Kattjakt.

Tänka sig, jag testar på Farm Ville på Facebook...

Nu är man ju på benen i alla fall!
Har precis varit ute med hundskrällena en sväng, vilket var väldigt skönt! Kände att jag behövde lite frisk luft och det var skönt att röra på sig i lagom takt. Det tar ju sån tid för Morris att gå en runda eftersom han måste stanna och kissa var tredje meter.. Haha. Näråå..

Men det var mysigt. Jag gjorde allt för att undvika folk eftersom jag ser ut som fan! Har inte varit sminkad och i ordning gjord på typ en vecka. Nämen, fyra dagar i alla fall.. Haha. Jag fick gå en mööörkmööörk bakväg för att undvika en gata där nått folk hade kräftskiva eller nått liknande. Det är ju tur att man inte är mörkrädd! Jag hade dessutom glömt ficklampa hemma så jag såg inte ett skit! Och det är ju helt sjukt hur mörkt det är nu! Klockan var ju bara 9 och det var koolmörkt!
Men så är det. Vi går mot mörkare tider nu. ..tyvärr!

Chili hittade i alla fall en katt att jaga. Hon får nämligen gå utan koppel när jag är ute med henne, hon brukar ju lyssna... Hon jagade den i 5 meter kanske, sen kom hon på att hon inte fick det och kom tillbaka till mig som var riktigt arg då! Resten av våran lilla runda gick hon klistrad vid min sida. O det var tur för henne! ;)

Nu ska jag prata med Lisa på msn, om hon har städat klart.. Jag saknar henne och Martina! :( <3

PussoHej!<3


Chili och Morris, odjuren!




Får bli en bild när Morris förstör också..



Och en bild när han bara nästan förstör.. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0