GRATTIS MARTINA! - 2/12

Jahopp. På tiden att skriva lite nu..

Luftslottet som sprängdes va underbart bra! Över förväntan! Synd att det va den sista filmen i den serien bara.

Förra helgen tillbringades med Lisa och Martina. Trevligt trevligt var det! Har längtat efter dom!<3

Okej, mycket plugg nu. Men nu är det ju bara slutspurten kvar, sen har jag bara hälften av gymnasiet kvar! Så skönt! Orkar inte ens berätta om proven och allt skit som varit nu och som kommer.. Och känns inte särskillt kul att gå till skolan imorn också..
Hah, kändes rätt bra när jag sa att jag ville vara med på öppet hus.. Men nu känns det inte riktigt lika bra.. Men dagen imorn blir i alla fall mycket mycket BRAAAA! Det blir ut på kvällen och fira Martina som fyllde år i tisdags!
STOOOOORT STOOORT grattis till snyggaste bääästaste underbaraste Martina! :D <3<3


Tänkte bara säga att det va jävligt RÄTT att Tove åkte ur idol. SÅ JÄVLA RÄTT! (Y) Kollar egentligen inte på idol.. Men kunde bara inte gå med på att hon skulle gå till final.. Tyvärr Tove! Du tappade all ödmjukhet och blev en självgod diva. Sorry!
Nån som överraskade stooort och var sjukt ödmjuk va Shakira. Haha, på tal om ett annart program.. Hon var med i Skavlan och var hur ödmjuk som hellst och hon verkade vara både smart och djup - eller "jypp" som Jonna säger. ;) Hade värsta förutfattade meningarna om henne och det är väl kanske inte så konstigt.. Men cool tjej. Me like! (Y)

Nu ska jag sova.

PussoGodnatt!<3

Kommentarer
Postat av: Martina

looooooooooooooooooooooooove you.

2009-12-07 @ 19:46:26
URL: http://tilas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0