Snyggaste brillsen!

Dags att sova!

Hoho, vad bra Mannen under trappan är då! Äntligen någon svensk serie som är bra! O en thriller dessutom! Bättre blir det ju nästan inte! Haha.
Vi kom hem lagom till att programmet började från en trevlig släktmiddag hos mormor och morfar! Vi åt pappas och dom andra gubbarnas fisk som dom fångade i Norge. Gott!
Jag gjorde ett riktigt kap också! Kollade i mormors lådor och hittade snyggaste brillsen! Fick med mig två stycken hem! Haha, snyggaste! Tackar mormor! Det ena paret är ca 30 år gamla. Blir det coolare eller? Haha!

Bara för att vi är sååå snygga! Och brillsen med! Hahahaha!



Dagens tävling gick bra! Fiinaste hästen! <3
I första klassen hade vi snabbaste tiden o skulle vunnit om vi inte petade ett hinder. SKIIT! O i andra klassen kom vi fyra. Hon var jättefin! Det var roligt för det var en riktigt stor klass, 77 starter! Och så kvalade vi nu också! Och det var så skönt. Nu slipper jag tänka mera på det och kan satsa lite mera. Jag satsade inte fullt i sista klassen idag för nollan var ju viktigast. Men det känns så bra att hon kan så mycket mer än vad hon hittills har visat! Älskade lilla häst!
..Kom dessutom fram en snubbe efter 120:en o ville köpa henne! Haha! Men min lilla älskling säljer jag inte! Puss på henne! Hon är bäst!
Okej förlåt.. Inget hästskrivande i denna blogg.. Men min andra har blivit cp! Kan inte logga in..
Men bloggen har ju vart lite fail på senare tiden.. Mycket klag o skit! Så några rader om pollen kanske inte dödar någon.. Hihi. Förlåååt! (A)

Men nu ska jag sova!

PussoGodnatt!<3


Kommentarer
Postat av: Emma

det dödar ingen :) bara kul o höra att det går bra jue! bästa t<3

2009-09-22 @ 20:36:45
URL: http://emmaschwartz.blogg.se/
Postat av: annisen

Den andra bloggen har bytt namn. kan vara därför det strular? kolla du har säkert fått ngt mejl om det. puss

2009-09-23 @ 12:26:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0