Skiiitmatte!

Matte C, gå o dö!

Fan, fattar verkligen inget av matten! Får väl bara ge upp och gå o dö då! Så här trög brukar jag inte vara! Men det är väl ingen bra mattedag idag.. Haha, och det var ganska tydligt det. På mattelektionen imorse var ALLA supertröga! Inte bra av oss brudar! Det va ju för fan bara matte b! Så Peter fick hitta på något annat åt oss istället. Det fick bli en undersökning vi ska göra på skolan. Och Jonna kom på BÄSTA idén! Vi ska undersöka hur ofta IT-snubbarna duschar! Haha, det blir inte ofta det..! Haha. Och sötaste Peter som försökte lägga fram lite fint att vi inte får vara elaka mot dom osv. Det lär bli bäst! Bästa Peter!

Uppstart på nya projektet va det även idag. Och man fick panik och utbrott över det som vanligt.. Fan! Men det blir väl bra.. Dom har ju lovat att det skulle vara ett lugnt projekt nu. Vi får väl hoppas på det! Men jag tror inte så mycket på det.. men jao..


Imorse fick jag PANIK och ÅNGEST! För på radion gjorde Villa Fridhem reklam för JULBORD! Nu? :o Hallå?! Det är ju fortfarande september!!!
Men man kunde fan tro att det var något annat imorse. Det var minusgrader ute! Fy fan! Höll på att frysa ihjäl! Usch!

Och nått mer som är usch är VARGARNA! Fan ta dom att dom skulle förlora! Dom hade fan sm-guldet! ..igår i alla fall. Helt utspelade idag! Skit!

Nu ska jag sova!
Ganska nöjd med mig själv idag i alla fall, om man inte räknar med all matte som har gått skit och skitprojektet som jag inte fattar nått av och resultatet på apu-rapporten.. Haha, typ inget kvar att vara nöjd över.. Men en sak som jag har gjort idag är jag nöjd över i alla fall, jag städade mitt rum! Hoho, duktiga mig!

Okej, sova!

PussoGodnatt!<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0