18 mars.

ojojoj. död är jag inte än. inte riktigt..

Letar praktikplats för fulla muggar samtidigt som jag försöker plugga. Går inge vidare kan jag meddela.. Ingen vill ha mig hos sig på praktik.. Jävla vererinärer.. Får försöka med nåt annat. Nu hoppas jag på Torbjörn. Min sista chans typ. Annars blir det väl ett stall nånstans där jag bara får mocka.. kul. (Y)

Är tagg på morgondagen och helgen! Imorn blir det Daniel Svensson-träning med skolan. Ska bli kul som fan! Och på lördag far jag o mor till Örebro med Lilly på tävling. Första omgången i Elitserien är det då och jag och Lilly har blivit uttagna att rida i laget som young rider. Spääännande! Peppar som en gnu!
Eftersom Lilly ska tävlas två dagar i helgen och måste vara i absolut toppform så fick jag ta Orkan imorn på Daniel-träningen. Ska blii så kul att rida bästa ponnyplutt igen. Bara så ni vet.

Okej, nog pratat om hästar nu.
Min klass är störd. Men underbar! Snacket vid lunchen var ju bara för bäst! Haha, älskar att vi pratar om ALLT! Allt från sex till självmord. Ao, bääästa klassen! <3 Kommer gråta floder när vi går ut. Hehe, nästan 1½ år kvar dock.. Men ändå...

Imorn blir det sooovmorgon i alla fall! Sköönt! Ingen skola, bara Daniel-träning. Vi i NV behövde inte vara där mer än när vi skulle rida. Skönt! Så för mig blir det att vara där vid halv 12 o sen hem vid hanske halv 2

Nu ska jag försöka plugga vidare. yay..

PussoHej!<3

bara för att jag är så kass på att blogga..


Kommentarer
Postat av: Farmor

Hej!

Kul att läsa din blogg. Har du försökt med Norsholms djursjukhus?

Kram.

2010-03-18 @ 21:33:08
Postat av: Lisa

KUL ATT LÄSA DIN BLOGG! hihi.

snygga unge

2010-03-18 @ 23:03:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0