Laddergoat

Let me see your face!

Nu sitter jag i fåtöljen med Morris på axeln. En hund på axeln är väl inte det vanligaste.. Haha. Samtidigt ser jag på Ullared. Kulkul. ;) Tragisk människa den där krulliga och rödhåriga snubben som jobbar på lagret, Morgan tror jag han hette.. "Vi som inte lyckas riktigt på jorden eller så vi kanske lyckas i himmelen då.." Krake!

Idag har jag vart ute och sprungit med hundarna och vart duktig. Och innan det var det stallet.
Skolan var trevlig idag. På kemin dampade Linn och jag loss och kollade på klockrenaste youtube klippet som Lisa visade för mig igår. Min humor! ABSOLUT! "Oh you, laddergoat you're so random." HAHAHAHAH!

Ceck it out!


Lördagskvällen var väldigt trevlig och mysig. Det vart jag, Jonna, Linn, Louise och Alex. Det vart lite fail med filmerna, det gick inte riktigt som vi ville. Så vi såg istället Män som hatar kvinnor och nån gullig liten film, jag tror den hette Can't buy me love. Gud vad jag skulle vilja levt på 50-60-talet och gärna i USA. Så jävla klockrent!

Igår blev det farsdagsfirande. Syster och jag lagade en trerättersmiddag till pappa. Det vart gott och han vart glad, så det va en lyckad kväll! (:

Imorn är det ju hoppspecialen. Äntligen, I say! Det var sjukt länge sen jag red där. Det har ju vart både bruten arm, lov och fokusvecka. Men nu så, nu är det dags!

Nu ska jag se klart på Grannfejden.
..det tar ju tid att blogga. Har nästan hunnit titta klart på Grannfejden också. ;) Sen blir det att sova! För inatt sov jag skit.

PussoHej!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0