3 februari

funderar på att göra en finlandsmassakern i min klass..

Men ae. Hoppar nog över det. Jag älskar dom ju trots allt. ;D Men ett litet skott i pannan hade nog inte skadat dom.. hehe. (a)

Mycket som hänt och jag HAR försökt blogga. I lördags va blogg.se cepe. Gick inte att ladda upp. I söndags sov jag inte en hemma.. Försökte blogga i måndags med då gick strömmen i hela husby. Härligt. Fick försöka duscha under tre droppar vatten och i skenet av stearinljus. hehe. Och igår hade jag inte en sekund i världen över.. Men nu så! (A) Och det har i alla fall varit en fett bra helg! (: bäästa på länge! :D

Vår klass är sjuk. Men det tror jag inte många har missat. Alla är sjuka! haha, och så jävla sköna! puss på dom! puss på oss! BÄÄÄSTA HG!





Hade sex o samlevnad i dag på eftermiddagen. Hur seriösa kan en klass med enbart tjejer vara? ..inte särskilt. hehe. Ae, men kul var det i alla fall. ;D Jag fick dessutom diplom i könssjukdomar. (Y) hahahahah! oseriösheterna flödar. ska väl erkänna att alla fick likadana diplom.. men det va bara jag o dessie som skrev ut dom! (a)


HAHAHAHAHAHAHAHA!

Pingis och oseriösheter underhåller våra raster. haha, bäästa! (Y) o jag är ju såååå bra. hehehe. (a) ..eller nåt. ;D

Idag är det verkligen snökaos. Alla bussar är inställda pga all snö. Ingen hoppträning blir det heller.. Fail! Då hade ju min ursprungliga plan funkat.. :( Men icke. Nu är allt omplanerat.. Det blir väl bra på så här vis också, antar jag.. ;P Hehe.
Nu har jag lust att gå o sova eller kolla på nån film.. hm... Kanske ska se om Sherlock Holmes som jag inte lyckades se på i söndags. Påbörjade den i söndags, men inget annat än att påbörja den.. hehe.
Men film eller sova har jag inte tid med.. Måsta plugga! PLUGGA PLUGGA PLUGGA! Så jääävla mycket att göra! Dör på det här! AHHH! Orkar inte tänka på allt som måste göras. Jag tar det som det kommer.. kanske.. fan!
Det jag måste lägga mest tid på nu är i alla fall kemin. HERREJESUS! Kommer aldring få in dom där beteckningarna i huvudet.. fan!

Hoppas på inställd skola imorn i alla fall. Men om bussarna går blir antagligen inte skolan inställd.. Och om inte bussarna går så kan inte jag ta mig till stan! MÅÅÅSTE dit! Det löser sig väl kanske.. Kan man hoppas på i alla fall!

ahopp. nu plugg.

PussoHej!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0