nyår, snaaaaart!

pepppepppeppepppepppepepp

Ihhhhh! Nu laddar jag o Martina på party!! :D Sitter i varsin ende av världen och skriver på msn och lyssnar på samma partylista på spotify och dansar och peppar som fan på imorn! Det måste bli bäst! PARTY PARTY PARTY!!!!
Med nästan alla bästa folk! Kan ju inte bli bättre!!! Har ju nästan alla dom bästa där! MEN Emma, Drika, Bella, Linn o Sanna jag är besviken på er! Mycket besviken! Men hoppas ni får ett fin fint nytt år ändå. Utan mig.. ;P

Nu har jag kanske bestämt mig för vad jag ska ha på mig.. Fan! Hemsk dag på stan idag! Glad att inte Ludde o Jonna lämnade mig i ett hörn där nånstans. För jag var sjukaste sur och opepp och hittade inte ett skit fören i typ sista sekund! Det fick bli ett par paljettleggings på H&Ms barnavdelning. Och gissa vad?! Dom sitter rätt kasst och är dessutom förstora. Men men.. Det var det bästa jag hittade.
Hela min värld rasade ju samman när kavajen jag siktat in mig på kostade 400 spänn! Och det lägger jag inte ner på nåt jag tänker använda EN gång! Fuck!

Det blir inte transautseende imorn utan clownutseende.. Vet inte vad som är bäst.. Men men. Hoppas vi kan ha kul ändå! Det SKA vi ha! Det ska fan bli bääästa kvällen!

sorry, förjävliga bilder. men orkar inte engagera mig..






dessa kläder blire nog. men är inte fixad eller nåt. ska bli massa glitter, ögonfransar och smycken på detta också! ;P

Hoppas på att det blir bra!

PussoHej!<3

30 december

it's cold around me...

Fyyy fan vad kallt det är!!!!! Bor vi på nordpolen eller?
Okej, överdriva kan man alltid.. Men 16 minus är fan kallt!

Upp tidigt imorse och for upp till stallet. Blev en barbackatur på Lillan. Går fan inte att göra mycket annat. Så jääävla kallt! Men det är rätt fint ute faktiskt. Speciellt när solen skiner.





Nu ska jag hoppa in i duschen och tina upp mig! Det behövs! Sen blir det staden med Ludd o Jonna. Trevligt!

PussoHej!<3

psyket nästa.

jag lovar, jag mår bra!

Jag är nog lite sjuk i huvudet. Helt ärligt!
Hur kommer det sig att jag aldrig har ett seriöst samtal på typ msn? Nån gång händer det väl. Och med dom som skulle ta illa upp av oseriösheter.. Men annars är det aldrig seriöst. Det handlar ofta om svampar, gnuer, bävrar och jao.. En och annan svampbob också..

Jag ska nog ta mig en tripp till psyket snart för att se om allt står rätt till. Tvivlar starkt på det. Måste vara släkten och familjen det är fel på. Måste ligga i generna. Ni som har varit i närheten av min familj vet vad jag menar. Och ni som har överlevt nån av våra släktmiddagar vet verkligen vad jag menar!

Staden imorn med Ludde o Jonna. Blir treeeevligt! (: <3

Kanske dags att sova snart. Men nej. Sova är överskattat!

helt klart överskattat.

PussoHej!<3


helt klart normala!








tur att mina älskade vänner är nästan lika sjuka! älskar er flickor! (: <3

ÅR 2010

hej då 2009, hej 2010!

Igår var det staden som gällde efter stallet. Jag mötte upp Viran och Gustav först och vi gick och letade efter en snygg hatt till Viran. Våran outfit till nyår blir klockren!
Efter att vi letat runt och hittat en "Viranhatt" för 600 spänn gav vi upp. Viran och Gusti gick till donken och jag gick för att möta Dessie och Madde. Vi vandrade runt på stan ett tag, dom köpte hattar, vi kollade ögonfransar på Make up store, sedan träffade vi Jonna och hennes kompis och då drog vi till Maxi istället och där hittade vi snygga ögonfransar på Mist. Hohoho! Bääästa nyår! ..hoppas vi inte kommer se ut som transor bara.. hehe.






bästa nyår ska det bli.

Efter våran sightseeing i Ingelsta mötte jag upp Lisa och så åkte vi hem till mig. Har saknat dig som en gnu din korv! <3 Blev en flum kväll och natt. ;) Vi hann med att kolla på The lake house också. bra och gullig.
Vi gick väl och la oss vid typ 4 sådär. Inte bra när man gått upp vid typ halv 8 på morgonen..
Vi sov i alla fall till 1, inte bra. När vi vaknat såg vi på Guldkompassen och lite gamla idolavsnitt. hehe, sen var det dags för Lisa att pysa hem och då hamnade jag här efter en promenad med vovvarna.. bra tilda! Lovet är snart slut och jag har massa jag vill hinna med! Men snart är det nyår i alla fall. VÄÄRT! :D Hoppas som fan att det blir bra!

Imorn blir det staden igen. Hoppas på att hitta en klänning!

Nu bär det snart av till stallet.

PussoHej!<3

mellandagsrea

skooooor! (x

LYCKA! Mellandagsrean är väl trevlig! Imorn blir det staden som gäller! Nyårsoutfit blire att kolla efter. Haha, nyår blir bäst! HH2A ska äga stället. Svarta hattar, flachiga lösögonfransar och glitter! Fan vad vi lär äga! ;)

Nu sitter jag och kollar efter klänningar och skor. Egentligen behöver jag inte köpa mer skor, har redan ett par som var tanken att jag skulle ha på nyår. Har aldrig använt dom nämligen. Tänkte också att jag boorde använda den svarta klänningen jag hade på Maddes fest till nyår också. Har ju bara använt den en gång.. Men vill fan ha nått nytt! Får se om jag hittar nått imorn.

Nått jag har hittat i alla fall är ju så klart skor! På rea också! ;D


dessa var jag ju inne på för ett tag sen. tycker fortfarande att dom är snygga. och nu kostar dom bara 199.


ett annat par skor som är rätt snygga och som man kan ha ute i snön. bra vintersula. 299. dom skulle ha silvriga spännen bara.. ;)


snygga! 349 kronor.


också snygga. 199.


fräcka! gillar modet med nitar! inte på rea dock, 399.

alla skor från
Din sko.

Lättare att hitta skor än klänningar!

Detta är den klänningen som jag får ta om jag inte hittar nån imorn.


Jaja, får se hur det blir och vart detta slutar.

Nu är det väl dags att sova snart.

PussoGodnatt!<3

rummet

pyssel.

Jag pysslade och fixade lite i mitt rum igår. Blev rätt nöjd med resultatet. ;) Längtar efter varmare väder så att vi kan fixa till mitt rum på riktigt! Det ska ju bli ommålat och omtapetserat här inne. Jag tänkte börja med garderobsdörrarna idag, efter stallet. Det ska bli svart och vitt här inne och zebratapet. Har ju redan lite zebratema men nu ska det bli zebratema på riktigt! (: Dörrarna ska i alla fall bli svarta med griffelfärg så att man kan skriva på dom.

Men tillbaka till det jag pysslade med igår. Jag rensade undan allt skräp jag hade på hyllan över sängen och istället fick det bli en skohylla. Det är ju bättre att ha skorna framme så dom syns än att dom ligger i garderoben eller i hallen. Skor är ju snygga! ;)

Före.




Efter.




Nu ska jag pysa till stallet. Blir mer pyssel sen.

PussoHej!<3

01:01

Nu ligger jag i sängen o är sjukaste trött! Somnade i soffan, som vanligt. Hatar att göra det. Det är ju alltid lika jobbigt att gå och göra sig i ordning efteråt. Men nu ligger jag i sängen i alla fall. Skönt det!

Dagen har varit bra. Bra och slapp. Fast känner inte att jag har tid med att slappa. Snart är nyår här och jag har massor att göra tills dess! Hoppas på världens bästa nyår i år! :D Jag måste dessutom hinna med att umgås med alla mina underbara vänner innan lovet är slut! För lite tid! För mycket att göra!

Nu har jag kramp i mina tummar. Dags att sova.

PussoGodnatt!<3

Annandag jul

Hemma från stallet. Idag var det rätt förjävligt att rida. Snöstorm vare fan!

Nu sitter jag i soffan med två hundar på mig. Mys! Jag sitter och väntar på att mamma ska komma med bullarna. ;) sen ska vi kolla på james bond quantum of solace. Haha, gött!

Idag vill jag bara slappa egentligen, men tanken var nog att åka in till stan med jonna och shoppa lite. Men jag får inte tag på henne så jag får väl se hur det blir med det.

Nu kom mammi med bullarna. Dags att sätta igång filmen. ;)

btw, inläggen blir tyvärr inte så snygga när jag bloggar från mobilen.. :/ men ni får överleva. ;)

PussoHej!<3

23:25

Blev ingen tidig kväll.. Blev att kolla på stockholm horse show istället. Blir fan tårögd. Vackra o helt underbara djur man håller på med alltså! Puss påt! <3

Nu blir det väl sängen som gäller snart. Upp tidigt imorn o till stallet. Efter det hoppas jag på besök i staden. :)

PussoHej!<3

Stenhuggaren

Nu sitter jag i tvsoffan och kollar på Stenhuggaren, med min nya fina mobil i handen. Jag trivs så bra med den! :) men jag blir så sjukt trött på folk som bara ska klanka ner på andras saker. Fatta att jag är nöjd med mobilen och tycker om den. Visst det kan finnas bättre, men jag trivs med det och tycker om den! Acceptera det eller i alla fall sluta säga massa negativa saker om den. Blir så trött på folk ibland.

Vi kom precis hem från mormor och morfar. Väldigt trevligt hade vi. Jag fick pengar och finaste sockarna av mormor och morfar! Ikväll blir det nog en tidig kväll. Är sjukaste trött!

Nu ska jag kolla vidare på filmen.

PussoHej!<3

25:e

stääädning

Hemma från farmor och farfar nu. Hade det väldigt trevligt igår! Ikväll blir det firande hos mormor och morfar istället. Men först måste jag städa mitt rum som ser helt förjävligt ut och rida pollehästen.
 
Det regnar idag. Usch usch! Tycker faktiskt att snön kunde få ligga kvar ett tag till.. Det är ju rätt mysigt med snö, ibland. Till exempel var barnen ute igårkväll och åkte påse och Macke testade sin nya snowboard. Det kan man inte göra utan snö. Jag fick dessutom tillfälle att leka lite till med min nya mobil. ;)
Det som är mest irriterande med ny mobil är att nästan alla nummer är borta. Segt som fan! Så skicka gärna era nummer gott folk! (:


syster


macke. hehe, o chili


Sen vart det julklappsleken som gällde. För mig gick det ju verkligen KAAANON! ..inte! Fick inte par en enda gång, så jag fick inte välja ett enda paket. Haha. Vad är oddsen på det liksom? Herregud!
Men sen i slutet fick jag välja ett paket i alla fall utav den som hade mest. Haha. Det fick bli Familyfresh duschkräm. HAHA! (Y) Bästa paketet! ;)




paketlek

Nu är det städning av rummet som gäller!!

PussoHej!<3

U10i Aino

julklappar

Vilken tur jag hade. Jag hade varit tillräckligt snäll i år så tomten kom till mig också. ;)

Yay! Min dag är gjord! Det jag ägnat mest tid åt idag är min nya mobil! Fick en Sony ericsson U10i aino av kära mor och far! <3


puss på den!


Jag har även fått pengar och lite annat smått och gott. (:
Tack alla! <3

Imorn blir det firande med mormor och morfar.

Nu är snart dags för julmaten.

PussoHej!<3


24 december

Julafton.

Nu sitter jag hos farmor och farfar med mina störda kusiner och min syster bråkande bakom mig.

Imorse blev det julfika i stallet som vanligt. Mys mys! Efter fikat blev det en mysig och upplevelserik ridtur barbacka. Haha, vi red lite halvt vilse och min häst fick dampet, några gånger.. Hehe.


Julfika.


Lillyplutt och jag.


Syster och Neli med pollar


Syster och Neli.

Filmen Kan du vissla Johanna går på teven. Är inte det den sämsta filmen som finns? Hah, varför spelas den varje julafton? Kan det inte vara ett bättre program?
..tydligen inte.

Igår va jag och Martina väldigt väldigt aktiva. Vi gick och tränade och det var riktigt roligt och vi kämpade på ordentligt. Efter det skyndade vi oss hem till henne och där åt vi lite. Sen sprang vi till bussen och så klart så missade vi den precis. Det är ju nått vi har blivit kända för. Heh.. Då fick vi springa till Söder tull för att så fort som möjligt hinna med 119 till himmelstalund.


Jag och bästaste Martina! <3<3


Den sköna instruktören Emma och hennes nissar. (;

Tillslut kom vi fram till ishallen, men väl där fick vi inte åka inne. Hockeykillarna höll på att åka inne i hallen så vi smet ut till bandyplanen. Haha, busiga var vi. Vi var helt ensamma på hela planen! Härligt! Efter att vi hade åkt i typ en och en halv timma åkte vi hem till Martina. Vi var helt slut vid det laget och somnade båda två i sängen med en gång! Sen tog jag sista bussen hem och somnade gott i min säng.

Nu ska det svullas julmat, julfika och godis. Ojoj. Känns bra att vi brände lite igår så att man kan äta lite utan att få skuldkänslor. ;)


släkt


kusinerna.

Nu är det väl dags att umgås med släkten.

PussoHej!<3


Dan före doppardan

jul

Nu sitter jag i Martinas säng efter en sväng på stan. Vi ska snart gå ner till gymmet och dansa. ;)
Min dag har varit stressig. Mycket att göra.
Upp klockan åtta, for till stallet, hem igen, duscha åkte till Martina, en sväng på stan och nu sitter jag här.
Kvällen blir aktiv, först gymmet och sen ska vi åka skridskor. Haha. (:

Imorn är det julafton. Sjukt!

Okej, skynda skynda. Dags att pysa.

PussoHej!<3

aktiva. som fan.

trööööööööött! som  fan.

Nu är jag verkligen skittrött!
Gårdagskvällen var riktigt trevlig. Och den blev precis som vi planerade.. ehheh. Vi missade sista bussen hem, men som tur va fick vi sova hos Philip. (:
Måste bara säga att mitt nya favoritprogram är Extrema explosioner på Discovery. hehehe. Eller nått, ja. haha. - ehm, internskämt. (;
Martina och jag gick upp vid typ 6 imorse och tog bussen till husby. Martina somnade i min säng och jag åkte till stallet för att hovslagaren kom.  

Kvällen har spenderats men Martina, igen.  :D Vi var så duktiga och gick till gymmet och körde latinodans och sedan tog vi en sväng på löpbandet. Duktiga flickor vi! (Y)

Imorn blir det tidig uppstigning igen! Upp klockan 8, till stallet, rida Lilly, rida Benjamin, hem och duscha, in till stan till Martina, gymmet igen och sen skridskoåkning. Tar sedan sista bussen hem och sen är det julafton. Ojoj. Fullbokat schema.
Btw, sjukt att det bara är en dag kvar till jul nu! :o Känns skuuuumt.

Nu ska jag sova! Det behöver jag!
Men detta blir första natten utan Martina sen i lördags. ;o hehe, ojoj. Hur ska jag klara mig?

PussoGodnatt!<3

Aktiva dagar med Martina<3

vinter.

Dom tre senaste dagarna har spenderats med Martina. Det har varit väldigt trevligt! Vi har varit väldigt aktiva och åkt skridskor, varit ute och lekt i snön, tolkat efter Fenja, ridit och busat med grannarna.

I lördags åkte vi skridskor med Philip, Calle, Elin och Sinee. Gick ju kanon med oslipade skridskor! ;D


skridskogänget. - calle tog kortet


snyggingar!


bambi på hal is.

Dagns skridskoåkning gick bättre. Vi började med att lämna in skridskorna på slipning. (Y) Idag åkte vi med Philip och Danne. Lisa skulle ha kommit, men den gnun dök inte upp. :( Saknar ju henne! <3

Nu bär det av till stan. Ska träffa Philip och Danne. Imorn blir det väl skridskoåkning igen. ;) Haha. Bra motion!

PussoHej!<3

JULLOV!

JULLOV! Holy fuck! Underbart!

Känns inte som om det är jullov nu! Känns skumt. Men skönt!
Jag har tillbringat dom två senaste dagarna ute i kylan eller inne i ett kallt ridhus. Det är sjukaste kallt ute nu! :( Usch påt! Och mycket snö har vi också. Lite trevligt måste jag väl erkänna att det är. Men ändå. Kallt som fan!

Jag är helnöjd med våran avslutningsshow. Absolut! Bästa klassen liksom som löste allt tillslut! Bästa!<3

Kvällen tillbringades mestandels med Jonna. Vi träffades på stan först  och då gick vi o käkade på chicken kebab och sen kom Linn och Louise. Då gick vi och såg 2012. Mycket mycket bra! :D ..men. världen går snart under! Ingen tvivel på det. Men inte just 2012 kanske.. men snart!
Jonna och jag blev värsta djuuupa efteråt. Vi satt på donken och fiskade på sjukt djupa vatten när vi diskuterade.. när vi diskuterade, typ allt.  allt mellan himmel och jord typ. Eller längre. Allt mellan jordens inre till typ universums slut. Haha. ao, djuuupt vare!
Mår fan psykiskt dåligt för att jag inte kan fatta hur allt hänger ihop. Herre gud! Vad lite man vet egentligen. Jag får huvudvärk bara av att tänka på hur stort allt är! Shit! Ao, men okej. Nu räcker det med djupheter för idag. Deckar snart tror jag. Är sjukaste trött..

Nån som jag hade tänkt att gifta mig med i alla fall innan världen går under, om det nu inte var så att den jäveln gick och dog, va Sasha i filmen. snygg, snygg. Snygg! Spelades av Johann Urb.

snygg.



Okej, allvar nu då. Jag spyr på folk som inte tvättar händerna efter att dom vart på toa! Både tjejer och killar! Gud! Det är disgusting!

jao. det var det enda allvarliga jag hade. Nu ska jag sova. Imorn blir det nog skridskorsåkande med Martina! (: Myyyys! <3

PussoGodnatt!<3


snö snö snööööö!

Lalalalla.. snart jullov i alla fall.

Gårdagen var inte riktigt min dag.
Specialhoppningen var kul i alla fall, även om det inte riktigt gick som planerat. (; Bästa Nirvana som inte vill lyfta på benen.. Hah.
Gjorde snyggaste avsittningen på hoppträningen med Lillan sen också. Landade på fötterna i alla fall. ;)


mentally deficient.


fina nirvana.


bästa emma och saphire. <3



Men fan vad det snöar!!! Dör på det här! Man kan ju knappt gå en meter ute utan att halka omkull. Se upp, här kommer Bambi!
Och kallt äre också! Fy fan!

..men lite fint och ljust faktiskt.







Sista dagen i skolan idag då. Skönt som fan! Imorn och på fredag blire att vara på Hageby och ordna med julavslutnongen. Då ska Chili med mig till skolan. Haha, kulkul. ;) Men inte lika kul att åka buss med henne, speciellt inte stadsbuss. Men som tur är så kommer jag och Linn och Chili få skjuts av Drika imorn. Tack snälla! (: <3

Nu ska jag plugga vidare med den där jävla kemin och så måste jag läsa på speakertexten till imorn också.. "/

PussoHej!<3

.jul?

F u c k !

Jao, vad bra allt går! Kanon! (Y)
Det är jullov snart. skönt! Men har ingen julstämning alls! Inte ett dugg. Jag vill ha sommar. Orkar inte med julen. Jag har inte ens orkat pynta ordentligt i stallet.. Inte pyntat nånstans..

jag vill ha sommar.

jag vill mycket.. men orkar inte rabbla upp allt.

jag borde skaffa mig ett jobb.
Längtar tillbaka till mitt gamla jobb. Det ena i alla fall..



För vad kan väl vara bättre än att jobba med det man tycker bäst om i den bääästa årstiden, när det är varmt och skönt och underbart!

..mitt andra jobb i somras va väl inte det bästa..
 



Flyghavreplockning.. segt som fan. men motion fick jag! (Y) undrar hur många mil jag gick dom veckorna..?

Nu blir det att käka mat framför Ullared. Sen äre väl Grannfejden..? Efter det blir det sängen! Hinner nog inte med nån Greveholm idag. Tyvärr.. "/
         bääästa.

PussoHej!<3


shopping

Shoppashoppashoppa.

Idag var jag på bra shoppinghumör. FÖR bra! Jag skulle ju handla julklappar inte massa skit till mig. Men så blev det ändå. Handlade ju julklappar också, men mycket till mig själv blev det. Känns ändå bra nu, för nu är nästan all julhandel klar. Nöjd med mig själv.

Nu blir det sängen som gäller med lite Mysteriet på Greveholm skulle jag tro. ;)

Men först lite bilder från shoppingen.

Fredagens handel.

 
vit dag. en bh + två trosor från NewYorker = 164 kronor. ett riktigt kap! (Y)


Dagens handel.



svart dag. två leggings från H&M, en spets och en med dragkedja. ett svart vanligt linne från Gina Tricot



snyggsnyggsnygga skor från Deichmann!



köpte dom dock på öppet köp.. men jag tror jag behåller dom. (;


+ julklappar. men det blire inga bilder på.




skor och leggings in action.


Fick lite presenter av far när han kom hem från Indien i fredags också. puss på han<3 
 

Bajs på blogg.se! Orkar inte göra det snyggt, blogg.se bara fuckar med mig! -.-

Nu blir det sängen i alla fall.

PussoHej!<3


mysig kväll igår

jag ser det snöar, jag ser det snöar...

Jahopp, snö på marken. Lite julstämning börjar infinna sig nu. Nu ska jag pysa till stan med Martina. Det blir lite julklappsköp. (: Men först blir det att åka och hämta min sko. Ellens kompis Elin råkade nämligen få med min ena converse hem igår.

Gårdagen var trevlig! Kusinerna och släkten var här och firade far. Myys! Men känns lite illa, vara hemma på lucia.. Inte bra! Ville ju festa! Var sugen på att hänga med syrran till sörpings luciavaka. Haha, men kändes lite illa att festa med syster och 96er... haha.

Innan jag skulle sova igår såg jag på Mysteriet på Greveholm. Så bra! Bästa julkalendern! (;

Lägger upp bilder på vad jag shoppade i fredags sen när jag kommer hem, pluss vad jag fick av kära far när han kom hem.

Nu ska jag pysa. Hoppas på att jag får köra till stan.

PussoHej!<3

bästa<3

best friends.

I säng klockan halv tre igår. Bra jobbat! (Y) Martina somnade ju så klart före Lisa och mig, som vanligt. haha. Idag blir det firande av far, gå på mors konsert och rida.
Rätt gött, men hellst skulle jag bara vilja gå och sova. Eller kanske ligga kvar här i Martinas säng och kolla på en film, typ Herkules. ;) Igår såg vi på I taket lyser stjärnorna. Den var bra! Har ju läst boken och den va ju också sjukt bra! Får lust att läsa om den igen.

Trevligt trevligt att få spendera gårdagskvällen, natten och förmiddagen med mina fina flickor! (: <3 Vi får ALDRIG tappa kontakten! Då dör jag! Det hemskaste är ju att jag vet att det kommer bli så.. Efter trean kommer vi alla flytta iväg från Norrköping till olika delar av världen.. Fan. Det gör ont av att bara tänka på det! :( Puss på er mina bästa! <3

PussoHej!<3

mys i norrköping

Dagen.. ovärd. feeeett ovärd!

Eller okej, bara den delen där man var tvungen att släpa sig upp ur sängen, den delen där jag missade bussen, den delen där vi satt i skolan och bara tjatade och klagade på att vi ens var tvugna att gå till skolan, den delen var feeetaste ovärd!
Men dagen bev bättre. Blev att gå i skolan till 10. En timma av den tiden gjorde vi något som kanske var lite småvärt.. Lärarna bjöd på ett luciatg. Söta var dom! (Y) Sen vart det staden en sväng med Drika. Trevligt! Sen hem och lata i soffan och sen blev det Mysteriet på Greveholm. Haha, bääästa julkalendern! (; For sedan till staden och nu sitter jag här i Martinas säng hööögt över norrköping! Myyyyys! Allt är underbart FÖRUTOM att Håkan Hellström spelas på spotify! Fy fan! Karln kan ju inte sjunga! -.-

Imorn blir det födelsedagsfirande av pappi, som btw fyller år idag och kom hem från Indien idag! (: GRATTIS GRATTIS FAR som blir en oooold man today! <3

Nu är det väl snart dags att sova skulle jag tro. Håller på att ramla ihop i en hög, är sjukt trött! Och det är Chilis fel! :o Hundjäveln tar upp hela min säng och har gjort det hela veckan! Jag får ju inte plats. Lååågt!

Jaja

PussoHej!<3

late update..

Lalala. Dåligt bloggat..

Sitter i skolan utan nåt särskilt att göra. Peter är sjuk och vi får jobba med våran undersökning i matte b. Igår hade vi nationella proven i matte a. Känns lite skumt eftersom vi nästan är klara med matte c nu.. Tre mattekurser samtidigt det är bra jobbat av oss! (Y) ..eller okej, bra jobbt av Pelle... -.-

Helgen var nice. Trevligt att få vara med mina flickor! <3 Jonna och Madde hängde på i lördags också. Det var trevligt! (:

I helgen hoppas jag på en myyysig kväll hos Martina! Vi måste ju fira hennes födelsedag, den va ju för fan för läääänge sen!

Skolan då.. Känns som att vi ligger rätt bra till i projektet. Känns nästan onödigt att gå till skolan.. ;) Hoppas att vi får vara hemma imorn! Vi har ju ändå inget att göra i varken matten eller fysiken. Vi har ju avslutat allt. Men men det blir väl att sitta i skolan utan nåt att göra imon med..

Ikväll blir det träning som gäller! (Y)

Nu ska jag jobba lite mer med matten.

PussoHej!<3

GRATTIS MARTINA! - 2/12

Jahopp. På tiden att skriva lite nu..

Luftslottet som sprängdes va underbart bra! Över förväntan! Synd att det va den sista filmen i den serien bara.

Förra helgen tillbringades med Lisa och Martina. Trevligt trevligt var det! Har längtat efter dom!<3

Okej, mycket plugg nu. Men nu är det ju bara slutspurten kvar, sen har jag bara hälften av gymnasiet kvar! Så skönt! Orkar inte ens berätta om proven och allt skit som varit nu och som kommer.. Och känns inte särskillt kul att gå till skolan imorn också..
Hah, kändes rätt bra när jag sa att jag ville vara med på öppet hus.. Men nu känns det inte riktigt lika bra.. Men dagen imorn blir i alla fall mycket mycket BRAAAA! Det blir ut på kvällen och fira Martina som fyllde år i tisdags!
STOOOOORT STOOORT grattis till snyggaste bääästaste underbaraste Martina! :D <3<3


Tänkte bara säga att det va jävligt RÄTT att Tove åkte ur idol. SÅ JÄVLA RÄTT! (Y) Kollar egentligen inte på idol.. Men kunde bara inte gå med på att hon skulle gå till final.. Tyvärr Tove! Du tappade all ödmjukhet och blev en självgod diva. Sorry!
Nån som överraskade stooort och var sjukt ödmjuk va Shakira. Haha, på tal om ett annart program.. Hon var med i Skavlan och var hur ödmjuk som hellst och hon verkade vara både smart och djup - eller "jypp" som Jonna säger. ;) Hade värsta förutfattade meningarna om henne och det är väl kanske inte så konstigt.. Men cool tjej. Me like! (Y)

Nu ska jag sova.

PussoGodnatt!<3

RSS 2.0