22 april

should I fight for what is right or let it die?

Sista praktikdagen idag. Sorgligt.. Jag som har trivits så bra och lärt mig så mycket! Ae, synd! Hade gärna kunnat ha några veckor till. Känner inte för att gå till skolan på måndag och dessutom göra nationella proven i Svenska B då... Fy fan! Känns inte såå himla kul. Borde ta och plugga på det dära texthäftet lite mer.. Men det får jag ta efter att jag varit i stallet. För nu bär det av dit. Hoppas på att vädret håller sig. För imornse var det INTE kul! Det SNÖADE! Det är ju vår nu! Då ska det inte snöa heller! Och snön låg till och med kvar ett bra tag! Usch!

Ae, nu bär det av till stallet.

PussoHej!<3

<3

NI BETYDER MEST LISA & MARTINA! <3<3


19 april

can you feel the pain, the smell of fear's around you.

Jag blir galen! Jag kan INTE koncentrera mig på pluggandet! Skulle helst av allt bara vilja bädda ner mig i sängen och sova! Sova länge och gott och sen vakna upp imorgon bitti pigg och frisk och redo för en ny dag på praktiken. Men det kan jag inte göra. Måste göra klart det här plugget.. Tyvärr! Huvudet värker och jag mår bara allmänt skit. Roligt värre.

Okej, ursäkta mitt klagande. Men ibland borde man få klaga av sig lite.. Nåt som kanske kan få mig på lite bättre humör är förhoppningsvis Hollywoodfruarna om 20 minuter. Maria Montazami gör mig alltid glad! Man kanske skulle ha sig en liten Maria som man kunde plocka fram när man behövde någon som piggade upp en. Tror att det skulle bli en succé! Bäst jag tar patent på det innan någon annan snor min idé!

PussoHej! <3

sjuker..

Yay, jag är sjuk. Känns värt att ha sovit bort hela helgen.. Ae, inte alls. Kunde hunnit med massa kul. Men icke. Nu ligger jag i systers säng o bloggar från mobilen. Orkar inte sätta mig vid en dator, för jobbigt. Därför kommer ju inlägget se fucked up ut. Men ni får stå ut. Min vecka på praktiken har varit underbart bra! Är så glad att jag har en vecka till framför mig. Tyvärr ska jag ju till skolan imorn för nån förberedelsegrej inför nationella. Men resten av dagarna har jag ju framför mig! (Y) Jag måste vara frisk imorn! Kan inte missa den där nationellagrejen! Suck! Ae, nu ska jag däcka igen.. PussoHej!<3

14 april

I want you to lead me, take me somewhere.

Min praktikplats ÄGER!

2 månader! <3

PussoGodnatt!<3

12 april

you're not good for me.

Första dagen på praktiken avklarad. Och det var hur intressant som hellst! Ser fram emot att vara där i dessa två veckor! Måste säga att jag hade supertur som fick vara där! Torbjörn tar inte emot prakrikanter annars, förutom veterinärstuderande. Så ja, tur hade jag! :)

Blev en myystur med Lillan ute idag i det vackra väädret! Våren är här nu! Eller hoppas på att den stannar i alla fall! Underbart!

Igår blev jag av med mina slitna toppar också. Mamma fick ta saxen och kapa dom. ;D Det behövdes kan jag ju säga! Skulle behöva ta en halvmeter till på håret.. haha, men helst vill jag ju ha kvar lite längd.. ;)

Nu blir det sängen.

PussoGodnatt!<3

  

10 april

Shadows fall on yesterday, it's like time just slips away.

Min vanliga tur. Daniel Svensson kommer inte imorn heller... Syyynd! Blir istället att hoppa hemma och umgås med Fille lite mera.

Nu sitter jag här och skriver i bloggen, fast jag egentligen borde jobba vidare med mitt plugg tills Filip kommer. Ikväll skulle jag väl anta att det blir lite poker, Fille vill nog ha en revanschmatch mot syster. Hehehe.
Annars har min dag bestått av plugg och stall. Inte särskilt intressant..

Jag är allmänt trött på folk som inte förstår att jag inte hinner med ALLT! Som blir sura över att min tid inte räcker till och att jag måste prioritera vissa saker.. Det här lovet har nog varit det värsta lovet på jag vet inte hur länge.. Har inte tagit det lugnt en enda dag. Idag var väl den dag jag kom närmast att ta det lugnt. Och det har ju inneburit, plugg plugg plugg. Har stressat sönder hela tiden! Upp tidigt varenda dag fara till stallet och sedan vidare.. Ae, fy fan! Men får väl skylla mig lite själv som tar på mig allt. Men grejen är ju att jag vill hinna med allt, men inte kan. OCH att det alltid är någon som blir sur över det man prioriterar bort. Jag vill att alla ska vara glada och nöjda. Men så funkar det inte.. Blir bara så sjukt trött på mitt liv ibland..

Här kommer i alla fall en bild på lite jag köpte när jag var med älskade Lisa och Martina på stan i veckan! <3


Underbar jeansjacka från H&M, lång tröja också H&M och två par trosor från Twilfit.

Nu ska jag fortsätta plugga.

PussoHej!<3

T.R.E. - old times! <3

den gamla goda tiden.

Underbart att vara med bästa Becca och Elin igen. Måste ju vart 100 år sen.
Vi hade mycket att ta igen så det vart mest prat. Väldigt mysigt. Men vi hann även med att se Borat, kolla på våra älskade gamla filmer, ta kort o ta en promenad till åby centrum för att inhandla gooodis. ;D







hahaha, kärlek! <3




hahaha, inte var vi stora.. ;) good times! <3

Kanske värt att nämna att detta var vintens 05/06. ;)

Nu ska jag sova. Upp tidigt imorn med, som alla andra dagar.. Suck..

PussoGodnatt!<3

8 april

ojojoj! what a night!

HG är galna! Ingen tvekan om det!
Det var en sjuukt bra dag igår! Och helt galet! Det enda som bör nämnas var väl att Madde gjorde en snygg bakåtvåol från studsmattan och nu har hon antagligen brytit armen. Inte bra, inte bra! Annars var vi vid havet och tog galna kort, grillade korv och chillade. Sen vart det kortspel, dans och studsmatta.
Det bästa var när Koffa, Alex, Jocke och Ludde kom. För då blev musiken bra! Vi dansade sönder till bästa Bullet och annat naajs!

Ae, fan! Braaaa kväll!

Jag, Drika och Bella åkte hem vid 7 tiden nu på morgonen. Då hade vi inte sovit någonting. Eller jag halvsov en liten stund i soffan. Gick och la mig klockan 9 nu när jag kom hem istället och sov till 2. Det var gaanska så skönt. ;)

Nu ska jag plugga, städa rummet och sen bär det av till stallet. Hoppas på att mammi ska klippa mig lite också, plus färga håret.

Slänger in lite bilder sen när jag fått dom av Madde.

PussoHej!<3

Avaaaatar!

3d, ftw!

Äntligen har även jag sett Avatar. Var nog den sista människan på jorden som såg den. Men NU har jag gjort det. Och damn vad bra den var! Vill nog ha en sån där avatar, plus ett sånt där flygande djur! :D

Nu ska jag nog ta o sova. Gick upp tidigt idag och ska upp tidigt imorn. Min dag imorn ser lite jobbig ut, men bra. Först upp tidigt som fan o ta stallet innan pollarna går ut, sen till stan o träffa lisa och martina. Efter det ska bästa HG ut till Jonnas land och ha det jääävligt gött!

Dags att sova. Hade planerat att skypa med lisa o martina lite först. Men dom verkar dissa mig, så då blir det sängen.

PuuuuussoGodnatt!<3

6 april

Don't kill me!

Jag suger på att blogga! Mitt liv är jävligt hektiskt! Vi har påsklov!

Ao, nu ska jag spriinga till duschen och sen bär det av till staden med Lisa. Efter det blir det bio med Jonna, Ludde och Madde. Avatar 3d blir det. Spännande!

Nu måste jag skynda! För mycket bök med den andra bloggen och msn och skype. Så det blev inte mycket sagt här. Aja. kaaanske kan hinna med att blogga nåt mer denna vecka..? ;D

PussoHej!<3

RSS 2.0