Så underbart allt är!

Döden är nära..

När räknas man som knarkare? Är det när man inte kan räkna hur mycket medicin man äter om dagen? Eller är det när man har blivit beroende? Eller när man måste välja bort sånt som är kul och ta tebletterna i första hand?

DAMN!

Knarkartilda!
Jag känner inte att jag trivs med den titeln...
Fy fan! Allt är skit, än..! Var hemma från skolan idag igen.. Behövligt? Ja! Ville jag det? NEJ!
Fan jag måste till skolan nu! Imorn är det fysikredovisning och inlämning av rapporten. Och äntligen är jag så gott som klar. Men antagligen blir jag hemma imorn med... Mamma har redan bestämt sig, men.. Ohhhh, jag vill verkligen inte det!! Måste verkligen vara med på redovisningen! Det som skulle bli den bästa redovisningen ever! Jag såg fan fram emot den! Skitskitskit!

Inatt sov jag jävligt dåligt! Min älskade mobil har allvarliga psykiska problem alltså! Han sätter på kameran av sig själv helatiden och ligger och blinkar. Jag fick lägga saker över den för att jag inte skulle vakna av att lampan tändes.. Det är väl dags att köpa en ny snart.. Men frågan är vad jag ska ha för någon.. Och hur jag ska ha råd.. Jaja.. inte det största problemet just nu i mitt problemfyllda liv..

Imorn hade ju Martina och jag feeetaste planen men den skiter sig nu! Ingen utgång imorn! Jävla skit!!
Men nu ska jag fan bli frisk! Jag hade ändå inte kunnat gå ut imorn även om jag mådde hyffsat.. Tabletter + alkohol = inge bra alls! 
Nu har jag i alla fall fått lite mediciner utskrivna till mig idag, så nu ska det fan bli bra! Jag vill inte ens tänka på hur mycket medicin jag äter dagligen nu.. Runt tre ibumetin, tre omgångar med Mollipect, en omgång med Cocillana, två Rinexin, Voltaren gel, näsprej i mängder, halstabletter och sen nån tablett för hosta -don't know the name.. Det är säkert mer.. Fan det är ju äckligt!! Och jag är ju fan beroende. Mår ju skit om jag inte äter det. Mår skit efter att jag ätit det också, men bättre mår jag ju i alla fall..

Jävla skiiit!

Nu ska jag sova, hoppas jag..

PussoHej!<3

Kommentarer
Postat av: Martins

2009-09-11 @ 17:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0