21 september

Jag gillar denna dagen. Först löshoppning med våra 2åringar vid 9:30-11:00, sedan lunch/hemmalektion i företagande, sedan fucking eftermiddagsstalltjänst vid 14:30 och ikväll blir det pay and jump för lillemor! hon får skutta runt en 1,25. det var sååååå länge sen hon hoppade på riktigt. nu får vi se hur detta går! vi ska ju faktiskt tävla i helgen. hihih. ida-darling kör mig! känner mig så hjälplös och utelämnad, utan varken trailer eller bil med dragkrok... tur att raringarna här är så underbara så att de kör runt på oss.

i helgen får jag i alla fall ha mitt eget släp i alla fall. mhmm. för jag får träffa min kära mor, syster och ponny på lördag! wohooo! längtar!

börjar känna en ganska stark hemlängtan nu. längtar efter min älskade familj, mina mor- och farföräldrar, mina kära vänner, mina andra små djur, min säääng och pappas mat!
det är rätt sjukt, ludde bor typ 15 minuter från mig och vi har inte setts en endaste gång här nere.. jag har fööör mycket att göra hela tiden... vill ju träffa min bror!

tillbaka till det som fokus ligger på här nere, hästarna.
leffe kunde faktiskt galoppera lite idag. duuuktig häst! han tog till och med och galopperade över bommarna på marken korrekt! ojojoj! då var jag en stolt fågelmamma!
lille krake, han fattar ingenting och är så harmlös. dom andra hästarna bara tuffar på och springer runt där inne. men leffe är så försiktig och förstår inte alls vad han ska göra. men det kändes som om poletten är på väg att trilla ner nu. imorgon blir det sadel på för första gången. i måndags elastisk gjord och schabrak, igår fast gjord och schabrak och imorgon sadel. spännande!!

vi hade även en häst som gjorde en kullerbytta idag på löshoppningen. hon vart lite övermodig och hoppade av alldeles för långt ifrån första hindret och landade liksom i det, så att hon gjorde en kullerbytta och gled på nosen in i andra hindret där hon rullade över och låg i bomhögen på rygg. fan vad vidrigt det såg ut. och där låg hon på rygg och väntade på att vi skulle ta bort bommarna runt omkring henne så att hon kunde resa sig. jävla skön häst, klok som fan. ingen panik där inte. hon gjorde sig inte illa i alla fall. lite skrap på mulen och tandköttet, men inget mer. nästa gång tänkte hon igenom allting ett steg till och löste det fint. hon behövde en liten tankeställare bara. bänga tottisarna!

nu ska jag skriva loggbok och vänta på att ida ska komma hem. då ska vi försöka hinna med lite företagande innan jag ska ut och bada lilly innan stalltjänsten.

hejjjjs!


normala brudar på g-lund! (enda gången utan ridkläder.. vi sover även i våra ridkläder.)


tattat bilderna från sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0