Tänk på Quang!

Fan!

Just nu är jag så jävla arg! Arg på allt och alla! Inget går som det ska! Allt bara skiter sig! Fuck o dö på allt minst sagt! Och jag är asrädd för att jag ska bli sjuk nu också. Typ alla är sjuka nu och det känns som om det är min tur nu.. Hoppas att jag har fel!  För om jag blir sjuk så lär ju skolan skita sig också. FAN TA ALLT!

..förlåt att jag klagar. Men va fan. Det är väl här man ska klaga av sig så att folket man umgås med slipper höra det.
Jag blir så jävla arg när folk bara klagar om sina hemska liv o bla bla bla.. Men tyvärr gör jag själv samma sak nu! Våra liv är inte så hemska. Tänk efter. I-LANDSPROBLEM! Tänk på barnen i Afrika.

Ett klipp från bästa Torkel i knipa.
Tänk på stackars Quang!



Idag hade vi fysik hela förmiddagen. Det gick väl rätt okej.. Men jag har börjat känna mig sjukt osmart. Allt smart har bara ramlat av mig känns det som.. Jävla skit!

Igår var en sensationell dag! Jag, Tilda Schönbeck gick på en riktig fotbollsmatch! Sensation! Det har inte hänt sen jag var liten och gick med Cornelia på IFK-matcherna när Tor-Arne var tränare. Haha!
Men nu gick jag, mor och syrran och familjen Lundberg på Linköping-Tyskland matchen som va på parken. Det va tråkigt. Såklart. Men jag följde med bara för att jag inte ville vara ensam hemma och laga mat själv och jag ville äta på restaurang med dom andra. Vi åt på Durkslaget. Kvällen var mys men det var KALLT!!

Tycker annars jag har varit ganska duktig som inte ens har satt på datorn denna vecka förrän idag! Datorn blev glad över att få vila lite i alla fall.

Nu ska jag snart äta och sen iväg och träna. Har inte alls nån lust med att köra ett "friskis och svettis"-pass nu.. Men men..

PussoHej!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0