19 januari

braaa men ovärd dag.

Dagen har varit gansk onödig.. Det måste jag påstå. Föreläsningen vi hade i tre timmar på eftermiddagen var ganska ovärd och förmiddagen var helt förvirrad! Hade uppstart av ett nytt projekt: Vem är jag?. Hur fan ska man veta det? Hur fan ska nån veta det?
Men dagen har ändå varit rätt bra. Det har vart flumt och glatt. Eller ao, glatt från dom flesta håll.. Jag har vart glad i alla fall. Hehe.

Jag och Jonna fick en fiiin utskällning av två lärare.. Inte kul. Hatar sånt! Vi hade sprungit i korridoren och släckt lamporna. Det uppskattas inte av lärarna. Men vi hade ju kul i alla fall och sparade energi! Vi tänker ju på växthuseffekten liksom! ;D Det borde betyda MVG till oss! Men ae, utskällning passade bättre. Vet bara inte om vi kan hålla oss från att springa i korridorerna... Det kan bli svåårt.
Emma och jag gjorde snyggaste ramlingen i korridoren igår. hehe. Alla som missade den missade årets händelse kan jag lova. Orkar inte förklara hur det gick till, men kul va det och ont gjorde det. ;D

På tal om att ramla så hatar jag snön och detta skitväder. Nu vill jag bara ha sommar. Halkade omkull idag på väg från skolan. Och det är ju inte ovanligt att det händer och speciellt inte när det är sånt skitunderlag. Som tur var så var jag inte ensam. Hehe, hade Jonna och Drika med mig. Sen blev det snöbollskrig med ett gäng IT-snubbar som hade sett min fina ramling. hahaha. Vi vann. Kanske. ;D

Nu gäller det att tagga till den 29de då!! Fan vad vi ska spöa skiten ur IT-snubbarna! Hahaha! Så jäävla värt!

Igår hade vi btw FEM brandlarm! Helt sjukt! Det betydde att man höll på att frysa ihjäl och snöbollskrig så klart. Hehe.

Nu ska jag till stallet. Imorn blire hoppträning och i helgen blir det kick off för eliten! :D Är sjukt pepp på det!

PussoHej!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0