28 maj, later.

Nu ska jag ta mig en springtur upp till stallet med dom där lurviga små krabaterna.

Syster och jag har ju ff. Mor och far är nämligen i tyskland, typ..? Så ikväll ska jag nog se på nån Disneyfilm! Bääästa Disney! Jag har fått ett disneyryck igen! När jag inte lyssnar på min kärlek Greyson Chance (ha-ha) så lyssnar jag på låtar från Disneyfilmer. Så jävla bra!

bästa listan kan ni ju få här också, bara för att jag är så snäll!
http://open.spotify.com/user/tildrutt/playlist/1A2cIk8tQ8N4JusIqYxmOz

PussoHej!<3


28 maj

I'm in looove!



Jag vill ha den dära pojken! Så jävla duktig!
ae, jag är nog kär..

PussoHej!<3

25 maj

Jag får krupp! Varför är blogg.se cepe för? Jag kan inte ladda upp bilder eller någonting.. Och det går inte att göra styckeindelningar, inte ens trycka enter.. Fattar inte vad som är felet.. Mitt andra konto funkar utan problem. Ceeeepeblogg! Jag njuter i alla fall av den sista studiedagen. Den ska avnjutas med lite mer plugg och avslutas med jobb.. Planen är att jag ska åka in till stan till Drika och Bella och plugga tillsammans med dom. (Y) PussoHej!<3

24 maj, lite senare..

(blogg.se är cepe..) Nu har jag vart uppe hos mormor och morfar och ätit våfflor! Det var gott!
Jag har nu skrivit klart men litteraturanalys. ÄNTLIGEN! Nu ska jag läsa För alltid och nu än en gång! Måste ge Josefin massa cred för boken! Jättebra! o titt vem som hamnade på framsidan.... ;) 


PussoHej!<3

24 maj

Mycket trevlig kväll igår! Vi bestämde helt random att vi skulle till ensjön och tälta, grilla och bara chilla. Tanken var ju att vi skulle bli ett helt gäng från klassen. Men dom flesta bangade i sista sekund. Vi som åkte ändå var jag och Jonna, Hanna, Linnea, Becca och Emma. Vi hade det riktigt trevligt och grillade majskolvar, som dock hade legat i sanden. Det största bestyret var att få fyr på elden. Det regnade ju under dagen så det fanns inte så gott om torra pinnar. Men efter endal bök fick vi igång en fin majbrasa! ;)
Runt 11-tiden åkte både Becca o Emma och Hanna o Linnea hem. Då bestämde jag och Jonna att vi inte skulle sova kvar. Vi skulle aldrig lyckats få upp tältet i mörkret. Men vi stannade kvar och myste vid elden ett tag innan vi åkte hem.
Nu sitter jag i solen med en dator och två hundar och vaktar Lilly som går i sjukhagen och betar. Hon får inte röra sig så mycket och absolut inte springa omkring eftersom hon har boxvila. Men vara ute och beta får hon göra och det måste hon göra annars blir hon tokig. Så då får jag vakta henne istället.
Nu ska jag ta och plugga lite.

PussoHej!<3

22 maj

Nu vet jag hur dom som jobbar på mcdonalds har det. Onsdag o torsdag jobbade jag. O fy fan vad jobbigt det var! Torsdagen var bättre, även om det var mer folk då. För då började jag komma in i det mer. Men inte alls tillräcklig. Men snart kommer jag väl in i det ännu mer. Nästa arbetsdag är på tisdag. Då hoppas jag bara att det går ÄNNU bättre! PussoHej!<3

19 maj

Vi sitter och jobbar i gruppen. Fotosyntes, globala kretslopp och fysikaliska lagar. kuul..

Sen ska jag vidare till jobbet. Första riktiga dagen idag. Känns lite nervöst måste jag säga. Nu måste jag pluuuuugga!

PussoHej!<3

18 maj

Bra jobbat tilda.
När jag skulle åka hem från hoppspecialen idag tänkte jag inte alls på vad klockan var. Utan jag och Jonna va mitt uppe i våra samtal. Jag hoppade på samma buss som Jonna och sen när jag nästan va i sörping kom jag på vad klockan var.. Jag skulle ha tagit 457 istället som går direkt hem. Istället för att åka till sörping och byta buss där som jag brukar göra.. Så det blev så att jag fick vänta en timma i sörping.. Hängde på stinsen som på dom gamla tiderna. Men denna gång utan emokläder och istället ridkläder... Hehe. Men jävligt illa var det. För jag har hur mycket att göra som helst! Så nu måste jag sätta fart!
PussoHej!<3

13 maj

la-la-la-la-långledigt.

Häligt! Vaknade upp med Martini imorse. Alltid lika trevligt!
Hon va med mig på hoppträningen igår. När vi skulle åka hem öppnade himelen sig! Helt sjuka mängder regn som störtade ner på oss! Och det åskade och blixtrade som fan! Måste säga att det var ganska sjukt.. Ganska extremt..

När vi lyckats ta oss in från bilen och ätit mat såg vi på Resan till Saturnus. hahaha. Eller rättare sagt var det JAG som såg på filmen. Martina somnade efter ca 3 sekunder.. hahaha! Bästa!



Nu ska jag duscha och sen blir det att fara upp till stallet för att packa allt inför MAJPOKALEN! Vi flyttar både oss och hästarna till Skogslotten ikväll. Kommer hem på Söndag.

Puuuss!


11 maj

höhöh, realmässa..

Allmänt flum dag! Realmässa var det idag. Det innebar att vi började skolan vid typ 16:00 kanske och var tvugna att vara kvar till 19:00. Jag va tvungen att vara på skolan innan 14:00 för att sätta upp mitt reportage. Realmässa innebar alltså att vi ställde ut våra APU-reportage och våra arbeten från estetiska verksamheten och treorna ställde ut sina P100-arbeten. Sen är det ju så att vår skola ska göra allt till en tävling så dom bestämmde ju så klart att alla skulle gå runt och rösta på dom bästa arbetena.
Seriösa som vi är röstade kompisar på kompisar och andra röstade på sig själva. Helt ovärd dag! Inte var vi många som härdade ut ända till 19:00 heller.. Även om det var obligatorisk närvaro. Men det är ju som det brukar vara i vår klass, i vår skola över huvudtaget.

Nu har jag precis ätit den maten som jag själv så himla duktigt har lagat! Kyckling och hasselbackspotatis. Världens bästa kock! (Y)

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det sista dagen i skolan innan våran härliga fyradagarsledighet! (:

PussoGodnatt!<3


5 maj

lalalala.

Suttit och räknat matte. derivata och skit.. går baaad!

Känner att nåt mer jag varit bad på är att blogga. Har ju bloggat lite på den andra bloggen, men typ inget här. Illa av mig.

Helgen var i ala fall bäst! Valborgsfirande med bääästa HG i Blacka hos Becca och Emme. Lördagen tillbringades hos bästa Martina med bästa Lisa! Söndagen var helt okej. Kunde varit bättre, men kunde också varit värre.

bääästa! <3








Nu ska jag mäta ph-värde på våra jordprov. heheh.

PussoHej!<3

RSS 2.0