Regnig utekväll

Mysigt uppvaknande..

Nu sitter jag hos Martina och lyssnar på gamla rockklassiker. Imorse väcktes vi av Mats och Maria som kom in med te och kakor, myyys!

Igår var det riktigt kul! Vi var hemma hos Drika nästan hel tiden, men vi gick ut en sväng på stan för att träffa lite mer folk. Det regnade sjukt mycket så vi fick stå och gömma oss under ett tält där dom sålde väskor. Sen blev vi utslängda där ifrån.. Då stod vi istället i regnet och dansade till ett liveband som spelade Jag blir hellre jagad av vargar medan vi väntade på resten av folket som skulle joina oss. När folket hade kommit gick vi hem till Drika i Lagelunda igen. När vi kom dit var vi dyngsura och vattnet rann om oss. Fy för svenskt väder! Men vi torkade snabbt eftersom vi dansade och höll igång. Vi blev en hel del folk hos Drika tillslut! Och det är ju alltid trevligt!
Vi tog den sista bussen hem, den gick 10 i 1. Vi sprang nästan hela vägen till rese för vi hade kollat fel på tiden och trodde att vi var jättesena. Men vi kom fram 10 minuter för tidigt och fick sitta och vänta istället. Då var vi blöta och kalla, för regnet hade ju inte lättat upp..
Det var skönt att komma in till Martina sen, efter en trevlig men blöt kväll och en resa med en buss med läckande tak...

Mor kommer och hämtar mig vid halv tre idag, så ni kan räkna med att jag lägger upp bilder från igår kväll och i torsdags när jag kommer hem!

Höres sen gott folk!

PussoHej! <3


Kommentarer
Postat av: Martina

haha, du är en riktig shoppaholic alltså!

Puss på dig snyggaste, kul tt du ville komma och bo hos mig några dagar, hihi. <3<3

2009-08-22 @ 17:49:28
URL: http://tilas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0