18 september


dagens to-do-list. börjar faktisk se rätt avkryssat ut. nice!
tvättat typ 10000 maskiner idag! score. min tvättpåse är typ tom.
nu ska bara schabraken tvättas också. fy fan.

men hagarna är mockade, boxen är mockad, maten är fixad och rummet är städat. nu ska jag bara rida, skriva loggbok, fixa bebisarna nere på flyinge och så ska vi lastträna pelle. kommer nog inte hinna klart för em-finalen börjar ikväll vid typ 10.. damn. måste sova!
min natt var inte suuuperskön. den dära ida tänkte på för mycket spöken och när en grej ramlade ner från hyllan i hennes rum var det nog. haha, hon kom in till mig och frågade om hon fick sova där. det fick hon. men sen började hon skrika och peka på min säng.. jag hade tydligen en sängkompis. mr jättespindel. hehe, no big deal. jag tog mr och gick ut i köket för att visa dom andra. jag tror att hela huset vaknade av gallskriken.. det var ju bara en harmlös spindel.

tillslut hamnade ida i min 90säng. efter att vi hade varit och försökt klämma ut hennes säng genom dörren till korridoren. det lyckades icke. natten var lång, trång och varm. men lite mysigt med mänskligt sällskap. hade ju det förra lördagen också, kanske blir en tradition. vem blir det nästa helg..?

nu tycker sofia att vi ska ta tag i livet.. men ´njaa... får väl se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0