peter va sjuk så vi hade ingen lärare. Fick gå hem och jobba. Nu har jag i alla fall jobbat som en gnu. Jobbat in några timmar på morgondagen också. För imorn behövde vi inte heller komma till skolan. Men jobba hemma var vi ju tvugna att göra..


heheh, våra lärare är snygga.

Nu bär det snart av till Arbetsförmedlingen för en anställningsintervju. Håll tummarna! heheh.

Ikväll packar vi väskorna och efter stallet på morgonen imorn åker vi till Varberg och till kära familjen Stegerud! Känns som 100 år sen sist, men det var ju bara ett halv år. Vi va ju där nere i somras på wheels and wings. Braaaaa tider!<3
Hoppas på en snabbtripp till ullared imorn också! (: Skulle behövas..

2006



HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA! syskonen schönbeck och syskonen stegerud för 4 år sen. snygga!
SPECIELLT JAG!


2007

syster, johan och josefin för 3 år sen. ;D


syster och josefin


jag, far och johan.

Man var snygg! Man är snygg!

Ska väl ta och plugga vidare nu.

PussoHej!<3

La cage aux folles.

vad är värre än söndagsångest?      - jullovsångest.

Ett snabbt inlägg kommer nu!
Är trött. Mår dåligt. Men är på rätt bra humör!

Ludd o jag sofistikerade oss på teatern idag. Väldigt väldigt bra! Duktig morbror jag har!
Fast först gick Ludde och jag på restaurang. Gäller att slå på stort när man ändå är igång!
Orkar inte med att skriva så mycket mer, slänger in ett par halvkassa bilder istället.




La cage aux folles!






Nu är det dags att sova.
Ångest. skola imorn. plus anställningsintervju. fan! önska mig lycka till!

PussoGodnatt!<3

emotional breakdown!

all alone..                                                        - en final case-låt faktiskt. ;D

På order av Lisa slänger jag nu in ett kooort kvällsinlägg. hehe.
Vi håller båda två att få en emotional breakdown här. Av lite olika anledningar dock, men ändå samma. En sak vi båda bryter ihop över är att det var evigheter sen vi hade en av våra myyyskvällar! Och dom andra anledningarna är både hemliga och självklara! Heartache på hööög nivå!





Lisas och min stoora diskution idag har kretsat kring kärlek och den stora frågan kom återigen upp: "Varför är kärlek så kompicerat?". Jag föreslog att vi skulle skriva till kungen. Lisa, som är kungen största fan, skrev ett brev. Det var nog det bästa brevet jag sett!

Hej kungen.
Jag vill börja med att säga att du är jävligt snygg där på din tron. Jag har faktiskt en bild på dig över min säng till och med. Jag drömmer om att gifta mig med dig, jag är nästan lite kär i dig ..Nu när vi ändå är inne på ämnet. Jag har en fråga: Varför är kärlek så komplicerat? 

Tack på förhand /Lisa, din föralltid. 


Just nu känner jag mig bara ensam och förvirrad! Kanske trött också. vet inte. Halsen värker och det är fan dags för sängen nu.

Men först några ord om kvällen.
Mysig kväll med familjen. Dartspelande i källaren, jag förlorade inte! Oxfilé och potatisgratäng, mums! Och jvm. Tycker dock att hockeyn kunde ha vart bättre. Tyckte att det skulle ha vart en guldmatch, inte brons! Men pojkarna är ju duktigta i alla fall!

Nej, nu är det sängen som gäller!

PussoGodnatt!<3


5 januari

livet fortsätter.

Idag mår jag faktiskt bättre. Sov rätt bra i natt! Vaknade bara några gånger. Och nu kan jag nästan svälja utan att det gör ont, nästan. Skönt att medicinen har börjat hjälpa ordentligt!

Jag känner mig på bra humör just nu. Nästan så att jag ska ta och baka nåt. Nu kan jag ju kanske äta det också. Blir inte lika glad när jag kollar på termometern dock, minus 18 grader. Nu är det fan nordpolen vi befinner oss på. Blir att sitta innne idag med. Med en till film kanske.

Hoppas på att jag mår tillräckligt bra imorn så att jag och Ludd kan gå på teater. hehe, vi ska vara sofistikerade! Nu hoppas jag verkligen på det! Kan väl få en frisk dag innan skolan börjar...?

Nu ska jag...

..ingen aning om vad jag ska göra...

..kolla klart på Ture Sventon kanske.. heheh.

PussoHej!<3

01.21

nästan levande.

Ville bara visa lite livstecken, om nån var intresserad.
Min hals är snyyyyygg! Bara så att ni vet!
Funderar nästan på att slänga upp en bild.... Men tvekar lite. Känsligt folk kan ta illa upp. Det är inte frääääscht! Svullen, röd och varig. Okej, jag behöver inte säga mer..
Linn och jag kan bilda klubb. Hennes hals var ju också rätt så disgusting där ett tag när hon tog bort halsmandlarna. En ny Facebookgrupp kanske. Sounds great!

Har precis sett på När lammen tystnar. Den var okej. Alla har väl redan sett den antar jag, men jag har inte gjort det för att min kära mor har talat om hur fruktansvärt läskig och hemsk den är o blablabla.. Haha, enligt mig var det en actionfilm. Inte särskilt läskig, mer spännande. Men jag såg ju inte Titanic fören för några månader sen heller och även det var ju pga min kära mors varningar om hur fruktasvärd den var. Haha, liiite överkänslig antar jag. Puss på dig mamma!


Nåt jag stör mig på är att samma jävla avsnitt visas nu på kvällen, eller okej natten, som på eftermiddagarna av t ex. Two and a half men och How I met your mother. Dåligt! Dom tänker ju fan inte på oss som inte har nåt liv och som bara sitter framför teven. LÅGT!
            ..det är ju så mitt liv ser ut nu. Teven och datorn är ju dom två sakerna som jag kan pyssla med om dagarna, när jag inte sover. Många filmer har jag hunnit med!

Naej, nu ska jag väl gå och sova. Har lite ångest även idag. Men tror inte det ska vara någon fara idag. Har ju kunnat sova nu på dagen utan större problem. Så nu håller jag tummarna för en skön natts sömn.

PussoGodnatt!<3

HALSFLUSS!

FY FAN!

trevligt! som fan.

Natten till igår var nog den värsta jag vart med om sen jag hade lunginflammation. Jag låg i sex och en halv timma och försökte sova! Hade så sjukt ont i halsen och i öronen. Kunde inte svälja eller något. Vid femtiden gick jag upp till mamma och pappa. Och jag fick ligga i deras säng. haha, länge sen man sov hos mamma och pappa. Men det var mysigt, slippa vara ensam. Jag somnade senan en stund vid halv sju ungefär.

När jag vaknade var det dags att åka till läkaren för en undersökning och det visade sig ju vara halsfluss. Fuck! Så nu lever jag på penicillin och smärtstillande. Försöker även få i mig lite te. Lättare sagt än gjort.

Natten till idag var lite bättre. Hade ångest som fan när jag skulle gå och lägga mig igår. Jag sov väl kanske en timma åt gången sen vaknade jag och hade asont, somnade igen, vaknade, somnade. Aa och så vidare. Förjävligt!
Känns bara så jävla ovärt att slösa bort dom sista dagarna på lovet genom att vara sjuk.. Läkaren sa att om jag hade tur så skulle jag bli frisk till på torsdag. Det är ju då vi börjar skolan. KUL! Kul som fan!

Nej nu ska jag sluta klaga. Jag går och däckar ett tag istället, eller kanske tittar på film. Har hunnit med många filmer dessa dagar..

PussoHej!<3

2 januari

bra början på det nya året..

Fan! Det blev som jag trodde. Nu har jag ju fan gått o blivit sjuk.. Så fett ovärt!
Så idag har jag knarkat te, sovit och kollat på Step up. Jättebra film! Såg den faktiskt två gånger. Hehe. Först såg jag och mamma den och sen ville syster och hennes kompisar se den och då kunde jag lika gärna se den igen. heheh.

Nu har vi besök. Jag sitter här. Orkar inte sociala mig med folk. Imorn ska Jesper ha 18-års fest, jag hoppas jag är frisk så att jag kan gå! Vill inte slösa bort mina sista dagar av lovet genom att vara sjuk! Så jäävla ovärt!

Nu  jag testa Voddler och däcka i min säng igen.

PussoHej!<3

01.34 - 2/1

nytt år.

Nu är jag väldigt trött. Dags för sängen snart!
..hoppas jag.

Nu på kvällen har det bara blivit att ta det lugnt. Fick massage av pappa - har sjukaste ont i ryggen, tog en lång varm dusch, ansiktsmaskade lite, parkerade mig i soffan och såg på Flickan som lekte med elden o Oceans Twelve och nu hamnade jag ju här. Mitt ansikte är fortfarande täckt av glitter. Det fastnade ju massor i limmet till ögonfransarna. Och mycket lim är kvar! Trodde att alla mina riktiga fransar skulle ryka när jag tog bort lösögonfransarna. haha. Men jag tror att dom flesta sitter kvar.

Tror nästan att jag håller på att bli sjuk. Att vara ute i bara klänning igår var inget lyckat.. Jag får väl skylla mig själv. Men jag hoppas verkligen inte att det det blir så. Det är ju bara en vecka kvar på lovet nu och jag har så mycket jag vill hinna med att göra! Och mycket jag måååste hinna med att göra!

Naej, nu ska jag byta data och lägga mig i sängen istället och hoppas på att jag får sova snart. ..men det är inte troligt.

PussoGodnatt!<3


1/1 2010

slutet gott, allting gott.

2010 nu då! Känns bra! Jävligt bra!

Gårdagskvällen var lyckad! Väldigt lyckad! Väldigt glittrig dessutom!

Först blev det en runda på stan med Jonna för att köpa mat and so on.. Sen for vi till Madde och åt. BÄÄÄSTA  HG! Sedan fixade vi oss. Mycket glitter, lååånga ögonfransar och hattar! (Y) När vi va klara och snygga kom Ludde, Lisa o Tuva, Martina o Emma och så förfestades det lite. Mycket dans redan då. Uppvärmda och klara tog vi spårvagnen till lokalen. En upplevelserik spårvagnstur.. hehe.


maat


tha jonnapose


och för maten stog madde och dessie. snyggassssen!


hatt, glitter, ögonfransar.                       - lite translik..

Väl framme på festen var det fullt ös hela kvällen. Mycket dansande blev det! Och HG syntes! Det var brudarna med hattarna det! (Y)
Tyvärr blev det hemfärd ganska tidigt. Men tack till Dessies pappa som skjutsa hem oss. Annars hade vi fått ta en taxi.. Jag och Jonna sov kvar hos Madde. Tack snälla för det! Hoppas du mår bättre snart gumman! 

Tack till alla för en jättebra kväll! En bra sista dag på 2009! <3

Hade inte på mig paljettleggingsarna. Dom satt alldeles för dåligt och var förstora. Så jag fick istället låna Virans vanliga och sprejade ner mina kläder med massa glitter istället. hehe. Alla jag dansade med vart glittriga. 
Hoppas nu bara att jag får lämna tillbaka dom där leggingsarna.. Dum som jag var tog jag ju bort lappen.. Men det kanske inte gör nåt..? Hoppas det går!

Nu blir det att hoppa in i duschen!

PussoHej!<3

..hoppas på att få mer bilder från madde sen. slänger upp dom då. ;)

RSS 2.0